Бирма, купи нови! Алисия протърка от носене новите обувки на Dsquared2 (Снимки + приятели на певицата разкриха дали Станоев я ревнува)

https://hotarena.net/laifstail/birma-kupi-novi-alisiia-protarka-ot-nosene-novite-obuvki-na-dsquared2 HotArena.net
Бирма, купи нови! Алисия протърка от носене новите обувки на Dsquared2 (Снимки + приятели на певицата разкриха дали Станоев я ревнува)
Май е време Бирмата да купи нови обувки на гаджето си Алисия, установи зоркото око на HotArena.

Хитовата певица буквално не се разделя с елегантния модел на Dsquared2, който Станоев й подари на скоро. Дори подозираме и че спи с тях. Снимки доказват, че Алисия е с тях на всяко участие което има напоследък по кръчмите. Вижте в галерията и се убедете сами.

Любовта и подаръците които получава тя от Бирмата са я направили не само по-елегантна, а дори и видимо са я подмладили.

\"Изглежда като 20 -годишно момиче. Сияе от щастие. Има енергия за работа, проекти за нови клипове и песни. Алисия се чувства супер с Жоро\", издават пред HotArena нейни приятели.

Те също така споделят, че звездата на Ара не давала грам повод любимият й да я ревнува. Дори и когато физически не са заедно тя го осведомявала по телефона къде е и какво прави. Една истинска любов!

39 Коментара

истина

преди 8 години

Алисия е пример за това колко унижения може да изтърпи една жена в името не на любовта, а на парите и рекламата.Разликата между 83 и 91 как ви се струва?Жена със син на десетина години и гадже с 8 години по-малко от нея- да се обяснява като ученичка ,да дава отчети къде е и да се съобразява с едно мамино синче,което е всичко друго ,но не и отговорен,нормален мъж,от който наскоро е избягала друга певица заради бой и скандали и още и още-е, извинете,ама кой е не добре с главата в случая?Голяма магнит са парите за меркантилните,дребни души като Ася Дойчева!

Коментирай

Ани

преди 8 години

Всяка от нас си има Любими обувки :) Оставете жената да им ссе нарадва.

Коментирай

Симона

преди 8 години

да не забравяме че hotarena си измислят безброй писания по адрес на Алисия (и не само). Знаели от приятели, от достпверни източници и т.н. естественно че и това е лъжа.

Коментирай

оги

преди 8 години

Разбирам ви ,че цигънката грозна Николета ви е платила да плюете Алисия,но вие вместо да и вадите очите и изписвате реждите като снимате страхотните и крака!Сандалите може би и са удобни и стоят перфектно на прекрасните и крака,за които Лайнянова бленува ли бленува..Алисия е с прекрасно тяло мангалке проста и интелект.Прекрасна е!Друго не мога да кажа.Не е с уродливо тяло и крака къси като на Николета.ха ха ха

Коментирай

я Вижте какво казва Моника за Лозанова

преди 8 години

Защо мълчите за Моника във Фейсбук.Вижте я колко е прекрасна и как прекрасно танцува!Аааааааааа страхотна!Младото си е младо.Отразете нея кво ни занимавате само с вашата късокрака плешива циганка Клозета Смърдящова Късокракова сбабичосова.

Коментирай

Мишоцииии

преди 8 години

"Подозираме, че спи с обувките" - непрофесионално, елементарно, смешно и глупаво изказване от хора, които са всичко друго, но не и журналисти, а обикновенни драскачи в долнопробен, жълт и измислен "сайт". Алисия, ако ви подхвърли 100лв. най-красивата ще я изкарате, обаче дори не ви отразява помиите и естествено е най-черната. Обувките на DSQUARED2 изглеждат перфектно! Не мисля, че Алисия познава димата "износен". Смешно е дори да ви обяснявам, че обувки сложени 2-3-4 пъти няма как да са износени, особено ако струват заплатите ви за две години напред, мишки.

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

Ооооо,да ,Алисия има прекрасни крака както и прекрасно-гнусни безброй брадавици !Николета пък няма-нека и!Що се отнася до интелекта-виждаме напоследък колко е високо-интелигентна Дойчева,щом опря до наркомана Станоев!

Коментирай

каква истина ма, парцал? аман от псевдо морала ти и простотията!

преди 8 години

Колко си елементарна!!!! Това, какво пишат жълтите писания за теб е капитал, които прехвърляш в просташките си и злобни коментарчета навсякъде. Една и съща оФца! И после били еди какви си феновете на Ася. не не съм и фен и не слушам нейната музика, но я уважавам като жена и майка. Защото , каквото да прави и който и да си избере в живота ,тя влага цялото си сърце и душа, последователност, любов и отдаденост в това. И защо не можеш да приемеш, че има жени, които просто харесват по-млади мъже от тях? Тя си има нейната професия, пари и слава в професионален план, не разчита единствено и само на мъжете си, както някои. НО, естествено и аз да съм няма да хвана някой , който да лежи в къщи и аз да го издържам , само защото бил подходящ на моите години. какво всъщност означава подходящ? Когато с един мъж се чувстваш добре и щастлива въпреки всичко и всички. Другото е популизъм, демагогия и псевдо морал. Най-малко пък ти си човека да и правиш квалификации. А, и кой го е еня за теб и твоите драсканици още по-малко мнение.

Коментирай

истина

преди 8 години

Айде по-полека с обидите,а?Не бил фен ,представям си ,ако беше на какво ще си готов?Интересно твоите информации за това каква е Алисия от къде са -от вестници,списания ,телевизия, лични срещи-харесвай си я Елементарнико ,не ми пречиш?

Коментирай

мдааа

преди 8 години

Колко световно известни личности- жени, които ние знаем и колко милиони по света , които ние НЕ знаем имат официални връзки и брак с много по-млади мъже от тях? И няма да цитирам имената на тези по по-младото поколение, а ще спомена само една... великата Едит Пиаф всичките и мъже в живота са били по-млади от нея и последният и съпруг , така нареченият Тео Сарапо, когато се омъжва за нея е на 26 , а тя на 46. И цял свят мисли,че той се омъжва за нея заради парите й, но се се оказва ,че след смъртта тя и имала огромни дългове, които тя години след това погасява.Така че, коя си ти и в качеството на каква ще съдиш хората? Вместо да се образоваш и да хванеш някоя престижна професия си седнала тук денонощно квачка да квакаш , без да имаш и цент печалба в интелектуален и финансов план. Тъпачка, лаеща по форумите И мразеща специално Алисия без да знае защо. Замислила ли си се по този въпрос? Без причина! Обсебеност! Тава си е психично отклонение!

Коментирай

мдааа поправям си грешката

преди 8 години

дългове които ТОЙ погасява

Коментирай

мдааа

преди 8 години

Е, по този отрицателен вот, който цъкна на момента след като направих корекция на коментара ми и за нещо, което е доказано и се знае от цял свят и нейната сестра Симон Берто описва в книгата си - ТИ ЦЪКАШ ОТРИЦАТЕЛЕН ВОТ на мен ми стана ясно какъв човек и какъв умствен капацитет и интелект стои зад него. Това обяснява всичко! Болен, тъп и непросветен мозък! Злобен и зъл характер! ха ха... Моята интуиция и не само никога не са ме подвели! Никога!

Коментирай

neli

преди 8 години

За неосведомените,които пишат тези жалки статии обувките са модел на Giuseppe Zanotti,поне се постарайте нещо от драсканиците ви да е достоверно.

Коментирай

гошо

преди 8 години

Пишете за Моника.Страхотна е.Млада и красива!Стига с тия бабички сбръчкаросани!Искаме повече снимки и статии за Моника!

Коментирай

Сани В.

преди 8 години

Алисия,как го правиш бе,момиче.......Красива,стилна,елегантна и с уникално тяло!За талантлива,няма да коментирам........Изкара нервите на злобите бе,съжали ги малко,тези недоклатени и недоклепани същества.....ахаххаха,и те души носят,верно грахови зрънца,ама...........

Коментирай

неграмотни тояги

преди 8 години

".........БИРМА КУПИ НОВИ!........" ЕГАТИ ЗАГЛАВИЕТО НА КОЕТО ОПРЕДЕЛЕНО МУ ЛИПСВА НЕЩО, АBСОЛЮТНО НЯМА NIKAKYW СМИСЪЛ..ТА КАКВО ДА КУПИ?????? ГАЩИ ЛИ, ОБУВКИ ЛИ, ПАРЦАЛИ СИ, ОЧИЛА...ПАК НЯКОЙ НЕГРАМОТЕН СИ Е ОСТАВИЛ РЪЦЕТЕ ХАХАХ. И ДА ИНТЕРЕСНО ОНАЯ НИСКАТА С КРИВИТЕ КРАКА И МАНИЯ ЗА ВЕЛИЧИЕ НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА ПАРАДИРА А ВСЪЩНОСТ ИМА ДВА ПЪТИ ПО МАЛКО ОТ АЛИСИЯ КАТО ФИНАНСОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ, И ДОКАТО ЕДНАТА АЛИСИЯ ДЕ ПЕЧЕЛИ САМА, ТО ДРУГАТА ЛОЗАНОВА НА ГЪРБА НА БИВШИШ СИ СЪПРУГ ИНАЧЕ УСТАТА И ПО ГОЛЯМА ОТ МЕНГЕМЕ , ЛУДА АБЕ ЖЕНА ТИ СЪН НЕ СПИШ ДА ВИСИШ В ПРОФИЛАНА АЛИСИЯ И ЗНАЕШ ЛИ ПАК НЯМА ДА Я СТИГНЕШ ХОХОХОХО.

Коментирай

нищо странно

преди 8 години

Мда, както винаги в този сайт все неосведомени!

Коментирай

trops

преди 8 години

Асе по-полека с шотошопа. Издължила си краченцата бая. На първата снимка в галерията се вижда всъщност каква манИкенка си с ръста си от метър и трийсет. Виж обаче на втората си някакси три пъти по-висока. Да не говорим че в лицето си замазали бръчици и брадавици за да изглеждаш момиче. Като те види обаче човек на живо, разликата е покъртителна.

Коментирай

567

преди 8 години

Това да скъпи обувки да не си мислите че са мильонерки и могат да си позволяват по 100 чифта нормално е да ги изтъркат

Коментирай

Хотарена, изтърканите сте вие

преди 8 години

Хотарена, изтърканите сте вие...

Коментирай

lili

преди 8 години

uf kolko ste dosadni

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Петата снимкаааааааа! Мрем за гаджета с такива поли, тесни и под коленете, па и в червено. С тоа стайлинг Ася ме застреля завинаги. Разкошна мадама. Много ретро, ама силно напомня вечната елегантност на Хепбърн в Закуска в Тифани. Сравнението е само визуално и нема общо с характера на Голайтли. Мангустата от Караджово сигурно си апе увисналия гъз от яд. Муахахахах.

Коментирай

yolo

преди 8 години

Ами а дано да те е застреляла завинаги. Барем един прост селтак по-малко. Между другото идва ми на ум едно предложение. Земи я вземи дъртата скумрия за жена, барем мине най-после под венчило. Пък и я тачиш гледам много. То друг нема да се излъже, ами поне да се свърши с булчинските и неволи. Сигурно и ти си убосник като нея, впредвид вкуса ти към жените. Тъй че дерзай и късмет!

Коментирай

mimikria

преди 8 години

Мале мани обувките, тя е страшна във фейса. Да направи нещо по въпроса, има различни процедури, козметики, хирурзи....На кой му дреме колко струват обувките й когато в лицето е като ударена с мокър парцал?

Коментирай

trops

преди 8 години

И е с фотошоп. Представи си ако е без.

Коментирай

Кучето си лае, керванът си върви

преди 8 години

Кучето си лае, керванът си върви. Тъпото си е тъпо и не може да разбере, колкото и да му обясняваш. Колкото и да я обиждате и колкото повече я плюете, толкова по-симпатична става, а пък вие и караджовската проститутка - толкова по-неприятни. А за фотошопа - и бъкел не разбирате фотошоп, щото ви се привижда там, където го няма. Виж - на снимките на Николета и да не вдяваш пак ще пак разбереш, че са обработени до n-та степен. Капиш? Или трябва и да ти обяснявам какво е и n-та степен?

Коментирай

На АзЪ фен :)

преди 8 години

уolo, на АзЪ вкусът си му е екстра, ама твоя май никакъв го няма. И пипето му сече доста, щото най-яките коментари винаги са неговите. Така, че преценката ти не е никак вярна.

Коментирай

Ммм НЕ!! Парцала тук си ти , "простакесо":))))))

преди 8 години

Лелееее мис "тъпа оФца" пак е се е омазала с фекалии ахаххахахаха ДРИСЛО, УСПОКОЙ СЕ!! Какви са тия изблици, какви са тези словоизлияния :)))))))) Стига си скачала на човека, той не е виновен, че не споделя смотаните ти предпочитания! Моите "поздравления", ти отново доказа че си ШУТА на ХотАрена!! Будиш у мен огромно съжаление всеки път, в който засека безумните ти истерични коментари! Дано злобата, с която нападаш хората се върне при теб в петорен размер, долен боклук!!!

Коментирай

Ай

преди 8 години

Лудото Ленче, изпуснато, или по-точно още неприбрано, и тебе е опитало да хапе. Чалгата като начин на живот е пагубна, но Ася е извън това клише и е прелестна.

Коментирай

Холо

преди 8 години

Какви са тези цигански заглавия? Вие в час по български език стъпвали ли сте? Лично мангалката ли ги съчинява с невероятните си умствени възможности? Циганска държава!

Коментирай

блаа

преди 8 години

А ти забелязваш ли само кои смешни хорица плащат на жълти сайтове да ги рекламират? Не са нито най-умните, нито най-красивите, а още по-малко най-интересните. Всичко посредствено е наредено да си плаща с едничката надежда да го забележат. Алисия няма нужда от такава "реклама". Да те хвалят в жълт сайт направо си е анти реклама, черен пр и каквото още се сетиш.

Коментирай

Баба Ася от Вакарел

преди 8 години

Сбръчканата руспия пак е правила свирки за галоши ментак от битака. Смях!

Коментирай

123

преди 8 години

Професионално изкривяване, какво да прави жената. Виж я докъде стигна със свирки. Апартаментче, колички, клипчета ала-бала, парцалки, убуща, купени титли и награди. Няма такъв прогрес, трябва да и се признае.

Коментирай

Лазар

преди 8 години

Обувките са GIUSEPPE ZANOTTI а не DSQUARED2

Коментирай

татяна

преди 8 години

не слушам поп фолк нито чалга,но искам да кажа на всички - купете си по едно огледало ако нямате и всяка сутрин като станете се погледнете в него и си задайте само 1 въпрос-Дали съм нещо повече и по-специално от всичките7.6милиарда души живеещи на планетата?-отговорът е продтичък -НЕ !!! Преди да тръгнете да съдите някой-обуйте неговите обувки , ходете по неговият път ,усетете неговата радост ,болка,тъга и разочарование -и когато направите всичко това чак тогава можете да съдите един човек

Коментирай

t2

преди 8 години

Това същото се отнася и за идолката ти. Именно тя се е самозабравила, а не всичките 8 милиона души в България. Толкова се е самозабравила, че си е въобразила, че света се върти около нея и целия български народ си няма друга работа, а се е захванал да я мисли ден и нощ. Първо тя да тръгне по техния път и да обуе техните обувки, преди да размятква маркови чантички и дрънкулки, които бог знае как е изкарала. И тогава ако има поне малко пълнеж в тази иначе огромна ръбеста чутура, да разбере един път завинаги, колко смешна и жалка изглежда отстрани.

Коментирай

Dan

преди 8 години

T2, не се сещам за друга, освен за парцала Николета, която толкова добре да да отговаря на твоето описание.

Коментирай

преди 8 години

"Момиче"????? Аххахахахааххахахахайахйаха Ти нещо не си добре, Сани! Прекаляваш с лъскането, чак почна да халюцинираш:)))))) Старост нерадост:)))

Коментирай

eli

преди 7 години

kyde e alisiq a taka pusnete statiq za neq ta da ima koentari

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.