Бирмата назначи охрана на Алисия заради ЗАПЛАХИ! Вижте кой скочи на певицата (Екшънът е пълен!)

https://hotarena.net/pod-pricel/birmata-naznachi-ohrana-na-alisiia-zaradi-zaplahi-vijte-koi-skochi-na-pevicata HotArena.net
Бирмата назначи охрана на Алисия заради ЗАПЛАХИ! Вижте кой скочи на певицата (Екшънът е пълен!)

Редакторска плесница

 

Алисия отново взе да движи с охрана, видя HotArena.

 

И това не е от гъзария или глезотия, а заради заплахи, твърдят близки до певицата.

 

Оказва се, че не кой да е, а самата Преслава е скочила на бой на Алисия заради Бирмата.

 

Добричлийката не можела да си намери място, откакто разбрала, че бившият й се е хванал именно с нейна колежка.

 

Двете се засекли случайно на светско събитие, където Преслава буквално заплашила Алисия със саморазправа.

 

„Скочи й с такава злоба и й изсъска, че ако не остави Бирмата, ще си има сериозни проблеми“, разказват очевидци.

 

Бившата на Ники Михайлов разказала на милионерския син, който веднага й назначил охрана. „Бирмата си знае стоката. Познава много добре Преслава и ревността й. Неведнъж е налитала на бой“, коментират запознати.

 

Алисия дори започнала да получава заплашителни SMS-и от скрит номер, пише в. „Ретро“.

 

От няколко дни насам певицата се движи по участия с един гард и един, който изпълнява ролята и на шофьор. Други пък коментират, че изпълнителката на „Мой“ се страхува от отмъщение от бившия си приятел Ники Михайлов или просто се пази от нахални фенове, пише в. „Всеки ден“.

 

М. Грозева

 

39 Коментара

ихaa

преди 8 години

Грозевa, мaй вицовете зa Николетa от вчерa те вдъхновихa и ти дa нaпишеш един, но глaвнaтa роля в него си отредилa нa Aлисия!!

Коментирай

ДАНИ

преди 8 години

Преслава е отврат,селска пръчка,видяла се с пари и айде - повярвала,че е нещо,а е едно нищо.

Коментирай

1

преди 8 години

Дано Преси избърше пода с тази изтривалка на второкласни футболисти.

Коментирай

ехааа

преди 8 години

Как пък все на теб М. Грозева и на в,. Всеки ден " докладват тези клюки? Застреляй се , неграмотнице! Да не те улучи случайно някой друг, че ще бъдеш голяма загуба на простолюдието.

Коментирай

от куцо магаре кон и се иска да стане на НикитУ Лозанова

преди 8 години

За Алисия не вярвам и дума щом е написано тук, но може да прочетете в клюки нет статия за слуховете за Николетка и Роналдо, как сърбите са се изгаврили и са пуснали слуха хаха и тя милата понеже е ясно че Роналдо никога няма да я отрази та се напъва да обяснява как били само слухове, как за нея е застаряващ футболист хахаха и после, как била омайвала световно известни модни дизайнери и КОРОНОВАНИ ОСОБИ ааааааааааааааахахахахахахха, не не не честно ама тази има нужда от спешен преглед при психиатър. От толкова омаяни мъже никой не е с нея, тя си куца сама, и освен снимки правени за фейсбук друго няма иначе нали се сещате световните дизайнери хахахахахах хахахахахаахаха. Тя може и за това да се беше обявила за принцеса Диярия преди време присънило и се че коронована особа я ухажва. Ей, честно ама някой да се погриже за тази че положението май излиза извън контрол.

Коментирай

ти да видиш!

преди 8 години

Коя е Преси? да ги изреждам ли тук? Със сигурност няма да ми стигне лимита...

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

Не знам за Николета,ама ти от няколко дена тотално откачи!

Коментирай

какво билооо

преди 8 години

Аз се чудя, каква е тази камара пред входа й, то били крале и принцове чакат на опашка за нашата "принцеса" недоклатената Свиркулет фон Венергъзмарк!

Коментирай

въх

преди 8 години

Кой ти ли?

Коментирай

отврат

преди 8 години

Тази жена не знае спирачки! Години наред та до днес си прави реклама на гърба на Николета, сега яхна Преси! Отвратителна бабичка, жадна за слава на чужд гръб!

Коментирай

до въх

преди 8 години

Виж как се разпозна и веднага отговори!Не си добре,човече!От няколко дена си измисляш някакви смешки,сам им се хилиш,сам си отговаряш, водиш си някакъв монолог,диалог,разговор,предговор,преразказ по картинки и вестници-не ти ли омръзна ,айде измети се най-после някъде другаде,разбрахме,че Николета ти е идола и не издържаш и минута да не мислиш и пишеш за нея.Обади се на 112 да ти помогнат,че не издържаш вече на тази любов и спешно ти трябва лудница!

Коментирай

до отврат

преди 8 години

Алоооооо, Свирколет Лозанова още лазеше като пияно прасе из пловдивските барове и дискотеки когато Алисия вече имаше хитове и всички пееха песните и. И щеше още да е в тинята, ако не беше Божинов да я извади от там, та заприлича малко на човек, ама то верно куцо магаре, а и тъпо та не стана от нея нищо а имаше толкова възможности покрай популярният си бивш съпруг. Пфууууу аман от разбирачки, представям си що за стока си щом на една нежна и красива жена като Алисия казваш баба, а на жена заприличала на травестит от корекции я защитаваш .

Коментирай

Ох, майко

преди 8 години

Боли я г.за Преслава къде си пъха чушката бившия й, че да ходи да заплашва вмирисаната, дърта скумрия?!Какви са тия свободни съчинения, и на вас ли плаща второразрядната певица та всеки ден пишете статии за жалкото й съществуване?! Добре ,че сте вие, че иначе никъде няма да я отразят.Едната звезда на небосклона, другата в девета глуха, затуй се мъчи милото да се отърка в Преслава та белким полепне по мазната й косица малко звезден прах!!Най-много месец и ще и се наситят и после шут по дъртата дупарина.Сефте!хохоххо

Коментирай

ихaa

преди 8 години

Списaние pronto: В съботa вечер след дербито между отборите нa Реaл Мaдрид и Aтлетико Мaдрид, Ронaлдо ще лети с чaсния си сaмолет зa Мaроко в компaниятa нa Гaрфийлд Лозaновa! Плaновете сa тройкa между футболистa, Бaдр Хaри и Лозaновa! Ронaлдо е нa кръстопът между боксьорa и плеймейткaтa, бил влюбен и в двaмaтa.Плеймейткaтa нямaлa нищо против оргиятa, единственaтa й пренция билa зa възнaгрaждението, дa е двойно.

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

Божееее,това лудото продължава......

Коментирай

OMG

преди 8 години

Ами то ,че я боли , боли я ама от много е.... Алисия да се "отърка " в Преслава .. хахахахахаха , всички знаят коя е и Преслава , и Алисия , няма нужда , това да не е Лозанова да се "отърка" в Алисия , ама сте смешни , Преслава реално се е.е с всеки вече .. до скоро наистина много ми харесваШЕ , преди курванлъка и и последната песен , в която СЕ ИЗЛОЖИ ПАГОБНО

Коментирай

?

преди 8 години

A aз си мислех, че лудите сa по психиaтричните клиники, a то се окaзa, че сa в хотaренa! Блaгодaря, че ми кaзa! Дaли е зaрaзно, стрaхме е дa не го прихвaнa през компютърa? Товa, че не ти хaресвa кaкво пишaт другите, не ги превръщa aвтомaтично в луди.A зaмислялa ли си се повъпросa,че повредaтa може дa е в твоя телевизор?

Коментирай

до хa- хa

преди 8 години

Идол, Николетa!!! Зa теб може би, дa! Зa по- голямaтa чaст от коментирaщите е клоун от циркa, с чийто изцепки хорaтa се зaбaвлявaт.Смехът е здрaве, много е полезен трябвa дa пробвaш.Но знaм ли, може ти дa се чувствaш по добре, кaто се пениш тук.Още нещо, aз специaлно имaм непоносимост, към к.рви и особено към тези с вечно вдигнaтите опaшки, който пръскaт феромони все по обвързaни мъже.

Коментирай

Ай

преди 8 години

Лудото ленче цъфти и чак връзва от толкова внимание дето му се обръща. Спрете да и отговаряте, луд умора няма. Всички знаят, че свирколетка си е проститутка, а Преслава и Алисия са прекрасни.

Коментирай

Ай

преди 8 години

Даже Парцалеса Диария.

Коментирай

Винаги са по-интересни

преди 8 години

Тук съм, за да чета коментари.

Коментирай

?!?

преди 8 години

И кaкво? Нещо не схвaнaх смисълa нa твоя коментaр.Към някого е преднaзнaчен или кaзвaш, че ти хaресвaт коментaрите, a не стaтиятa?

Коментирай

персенк

преди 8 години

хора, не ви ли писна да четете и коментирате жалкото съществуване на жени като алисия, николета, джена, мена, тина, андреа и пр. тъпи триперливи Коври

Коментирай

Мими Маус

преди 8 години

И, защо слагаш всички под общ знаменател? Ако Николета е била триперлива , гъби Кандида и Трихомони преди години, това не означава ,че и другите момичета са били или са като нея. С нея никоя друга не мога да сравня. Съвсем откровено! Всяка си има своите трески за дялане, но тази проститутка сцепи мрака и всички тъпомери. Остави другите неща! А, се има за нещо... при положение,че я виждаме какво е и колко и е умственият потенциал. Е, за това се дразним! каквато и да си бъди преди всичко земна с хората и човек. Ако не беше това безгранично самочувствие без грам покритие и тези подмолни курвенски игри и интриги, никой нямаше да се интересува от личният и живот и да я коментира. Дори нямаше хората да я упрекват и за това, че не става за майка. Неин си е живота! Но, тя е едно нищо ( изкуствена анатомия и неграмотност) един дебил и отврат, а това дразни! Тя сама вика ела вълчо изяж ме всеки ден от страх да не я забравят и да и падне имиджа. Комплексарка отблъскваща от всякъде!

Коментирай

колко е тънка границата, а тя я прескочи

преди 8 години

Аз харесвам Преслава, но ако наистина това го е сторила , много ниско е паднала , а с него и мнението ми окончателно за нея. Колко странно някои жени един погрешен жест или стъпка им срива имижда и уважението на хората. Много от феновете или да кажем хората , които я харесваха се отблъснаха от нея от курвенските и изцепки напоследък и фриволното и неадекватно държание в пуб. пространство. Видяхме я и в Брадъра и след това. Излагация и падение , като жена! Жалко!

Коментирай

Е как така?

преди 8 години

Специално разгледах снимките от участията на Алисия в страниците на Биад /6 февруари/ и Плаза – ми тя си е все с бодигарда на Ники Михайлов, същия, дето го има и на рождения ден сниман зад футболиста, с татуировки и все с черна тениска. Ама вие си ги съчинявайте, де! Айде до утре да чуем изявлението на обсебената от Алисия плеймейтка по този въпрос, кой всъщност още продължава да обгрижва певицата?

Коментирай

Преси, изложи се тотално!

преди 8 години

При положение ,че нито е била семейна с този мъж, нито са живели на семейни начала, нито имат деца и отгоре на всичко са разделени почти от година, да тръгнеш да търсиш сметка на човек,защо си е продължил живота с друга жена и да му се бъркаш в живота е меко казано простотия, да не кажа болестно състояние, каквото излиза да е! Ако има истина в тези клюки. Аз искрено се надявам да са само клюки, но то шило в торба не стои. Рано или късно излиза наяве! Грозна история!

Коментирай

mimikria

преди 8 години

Г-жа Дялкан нос първо да си запише час при психиатър, после да си назначава бодигард. Впредвид това което е сторила с лицето си. Покъртителна е просто!!! Те хората сами бягат от нея при вида й. Бодигардът е напълно излишен разход.

Коментирай

Ужас

преди 8 години

Тая бездарница Ася е голяма селянка. Да си ходи у село Вакарел да продава шпек и банички и да спре да троши куровете на младоците. Нахална, грозна и проклета!

Коментирай

Колко простотия има по тоя свят ....

преди 8 години

Колко простотия има по тоя свят .... Като ти слушам простотиите едва ли ще стигнеш и до ниво продаване на шпек и банички.... Много си зле.

Коментирай

Смяххх

преди 8 години

Вакарелската примадона Лисиция много насериозно се е взела напоследък, но всички знаят че е жалък парцал. Нито може да пее, нито става за нещо, грозна е и е на повикване. Много смях!

Коментирай

фенка?

преди 8 години

Ако наистина си й фенка никога не би повярвала на подобна небивалица!Преслава е възпитана жена, чувствителна и деликатна, как си я представяш да вдигне скандал на когото й да е било, още повече на жена, която е класи под нея във всяко едно отношение?! Защо да ревнува мъж, с който отдавна се е разделила и то от жена на повикване, с която се забавлява?!Ася си прави реклама чрез най-оборотната звезда на Пайнер и действа безпардонно, за да си осигури участия, но мръсните й номера този път може да й изиграят лоша шега, инженерът няма да остави някакъв миндил за да се катери на раменете на Преси и да руши имиджа й!

Коментирай

cloue

преди 8 години

Много жалък опит на Асуна да си прави реклама чрез Преслава. Знаем, че нейните "песнопения" се продават именно чрез скандал. Извади дивиденти от панаирите които си спретна с Валери и Николета. Най-малкото хората разбраха, че такава певица съществува. А сега се пробва и с най-оборотните певици на Пайнер. И пак в ролята на жертва и на страдалка. Пак искат да я бият, пак я нападат. Милата, клетата, горката. Айде да си пуснем новото и бозово парче, че супер много ни е жал за нея.

Коментирай

До Cloue

преди 8 години

Базова си само ти Нло хахаххаах

Коментирай

Ужас

преди 8 години

Жалка си, мила. Поне се аргументирай като хората. Ама ти скачаш ли скачаш да защитаваш тая курва и мастия Ася

Коментирай

cloue

преди 8 години

НЛО си ти и цялата платена паплач, която обитавате тоя сайт денонощно. Не знам какво ще рече, че съм бАзова, но вероятно не си се научила не само да четеш, а и да пишеш.

Коментирай

Asq ot vakarel li be

преди 8 години

oh asio stiga veche stana za smqh ma...Stiga sa izlaga s toq debelak grozen birmata li ma ...Poslednata dupka na kavala si ei mnogo se izloji toq put parcal...

Коментирай

goro

преди 8 години

Qqq, kolko e grizna zubla na taq snimka, onq den se svira v pavlovo v edna kushta na ul golqm bratan deto ima vrachka, doide s cheren range river sport s cherni stukla s nomer ca 1183, beshe mnogo drebna, sus zekeno palto cherni ochila i hich ne i se kefq che se lepna za jorko birmata, pazi si avtoriteta uj s godini a s edin hod stigna dunoto kato edno vreme koga si q poruchvaha mutrite v hemus, joro pehlivanov i sie. Hich ne se e promenila

Коментирай

769

преди 8 години

Ася вещицата пак отишла да прави магии. Дано този път не е да разваля чужди семейства, а да се зажени. Барем със магия излъже някой най-после да я вземе и се сложи край на драмите с булчинството й.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.