Бирмата се поболя от ревност, бесен е на Гъмов заради Преслава

https://hotarena.net/lubopitno/birmata-se-pobolia-ot-revnost-besen-e-na-gamov-zaradi-preslava HotArena.net
Бирмата се поболя от ревност, бесен е на Гъмов заради Преслава

Бившият любим на Преслава – Бирмата, не е на себе си, откакто певицата се върна в къщата на „ВИП Брадър” за да консумира страстта си със Станимир Гъмов, разбра HotArena.



Гордостта и егото на Георги Станоев са до болка наранени и не може да си намери място и от гняв, че неговата възлюбена в е обятията на друг, а той е принуден да гледа цирка отстрани.



Жоро винаги е бил редовен посетител по култовите чалга заведения, в които не един и два пъти е спретвал зрелищни боеве, често и заради Преслава. В последно време обаче Станоев е предпочел да ближе любовните си рани сам вкъщи и да гледа поредния епизод от флирта на певицата с актьора.



Част от зрителите заподозряха конспирация във връщането на Преси в Къщата и любовните й трепети към Гъмов. Близки на изпълнителката обаче са категорични, че тя отдавна е лапнала плувката и е хлътнала жестоко по театрала.



Това го усеща и Бирмата, който също познава добре Преси, и е още по-наранен от факта. Завист, ревност, любов, гняв и болка са се натрупали надълбоко в милионера и не се знае кога и как ще избият.



Станоев и звездата на „Пайнер” до съвсем скоро бяха отново заедно. Връзката им бе белязана от безброй раздели, събирания и скандали, които накарали Преслава да сложи окончателен край и да продължи напред живота си, пише „България днес”.



Напук на решението за раздяла, Жоро се хвана с бившата на Благо Георгиев – Христина Витанова. Гимнастичката обаче се доказа недостойна заместничка на Преси и скоро след това Бирмата я скъсал.



„Жорко е много ревнив и лесно пали фитила. Този път дори не се заканва да отмъщава на Гъмов. Той е наясно, че Преслава никога няма да се върне”, коментират запознати с любовните драми.

2 Коментара

пълни глупости

преди 8 години

Чак, седнал пред телевизора и не изпускал нито епизод.... ха ха ха. Нали не си вярвате, като драскате тези простотии? Пищи му левия х*й на Бирмата за Преслава, той може да има която си пожелае. Бръмчалки и златотърсачки с лопати да ги ринеш на днешни време.

Коментирай

666

преди 8 години

Moje da gi ima no toi iska Preslava ....a I egoto mu e zle da gleda kak se buta na tozi sme6nik Gami4a

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.