Бирмата заведе Алисия в най-скъпия зимен курорт на света! Снима я в джакузи! (ФОТО)

https://hotarena.net/laifstail/birmata-zavede-alisiia-v-nai-skapiia-zimen-kurort-na-sveta-snima-ia-v-djakuzi HotArena.net
Бирмата заведе Алисия в най-скъпия зимен курорт на света! Снима я в джакузи! (ФОТО)

След Тайланд, Бирмата и Алисия решиха да разнообразят с някое по-студено местенце и заминаха на ски.

 

Двойката обаче избра не коя да е дестинация, а най-скъпия зимен курорт на света – Куршевел, видя HotArena.


В последно време ски зоната във Френските Алпи е сред предпочитаните местенца от родните звезди. Там вече два пъти си почиват Благо Георгиев и съпругата му Есмер.

 

За да е в крак с модата, Георги Станоев решил да заведе Алисия именно в скъпарския Куршевел, който не всеки може да си позволи.

 

Певицата се похвали и с първото фото оттам – полегнала в джакузито край снега заедно с още две приятелки.

 

Автор на снимката е самият Станоев, който е щракнал любимата си от високо.

 

Бирмата избрал за Алисия един от най-скъпарските комплекси в района, където никой досега не я е водил.

 

Откакто е с милионерския син, фолк певицата доста е занемарила участията си и кариерата си като цяло, отбелязват запознати.

 

Двамата прекараха близо две седмици в Тайланд, а малко след като се върнаха, отпрашиха за поредната почивка. „Явно Бирмата ще я издържа, както е тръгнала“, съскат завистливи колежки.

 

54 Коментара

Баба Ася от Вакарел

преди 8 години

О боже! От Вакарел до Тайланд. Бабата отишла да се плацика в реката и да разнася трипер и сифилис в минералните води. Нагла и безсрамна Ася Грозното бе!

Коментирай

?

преди 8 години

Ех, твойтa злобa крaй нямa! Кaкво е виновнa Aлисия, че ти не си моглa дa рaзнесеш венерическите си зaболявaния по дaлеч от Пaвел бaня?

Коментирай

ей фантазиьоооо

преди 8 години

Странно двете приятелки светят ли им? Лидоооооо, лидооооо ходи се прегледай на психиатър ти нали беше с майка си и щерка си в Дубай и криеше най-упорито само и само хората да си мислят че си с мъж.А виж тя е друга порода дремеби на ....кой какво ще каже и си се снима с тези с които е отишла. Комплексарката Николета Лозанова умиражот злоба и любопитство..точно виебпоследни ще знате за Алисия предположения всеки може да прави. сега ще ви кажа Валери е платил почивката и ареее пишетежстатия хахаха.

Коментирай

ей фантазиьоооо

преди 8 години

Така малка поправка та не "лидооооо, лидооооо" А Лудоооооо лидоооооо.

Коментирай

мале мале

преди 8 години

Мале лудо Николацо ти умора немаш.Пак оплеска нова статия пак се насра.Лудо пийй си хапчетата ,че вече не се издържаш.Бе се тая Алисия ти боде очите на тебе.Разбери бе болен мозък Алисия е интелигентна жена с която ти простачко девет живота да живееш не можеш да стигнеш нивото и.Стига си срала просташки злобни статии щото простотията ти прозира в тях и злобата ти е огромна.Цяла България ти се подиграва ,че и чужди медии започнаха да се гаврят с тебе.Спри се бе жена.Кво искаш от Алисия?Тя си е свободна жена може да ходи където си иска.Обади се на Шиши и тои да те заведе там.Ако не иска кеф ти Филип Пелейн,кеф ти Роналдо.Ти си неземна късокрака проста патка и пленени от късите ти крака тия момци веднага ша литнат да те водат къдет кажеш.Айде пътувай че ми писна

Коментирай

xxx

преди 8 години

И Преслава води на джакузи в Милано и на Малдивите. А Бабата нали не се разделяше с детето си за пред Николай, но с Бирмата е друго. Що не е взела синчето в Тайланд и КУРшевел?

Коментирай

жоро

преди 8 години

Леле Николацо дано се намери някой балък да те замъкне нанякъде че вече съвсем си изтерясала.Вмъкни се и ти ма в някое джакузи да не останеш по назад от Алисия.Напрай си едно селфи с Еридина и тва е!Без коментар.Ко повече да коментираме.Ми да сичко е на 6

Коментирай

7

преди 8 години

Няма лошо. Жената се възползва от последните си годинки , в които може да си прoдаде миризливата слива на балъци срещу съответните облаги. .

Коментирай

wow

преди 8 години

Баба Асундана пльоснала големия целулитен задник в джакузито, докато оня смотльо Плешко най-вероятно и дундурка детето. Той и без това за футболист не става, няма лошо да смени професията, особено ако е по-добър като детегледач.

Коментирай

оги

преди 8 години

Колко е стилен банския но Алисия.Затворен нищо се не види.Айде Николето събувай гащи и влизай в джакузито в поза разкрач.Да покажеш ти на Алисия как се прави селфи на гъз.Ми да .Кво ш си играеш на тъпи селфита.Я тука изпъчи гъз и квото имаш там/то вече няма нещо дет да не сме видели/пък може някой изперкал шаран да се хване.Айде на слука ха ха ха

Коментирай

мая

преди 8 години

И трите с еднакви бански.По скоро прилича на снимка зо клир.

Коментирай

Криси

преди 8 години

Защо сте слкрили очите на Алекс Арабаджиева, а на другото момиче не. Нещо не ви хващам логиката.Явно и тя е видяла що за използвачка е НЛО която преди се навърташе около Алекс да намаже някоя аванта!! Съвсем пропадна куковицата!!!

Коментирай

klozeta

преди 8 години

аз съм клозета лайнянова и се пръскам по малките шефове от яд :((( ааахххххахахахах

Коментирай

1

преди 8 години

Ася изпадналата за да е в една вана с бившата приятелка на Николай. Но нали е от компанията на Бирмата та смее ли да каже нещо. Ше мълчи като г.з пред Александра и гък няма да каже.

Коментирай

Жалка картинка

преди 8 години

И защо сте скрили лицето на Сашка Арабаджиева?

Коментирай

до 1

преди 8 години

Тя щото Клозетка не води дъщеря си на РД на детео на Арабаджиева и не си прави патешки селфита с нея. Николай нарече Сашка ферари,а Клозетчето трабант. Коя сега е по-голямата близачка на богаташки подметки?

Коментирай

АЛОУУ

преди 8 години

Кво криете ЛИЦЕТО НА ТАЯ СЕЛСКА ТОЯГА АЛЕКСАНДРА СТАЙКОВА-МАЛКАТА МАРИНЕРА С МНОГОТО ПЛАСТИКИ?! ДЕБА И ДЕБЕЛАТА ЗУРЛА СИЛИКОНОВА, ТУРИ СИ И НА АНУСА КОЧ ПЛОВДИВСКИ, КРЪСТОСКА МЕЖДУ ВЪЛК И КУЧЕ

Коментирай

йосма

преди 8 години

От мотел Галант до баровските ски курорти във Франция. Тази Ася определено има прогрес. Бирма, ползвай кондоми момче, че не се знае тая какво ще ти лепне или по-лошо да те върже с някое бебе.

Коментирай

Аман

преди 8 години

Аман от злобни коментари! Защо се занимавате с живота на хората? Нека си ходи Алисия където си поиска, защо трябва да плюете толкова много? Евала на жената, има страхотна визия, има глас, има класа! Хората ще я помнят с хубавите й песни и клипове, а не с голи снимки. Подкрепям я на 100% - сама си изкарва парите и миже да ходи и прави каквото си иска!

Коментирай

fordil

преди 8 години

Ама тази не се ли измори да си пуска сама слухове за богати любовници и скъпи подаръци? После като я питат по интервюта, нямало да говори. Сама загатва с разни снимки и тъпи постове, а след това "Кой ми сра в гащите?" Пълна деградация е тази женица! Щом и харесва да бъде известна с КУРорти нейно право. Мен ме отвращава.

Коментирай

LOVE ALISIA

преди 8 години

Хайде, хайде ще я издържа. Алисия работи като луда, през вечер е на участия и може да си позволи да отиде и сама. Как ще е занемарила работата си, че тя толкова рядко пуска снимки от почивка, сега направо ме учуди. Заслужава си почивка, даже й е малко. Зарадва ме със снимките и дано по-често да пуска. Личи си, че си изкарват добре, момичетата се отпускат, релаксират си и се наслаждават на почивката си, хаоват си ягодки и не хабят усилия да позьорстват и да дразнят никой! Никакви пози и никакви излишни демонстрации, малко глътка свеж въздух в подтиснатата атмосфера при Николета, която живее, за да се показва, да дразни и да мрази. Нещастница. А "завистливите колежки" и не само, които дават мило и драго да ги заведат някъде дна почивка ида им купят някоя и друга скъпа рокличка да не злословят много, а да седнат и да се учат как се прави.

Коментирай

?

преди 8 години

Звучиш ми адски смешно. Какво значи загатва? Жената за възможностите си демонстрира прекалено малко и е излишно скромна. Дай да сложи едно фередже, че да не се пише за нея? Те я цитират грешно, дори и когато мълчи, а какво остава, когато каже нещо. Ти явно не си запознат със значението на думата "Деградация", защото я използваш крайно неуместно. И повярвай, ако си пускаше слухове за богати любовници ()кактоп прави Н.Л и сама си вярва, въпреки, че жертвите дори не знаят за съществуването й) нямаше да има толкова негативни статии срещу нея! Николета е тази, която плаща за статии и живее, за да подхранва слуховете, които сама пуска. Ходи нея да я солиш. Тук си излишен.

Коментирай

хахахахах

преди 8 години

мале пукнах от смях хаххахахахааххахахахха

Коментирай

Поздрава от НЛО до майка й по случай Р.Д

преди 8 години

"да си достийна жена и майка същевремвнно, е необходимо да притежаваш редица качества, които те издигат на пиедестал! Не смея да твърдя, че ги притежавам всички, но познавам една жена, която ги владее до съвършенство" ДА ОСТАВИМ НАСТРАНА НЕГРАМОТНО НАПИСАНИЯ ТЕКСТ И ДА СЕ ОБЪРНЕМ КЪМ НИКОЛЕТА СЪС СЪВЕТ ДА СИ ЗАТВОРИ УСТАТА, ВМЕСТО ДА СЕ ИЗЛАГА НЕПРЕСТАННО И ПО ВСЯКАКЪВ ПОВОД. ТОЛКОВА ГИ ВЛАДЕЕ ДО СЪВЪРШЕНСТВО МАЙКА ТИ, ЧЕ ДА СЪЗДАДЕ ТАКЪВ ГОЛЯМ БОКЛУК, ЧИИТО РАЗПРАН ЗАДНИК И УСТА ВОНЯТ ОТ КИЛОМЕТРИ СИ Е ЖИВ ТАЛАНТ. СПРИ ДА ПЛАЩАШ ЗА СТАТИИ СРЕЩУ АЛИСИЯ И СИ ГЛЕДАЙ ДЕТЕТО, ЧЕ ЕРИДИНЧЕТО ТИ Я ИЗГЛЕДА.

Коментирай

xk

преди 8 години

Алоооооооу психично болната, обсебена от Николета Лозанова. Знаем, че се опитваш да изместиш фокуса от Еблисия с коментари за Николета, но не се получава. Дъртата чанта я хранят здраво, независимо че сееш Лозанова във всяка статия за нея. Айде напиши още 50 сърцераздирателни коментара LOVE ALISIA, подлизвайки задника и колко е страхотна и невероятна. Пак няма да повлияеш на мнението на хората и пак няма да ни стане по-симпатична. Можеш да продължаваш и да я сравняваш с Николета, тя също ми е не по-малко антипатична. Луд умора няма, както са казали хората.

Коментирай

таня

преди 8 години

А Георги не знам си какъв знае ли че я е завел в най-скъпя курорт? Според мен сама си пуска слуховете и дори си плаща за да се пише за нея. Откакто Валери я заряза не спря да развява личния си живот на ляво и на дясно. Вярно, че клюките са интересни за много хора и вероятно именно това е търсила. Но човек сам решава с какво да бъде известен. Аз лично за името на нито една нейна песен не се сещам, но всички знаем с кого спи и кой какво и бил подарил. И не, хората не се интересуват само от жълтини. Просто тя само това показва.

Коментирай

блаа

преди 8 години

Таня, това е твоето мнение, и за себе си вероятно си права, но погледни ѝ страницата във Фейсбук или пък Инстаграм. Всичко е свързано с кариерата ѝ. Много рядко си позволява да покаже нещо лично. Това, че от години е по жълтите медии е, защото е интересна на хората. Ако ти знаеш с кого си ляга, това е, защото ти си се поинтересувала и си го прочела/видяла. Не ти го е натрапила тя под формата на "колко съм щастлива и искам да ви го покажа". Алисия има успешна кариера и адекватно държание в обществото, което също е много важно.

Коментирай

?

преди 8 години

ФОКУСА никога няма да бъде изместен от Алисия, и то от положителна гледна точка миличка, запомни това. Нея я хранят само неориентирани умствено ощетени хорица с болна амбиция да приличат на онази енциклопедия от венерически болести. Нея освен със заслужени гаври я жулят и с яко п*шки, за да е това, което виждаш. Изказвам си мнението и въобще не ме боли на кой повлиявам. Луд умора няма да, затова ме дебнеш и ме четеш и ми пишеш, овцааа axaxaxaxaxaxaxa

Коментирай

таня

преди 8 години

Както самата ти каза - въпрос на гледна точка. Първо, не съм съгласна, че рядко си позволява да показва лични снимки. Напротив! Много е хитра, леко загатва някакви неща с цел да излезе по жълтите страници. Все пак именно това я продава. И именно така стана популярна. Поне за мен, защото до преди раздялата с Валери не бях я чувала. Второ, не съм се ровила да търся с кого си ляга Алисия. Просто това ежедневно излиза по жълтите вестници и сайтове за нея. И на мен лично ми идва в повече. Гледах я в едно интервю със сина и. Невръстно момченце, което е заето да мисли за сватба и бебета. Страшно е! Страшно е какво тази жена причинява на детето си! Дали изобщо си дава сметка? Аз също имам син и неговото съзнание е заето с Макуин, Спайдърмен, плуване и рисуване. Той живее в своя детски свят и аз съм щастлива от това. Не бива да обременяваме децата си с нашите проблеми. Що се отнася до държанието и пред хората, по-скоро е поза и фалш. Така го усещам аз. Лично мое мнение.

Коментирай

До блаа-Алисия

преди 8 години

Не ,не си интересна на хората-хората те съжаляват и тайничко си мислят-лелеее,горката,известна ,успяла пък се скъсват да и изневеряват-дори и най-големите ти фенки!

Коментирай

до таня

преди 8 години

Страхотен отговор,напълно подкрепям написаното!Доста умело певицата си служи както с текстовете на песните,така и с хората които снима в тях, моментът ,в който излиза даден клип и ли песен,моментите ,в които е на корица или е на интервю-все пак цял пиар отдел работи за нея-с единствената цел Алисия да е обект на коментари и интерес.Друг е въпросът ,че творчеството и напоследък не вълнува дори фен-клуба и защото е зациклила от доста време и няма никакво развитие!

Коментирай

блаа

преди 8 години

Като гледам колко време ѝ отделяте - не мога да ви повярвам на коментарите. Но приемам всяко мнение, стига да не е написано със злоба. Алисия не съм и нямам желание да съм, но я харесвам много :)

Коментирай

истина

преди 8 години

блаа-Алисия си още как....доста често се издаваш -просто обичам да чета коментари и това, че не те харесвам не значи, че харесвам Николета-еднакви сте ми!

Коментирай

блаа

преди 8 години

Вие не сте добре. Знаеш ли от кой град на България пиша в момента, когато Алисия е в Алпите? Обърни се към админа за информация хахаха

Коментирай

бухаха

преди 8 години

Абе, не й обяснявай от кой град си. Жената е с видимо скучно ежедневие и влиза в разни клюкарски сайтове, за да се облекчава, и си мисли, че и Алисия го прави. На това му казвам аз психично разстройство. Алисия не знам дали знае за съществуването на тези евтини, жълти и просташки сайтчета, където преобладават злобари пък и да се занимава да чете, не тя живее в интернет пространството, както някои други хахахахахах. Аз също я харесвам много като поведение, като жена, като певица и майка. Поне не кара детето си да позира и да чупи стойки с избрани една седмица по-рано тоалетчета, а винаги го е прегърнала или как учи и се занимава с любимите му неща (по това съдя). АЛИСИЯ НОМЕР ЕДНО!

Коментирай

До "До блаа-Алисия"

преди 8 години

Е, как така се скъсват да й изневеряват, като дори едно фото-доказателство не видяхме? Или ти съдиш тези, които не познаваш според клюкарски сайтчета? Имаш завидно трезва мисъл, братче! Алисия да я съжаляват? На 100% съм сигурна, че не просто НЕ я съжаляват, ами й завиждат, включително и ти! Не се мъчи да втълпиш Алисия колко е зле, защото за подобно поведение много хора могат да мечтаят. Жена, която живее живота си и пет пари не дава за хейтърите. Не съм чула никога да лъскае себе си, да се обяснява и доказва. Дори се чудя, че е толкова скромна, аз ако бях щях да ви сложа на място, но явно нея не й дреме грам, хахахахахаха.

Коментирай

хей Таня.... излез от филма

преди 8 години

Какво значи загатва бе? Дай като е певица да се ограничи само в кариерата си? Тази жена има толкова много фенове, които са любопитни да станат част от ежедневието й. Какво сте се вманиачили по Алисия. Те има хора, които се трепат да са в медиите и си снимат г*зове и ц*ци на поразия, снимки от екзотични почивки, скъпи чанти, дрехи, моети и какво ли още не, Алисия ви стана проблем, че качила две снимки - една от джакузи и една как гледат филм и хапват ягоди. Ако малкия Валери мисли за бебета, то е защото може би му липсва и сестриче, ти за 5 минутно интервю си разбрала цялата психика на детето, откачалкеееее :D :D :D

Коментирай

hm

преди 8 години

A ti niakakuv kriterii za uspeh li si, che ne razbrah? Tova, che teb ne te vulnuva karierata na Alisiq oznachava li, che nikoi ne se vulnuva ot teq? HAHAHA pogledni se otstrani kolko si zashemetena. Silno se sumnqvam, che ne ti e interesna sled kato si poburzala da vleznesh v statiiite za neq, che i da gi komentirash, che i mneniq da chetesh. Niakakva umstveno razminavane imash.

Коментирай

блаа

преди 8 години

Да и аз не обичам да се обяснявам, но ако го беше написала още веднъж щеше да ѝ е за първи път хахха И затова реших, ако толкова има желание, да поразпита кой от къде пише. Аз не мисля да ѝ казвам. Много са ми интересни, не я харесват уж, не ги интересува, нямала кариера, а в същото време са обсебени от нея и си мислят, че всичко знаят. Загубено време му викам на това.

Коментирай

МОЯТА ЛЮБИМКА

преди 8 години

З-А-В-И-Ж-Д-А-Й-Т-Е! Само това ще ви кажа! Алисия Е и винаги ще е по най-скъпите курорти, докато вие цъкате с телефоните и плюете! Вижте си вашите мъже първо, че кой ги знае как се сурнат като гладни котки пред пицария и тогава вярвайте, че на Алисия се скъсвали да й изневеряват. Валери е пълен мухльо, който само за малки котета мисли, че той на всички изневерява. Ники Михайлов винаги е уважавал Алисия, а това дали изневерява, лично аз не познавам красив мъж с възможности, който не си е позволил да кривне. Това ли е критерия за стойността на една жена? Смешковци! Алисия пълни дискотеки, има блестяща кариера, блестящ интелект, перфектно поведение на дама, уникална визия и усет за мода, добра майка и най-важното ЖИВЕЕ ЗА СЕБЕ СИ. Вие сте толкова излишни и незначителни, че не може да си го представите!

Коментирай

МОЯТА ЛЮБИМКА

преди 8 години

как се сурнат след малки котета....

Коментирай

?

преди 8 години

Защо не покажете и снимката на мъжката групичка в джакузито-Николайчо липсва,но Бирманчето е там за сметка на това.Ще кажете ,че и Михайлов е там ,но се крие сигурно от Алексчето Арабаджиева-хаха,нема такива врътки просто-Алисия е егати пропадналата шунда!

Коментирай

?

преди 8 години

Пояснявам къде е снимката-Фб-Алисия-Обичаме те!

Коментирай

кеф да им е

преди 8 години

Мацките в джакузито си гледат кефа вие си коментирайте Бирмата ли е ,Николай ли е Валери ли е хахаха. И както виждаме още една млада жена е била шута на натегачката Лозанова хахахах, избрала си е по достойна приятелка , а именно Алисия. Гнилото да го духа. Всички я избягват защо ли, щото е много "Убава".

Коментирай

ехооооо

преди 8 години

Бирмата е ,Бирмата, а чалгарките са на тарифа и който плаща той поръчва музиката!Алисия удари дъното -платена!

Коментирай

Удари си една слушалка, ако обичаш

преди 8 години

Пропаднала шунда си ти олигофрен, че раздаваш епитети за хора, които не познаваш!!! Покачи си малко умственото ниво, че с тоя ограничен пилешки мозък само се излагаш. Александра Арабажиева е щастливо омъжена, и това, че преди сума ти години е имала връзка с Ники Михайлов не означава, че трябва с Алисия да са смъртни врагове. Напротив, единствения злетак в случая си ти коментиращ глупак.

Коментирай

до блааа

преди 8 години

хахаха нали :) мъчат се, ама и самите тях си не могат да убедят.

Коментирай

mdaaa

преди 8 години

На селска тарифа си ти и идолката ти КУРволета Лапнипишкова. А, Алисия има толкова пари в сметките си, колкото да те бие от тук до Ню Йорк. И , както виждам е заминала в компания с Алекс Арабаджиева, момичето заради което Михайлов би шута на Николета и я сравни с ТРАБАНТ. Е, явно са намерили общи теми за разговор две образовани, заможни дами.

Коментирай

!!!

преди 8 години

Имат още една снимка заедно с Алекс в профила на Алисия. Те са компания в курорта на френските Алпи.

Коментирай

123

преди 8 години

Ася голяма хвалба се хвали кой и къде и го слага. Абе дърта изтривалке, безмозъчно плиткоумие такова, думите благоприличие, такт и дискретност да са ти познати? Ако не заради теб, то поне заради детето ти. Горкото, с майка проститутка. Какви ли подигравки търпи в училище?

Коментирай

!

преди 8 години

Мнпго точно казано ахаххахахах вярно е, че се вихреше в Галант-а преди години това дърто плашило:))))))))))

Коментирай

rabelik

преди 8 години

Е, ти пък горкото. Детето си има нов татко-батко. Както е тръгнало следващият ще е негов набор. Тъй че сигурно е доволно, че ще има с кого да си играе. Дано барем я земе тъс убосница майка му за жена, че стига се е тормозило и то от булченските и неволи.

Коментирай

преди 8 години

А ти, хъката-мъката,мършавата откачена курвулетокурофенка.

Коментирай

TT

преди 8 години

Лудата мърша, курвулетокурофенката.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.