Бита ли е Андреа? (Ходи постоянно с огромни слънчеви очила, СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/bita-li-e-andrea HotArena.net
Бита ли е Андреа? (Ходи постоянно с огромни слънчеви очила, СНИМКИ)

Почитателите на Андреа се притесняват за нея, тъй като от седмица насам тя качва снимки само със слънчеви очила, видя HotArena!

 

Блондинката в момента е в Турция. На 7 март тя пя пред феновете си в Чорлу, но реши да поостане в южната ни съседка няколко дни, за да разгледа един от най-красивите градове и да направи шопинг из местните бутици, пише „Всеки ден“.

 

Андреа на ден качва по няколко снимки във всички възможни социални мрежи, но на всички е с огромни и тъмни слънчеви очила, което породи множество въпроси сред почитателите й. Една част от тях предположиха, че блондинката е изяла пердаха от половинката си Кубрат Пулев, който е известен с ревността си.

 

„На него това му остана - цял свят видя как го би Кличко, сега е достоен противник само на жени”, злостно подхвърлят в чалга средите.

 

Според други двойката е фен на по-хард изпълненията в леглото и така софиянката се е контузила. Преди дни Андреа качи снимка от ваната в хотела си и романтиката в стаята им с Кобрата. „Може докато са правили секс, да се е ударила някъде, едва ли Кубрат ще я удари”, размишляват почитателите й.

3 Коментара

софка

преди 9 години

защото е грозна

Коментирай

jenn

преди 9 години

ееее, как..... Андреа непрекъснато ходи бита. Даже Кубрат с нея е тренирал за мача с Кличко. Как не сте разбрали тази пикантна информация по-рано??

Коментирай

taka e

преди 9 години

Защото не е взеле гримьор на почивката си и не иска да се снима без грим, защото прилича на караконджул

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.