Бюстът на Алисия отново се шляе произволно и извън пределите на деколтето й! Пак си ги показа на участие (Фото в галерия)

https://hotarena.net/laifstail/biustat-na-alisiia-otnovo-se-shliae-proizvolno-i-izvan-predelite-na-dekolteto-i-pak-si-gi-pokaza-na-uchastie HotArena.net
Бюстът на Алисия отново се шляе произволно и извън пределите на деколтето й! Пак си ги показа на участие (Фото в галерия)

Коя звезда прави едни и същи изцепки нон стоп? Това е Алисия и HotArena получи поредния сигнал, отнасящ се до нейния прословут бюст, който мине се не мине – вземе че избяга от пазвата й и се покаже навън.

 

Звездата на „Ара“ често си позволява или да не носи сутиен под роклята, или да й се размести бельото, или направо си залага на огромните деколтета, с които определено често й се случват разни инцидентни случки, докато извива глас на сцената.

 

На поредното фото, което ни изпрати наш читател, Алисия се е навела и докато успява да придържа едната гърда с лявата си ръка, в която е и микрофонът, то другата се шляе произволно.

 

Зърна този път сякаш не се виждат върху кадъра, но информаторът твърди, че ги е видял.

 

В крайна сметка или подателят на сигнала е влюбен в бюста на Алисия и не изпуска снимка, на която той да е в близък план и да ни я изпрати, или просто певицата нарочно си създава предпоставки да й се вижда съдържанието на деколтето й, особено когато обективите около нея са настрони да снимат.

15 Коментара

истина

преди 6 години

Не знам за бюста на Алисия , но смръдливия пърдялник на Николета вече ми идва в повече, като гаден цигански гъз е станал

Коментирай

Мария

преди 6 години

ТЯ ДА ВЕЕ БЮСТ,А БИРМАТА СЪС СВЕТЛСНА ВАСИЛЕВА СЕ НАТИСКА ПО БАРОВЕТЕ.

Коментирай

eh!

преди 6 години

Klozetka ne moje da prejivee che Mihailov ne e bil nikoga taka vluben kakto v Alisia ;)...zlobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ne se pritesnqvai cigane, Alisia otdavna go otsviri moje da si spesti6 statiite sre6tu neq.

Коментирай

МУУУХАХАХАХА

преди 6 години

Да ама в статията не пише за "пърдялника" на Николета, а за виметата на "примерната" жена с "класа" Ася, която е в отчаяно търсене на спонсор. Явно е осъзнала, че няма как да върже Бирмата, така както глуповатия Валери, и той ще си менка гаджета докато тя "пее"

Коментирай

Ti seriozno li go viarvash??? Axaxxaxaxaaxaxaxax

преди 6 години

Axaxaxxaxaxaxaxaxaxaaxaxxaaxxaxa

Коментирай

HAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAA

преди 6 години

Ти сериозно ли хахаха Николай никога не е бил влюбен в тая бенка Ася, всичко си беше за отмъщение, че Николета се хвана с Валери, не случайно обявиха "връзката" си в деня на сватбата. Николай и Николета се обичат от 10 години въпреки всичко. Нещо не се сещам Асуна да е имала такава голяма любов. При нея всичко е временен интерес - Пехливанов, Гущеров (който и плати първите цици), Валери (на когото каза, че е бременна, когато беше късно за аборт), Николай (за отмъщение), Бирмата (за найлонови торбички с подаръчета) да не забравяме и чичо Виктор Касъмов, за да се ползва с привилегии във фирмата. Богата е креватната история на Лисиия

Коментирай

Tutu

преди 6 години

Onaq Svirkoleta kato si pokazva vimetata i pishete,che e "seksi" i "dama", a nqkoi drug kato si sloji leko dekolte i go opluvate.Emi ot 100 km si lichi,che e porachkova statiq + tova drebniq pincher Kurvoleta daje nqma svqn edin parcal da si metne,varhu futbolnite topki na pleshiviq i vratar.Jalki ste

Коментирай

преди 6 години

чалгаджийка = проститутка

Коментирай

Дара

преди 6 години

Муууахаха ли си,голямата защитничка на Николинка.Ако знаеш "големия"вратар какви елински рога и слага.Били се обичали-Да бе,За.

Коментирай

еби се в аспуха

преди 6 години

Проститутка си ти,и то мъжка! ... А, тя изкарва пари за 10 твои заплати на месец и да те бие от София до селото ти .Злобен нещастник!

Коментирай

pfff

преди 6 години

abe vie da ne pravite stotinki s izmisleni tapotii samo horata da vlizat tuka beee,sme6nici

Коментирай

истина

преди 6 години

Нямаше статия за Николета скорошна затова писах тук за нея :D

Коментирай

Zaki

преди 6 години

Баба Кроки в отчаян опит да забие нещо младичко. Ахахахаха милата тя, колко е жалка.

Коментирай

до всички

преди 6 години

Чета ви коментари те и ви се чудя от каде знаете толкова много за тях да не би да сте им лични приятели и те да споделят всичко със вас повечето са лапета ти чета нямат работа и драскат само ще ви кажа по ваше думи Николета разби семейството на Алисия зада отчасти на Нико а той Ан нея се хвана със Алисия явно Ники и Алисия бяха за отмъщение на двамата та те ако са се обичали нямаше да се разделят щеха да с си все заедно а Ники ако много я обича нямаше да я сравнява със тсратаика щеше да каже тя е жената на моя живот но не Николета на всякаде афишираше колко много я обича Валери а колкото до Ася тя обичаше истински Валери и ако не беше Николета щеха да са може би заедно

Коментирай

иван

преди 6 години

Ти пък какво защитаваш тоя прекрояван миндил,дето има повече пластични операции и от космите на главата ти!Не разбираш ли ,че на хората им е писнало от грозни уроди и искат някъде да си излеят гнева!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.