Бивш клиент: Глория се продаваше за 50 лева на нощ! (Скандални разкрития за някогашните работни занимания на певицата)

https://hotarena.net/skandali/bivsh-klient-gloriia-se-prodavashe-za-50-leva-na-nosht HotArena.net
Бивш клиент: Глория се продаваше за 50 лева на нощ! (Скандални разкрития за някогашните работни занимания на певицата)

Фолк иконата Глория дължи кариерата си не на глас и уникална орнаментика, както самата тя се хвали през последните две десетилетия, а на хоризонтално положение, в което е била няколко години, докато бъде забелязана от когото трябва, разбра HotArena.

 

Оказва се, че както при много други певици от бранша, и русенката е започнала работата си не пред микрофона, а със секс услуги.

 

Бивш „клиент“ на Глория, а днес бизнесмен, разкри пред „Всеки ден“, че когато русенката е била на крехките 21 години и е открита от бившия си мъж Илия Загоров, тя е прекарвала по-голямата част от времето си не в ресторантската част, за да забавлява клиентите с горещи ритми, а в хотела към него. Става въпрос за едно от култовите заведения в Хасково, където Галина и до днес пее по участия от време на време.

 

Оказва се, че тя е била доста евтина компаньонка през далечните 1993-1994 г. „Тя се продаваше за 50 лева, за да свърже двата края и да помага на семейството си в Две могили“, твърди бизнесменът, пожелал да остане в анонимност. Глория имала проблеми не само със самофинансирането си като певица, заради което събирала пари за сценичното си облекло, но и по семейни причини.

 

Толкова беше бедна по едно време, че се тъпчеше само с банички, и то от най-евтините, и носеше едно и също бельо по близо цял месец, като го препираше след всяко участие“, разказа още той пред изданието ни. Тогава тя се представяла с истинското си име – Галина.

 

Едва когато Глория подписва първия си договор, се отказва от компаньонските си услуги, но за период от 2 години е била с огромен брой мъже, като често се случвало, клиенти на ресторанти, доволни от вокалните й изпълнения, да си я викат в хотела отгоре и да се забавляват с нея до обяд.

 

Тази тъмна част от биографията на певицата е пазена изключително строго през годините дори от първите й продуценти и музикални съратници – оркестър „Кристал“, основно заради дъщеря й Симона. Тя обаче вече е пълнолетна, а тепърва истините около зората на кариерата на майка й ще излизат наяве, убеден е хасковският бизнесмен, минал през постелята й нееднократно.

 

Преди време в интервю за миналото на Глория намекна и бившият й мъж Илия Загоров. „Хайде да не казвам къде се запознах с нея“, многозначително обяви той.

16 Коментара

SAN

преди 8 години

bokluci, ne vi e sram da pishete takiva gluposti!

Коментирай

Vsi4ko e za horata

преди 8 години

Koy kazva, 4e e glupost tova? Nay - setne da izleze istinata za Glo. Tq e visokomerna, jena- za kakvo se misli da i se 4udi 4ovek. I da tolkova hora si izmislqt sigurno, 4e daje i biv6iqt i muj. Vsi4ki sme hora, ima mqsto za vseki pod slunceto. Koyto kakuvto iska da si bude,no da pravqt horata na balami- tova me drazni .

Коментирай

!

преди 8 години

То това е обществена тайна! Нищо ново, само където май е забравила какво е лапала и се прави на много стойностна личност и персона!

Коментирай

!

преди 8 години

То това е обществена тайна! Нищо ново, само където май е забравила какво е лапала и се прави на много стойностна личност и персона!

Коментирай

Мими

преди 8 години

Галина почна проститутка много по отдавна като лапаше пишките на турските тираджии. на околовръстното след Метро в Русе.

Коментирай

кати

преди 8 години

И така да е,може ли някой да оспори певческите данни на Глория. Много долна статия,писана от хора с нисък човешки и професионален морал! Със сигурност,няма да падне на такова ниво,но всичко това си е за съд! Никой няма право да уронва авторитета на никого! Ще кажете,че тя няма авторитет,защото е БИЛА,незнайно къде и каква...........Напротив,всеки има право да продължи и да се опита да постигне нещо в живота си!Е...........тя го е постигнала,а вие си драскайте!!

Коментирай

Pati

преди 8 години

Taka kakto go e postignala,taka i go gubi- tova e za vseki. Rano ili kusno istinata izliza na qve. Vie kakvo draznite se ot istinata li? Ot koga istinata trqbva da bude premul4avana i za kakvo??? I kak samo se misli za umnica -a vie si draskayte. A ti kakvo pravi6- ne e li su6toto.

Коментирай

glo

преди 8 години

Istina e; priqtel na bratovchedka mi e bil s neq predi mnogo godini.

Коментирай

о

преди 8 години

Абсолютно права си, но че е била, е била. Не се подлъгвай по това, което демонстрират хората и на което се правят, да мислиш, че не са способни на дадено нещо, само защото си дават вид, че не биха и се правят на нещо съвсем различно. В живота си ще срещнеш много хора, които успешно го правят. Но както ти казваш, не е кой знае какво. И само да кажа - няма как да е било за 50 лева, защото това са 5 стотинки по старите пари, а не вярвам тя да го е правила за 5 ст. Несъстоятелно е това твърдение.

Коментирай

о

преди 8 години

Баща ми, който е полицай, преди години е работил и като катаджия и бяха спрели една кола с Глория и музиканта й, които отивали на участие. Бях съвсем мъничка тогава, но си го спомням, защото Глория беше вече започнала да набира популярност. Глория му беше предложила, цитирам, "да му целуне палката"... И го беше направила, естествено! Баща ми се хвалеше после и се смееше дълго време пред приятели. Та колкото и сега да дава вид на жена, която е не знам си какво, това не значи, че в 20-те си не е била на съвсем друг етап.. Много от нас сме били. Изобщо не би ме учудило да го е правила, особено след като има толкова много хора, които го потвърждават днес чрез мрежата. Тя си мисли, че като прави много стойки и фасони хората ще си помислят, че тя е изключително далеч от нещо подобно, но не всички се лъжем по това.

Коментирай

Добре де...

преди 8 години

обяснете ми коя чалга изпълнителка не е започнала с креватните си умения?! само тая да беше..с мед да е намажеш....ама не е само тя!всяка тъпачка гледа лесното....да разтвори краката и хоп-звезда си..после защо имало лошо име за жените...нямам думи!

Коментирай

Калин

преди 8 години

Глупости. Как може да напишете подобна статия. За 20 години чак сега се намери този бизнесмен да прави подобни разкрития. Една успяла жена да има в тая държава и веднага ще я оплюете

Коментирай

георги симеонов

преди 7 години

Глория е най добрата певица. и всичките простотии. които пишат за нея. не са. верни. Кой нормален мъж. ще пише това за приятелката си И лия загоров никога не е обичал Глория и не е трябвало да бъде с нея

Коментирай

Анонимен

преди 5 години

КУЧКА

Коментирай

г симеонов

преди 5 години

До кучкарника който не знае къде да си търси кучките Не посягай на авторитета на велика личност като Глория защото си под нейното ниво

Коментирай

Znayko

преди 4 години

Gloria si e mnogo hubava no p....ta I e kato djambazki portfeyl

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.