Бившата на Бен Афлек се точи на мъжа на Жизел Бюндхен

3229
27 Септември 2015, 11:32Бившата бавачка на Бен Афлек се точи на мъжа на Жизел Бюндхен. Кристина Узуниян, бивша бавачка на актьорската двойка Бен Афлек и Дженифър Гарнър, която ги разведе, сега е хвърлила око на Том Брейди, дочу HotArena.

Красавицата , която стана известна с това, че е причината за развода на актьорите, които имаха 10 години брак, сега има тръпка. Футболиста Том Брейди, съпруг на Жизел Бюндхен също се е заплеснал по нея.

С месеци се спекулираше за участието й в развода на Бен и Дженифър, а сега медийното внимание поради същата причина привлякоха и футболиста Том Брейди и топманекенката Жизел Бюндхен.

Кристина наскоро е летяла със същия 'частен самолет, в който е бил и американският футболист, а това провокира да слуховете за тяхната любовна афера. Още повече, че двойката изглежда не е летяла заедно за първи път.

Когато Бюндхен чула това, тя веднага поискала развод от съпруга си. Двойката има син Бенджамин (5) и дъщерята Вивиан (3) и в момента правят опити да се помирят.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Майничката 1
преди 2 години
0
Хаххахахаах....това ме развесели и се смях от сърце!!! ...как може да ви мине през ума ,че тоз-и мзъж ще остави златната кокошка/във всякакъв смисъл/ и ще се хване с няква еднодневка?! не сте наред!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
13
преди 2 години
-1
Все пак е мъж и е напълно възможно :Д
>@@@<
преди 2 години
0
до 13 : не съм съгласна....това би важало ,но все пак това е жизеел човееек!дори да кривне ,то ще се покрие ...ама да остави жизелчето заради тая-мижа вероятност!


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени