Бившата на Джизъса го смени със Сланината

https://hotarena.net/laifstail/bivshata-na-djizasa-go-smeni-sas-slaninata HotArena.net
Бившата на Джизъса го смени със Сланината
След Благо-Джизъса манекенката Куини-Алис заби недко Сланината, научи HotArena.

Хубавицата за първи път разкри кой е мъжът до нея. След Благой Георгиев тя бе обвързана с богатия наследник Въллчо Арабаджиев. Тя определено си пада по мъже със странни прякори. Двамата имат и друго общо-страстта към известни жени. Списъкът на Благо е безкраен, а Недко Петров също има с какво да се похвали, пише „България Днес“.

Преди Куини той имаше връзка с Преслава. Примата на фолка и Недко изживяха кратка, но бурна любов. Заради връзката им той на няколко пъти се размина с бой на публично място.  Другият мъж в сърцето на Преслава по онова време беше Бирмата, който се закани на Недко да стои далеч от нея ако не иска неприятности.

Сланината е популярен плейбой в родната Варна. Той носи прякора си заради месарски бизнес на баща си, кара лъскаво ламборгини и бързо омайва жените. Двамата с Куини-Алис скоро се върнаха от луксозна почивка в Сен Тропе.

15 Коментара

Вили

преди 5 години

Не мога да ги разбера тея малки ку*вета!!!!! Като кошчета са- събират всички боклуци!

Коментирай

Баба Генка

преди 5 години

На колко върви килото мисо,winter is coming,буркани трябва да се правят.

Коментирай

Аз

преди 5 години

Много си отворена ,вероятно и красива ,но интересно от къде такъв свестен човек като тебе познава тия хора и знае кой е курве ........кой боклук !!!!!!!Браво ,личи си културния човек

Коментирай

?

преди 5 години

То им е изписано на лицата, че са курвета! Има ли нужда да се задълбава?

Коментирай

Аз

преди 5 години

Абе хора ,защо не си гледате вашия живот ,ами коментирате чуждия .Лоша реклама няма ,а вие се замислете за вашия.Дано поне добре да ви плащат за да коментирате иначе си е чиста злоба .

Коментирай

Вили

преди 5 години

Аз съм и касива и умна и образована! Работя и имам стойностен човек до себе си лт години! Просто ставам цинична , защото съм против това че БГ стана държава на курвите и мутрите! Нация с потенциал сме , но всички момичета са модели, всичко момчета тарикати! Не може да си на 20 и да спиш с отрепки от ученичка ! Това момиче е красиво и уж от добро семейство, ама къде са техните когато я чукаше мъж с 2 деца само на 16??? Съжалявам но си стоя зад думите!

Коментирай

Коментара долу е в отговор на коментарите под коментар 1

преди 5 години

!

Коментирай

Аз

преди 5 години

Интересно ми е деца имаш ли

Коментирай

В

преди 5 години

Да имам и не бих оставила дъщеря си бинога да стигно такова ниво! Да спи с мъже минали всичките софийски бълхарници

Коментирай

Аз

преди 5 години

Не знам за нивото което имаш ти ,,но си подбирай думите и си възпитавай детето ,за да стане стойностен човек !!!!!! Такъв речник от майка е недопустим а и най важното ...........не си туби времето по сайтовете а обърни внимание на стойностното си семейство ..............,образована жена уж а речник на ......... нещо не ти вярвам ,голяма реклама си направи

Коментирай

Аз

преди 5 години

Много внимание ти обърнах и май взе че си повярва ...........обърни внимание на правописа най вече,мечтите са безплатни ...........но се огледай и върни в реалността и се опитай да се реализираш и да бъдеш наистина стойностен човек и пример за детето си

Коментирай

Митко

преди 5 години

Това "Аз" джендър ли е какво е много ревностно защитава коврата. Парцал хванете се и двете и му излижете лайняния гъз на тази Сланина.

Коментирай

Да бяха само Вълчо,Благо и Недко.......

преди 5 години

Та нея я ебаха почти всички софийски паралии сега към Варна отишла да се шиба....Проблема е че я ебат няколко месеца и я хвърлят,на Вълчо родителите като се разровиха и разбраха как Куини заработва като платена проститутка набързо разделиха сина си с нея...И родителите на тоя ще достигнат до истината....И да още долу прочетох много точен коментар че тя на 16 се праскаше с мъж с две деца еби му майката...Парцал си е момичето.

Коментирай

Лейля

преди 5 години

Все хубавци

Коментирай

Аз

преди 5 години

Явно нищо не си разбрал,но проблема си е твой ,а ти като си толкова отворен що не се пробваш сам ............явно разбираш от тия неща !!!!!! А и със сигурност ще си по добър от нас !!!!!! Давай го по леко с определенията ............ да ти стане професия

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.