Бившата на Годжи иска деца от друг

4795
09 Ноември 2013, 13:00


Голямата любов на Георги Милчев–Годжи Станислава Лефтерова се омъжва. Балерината вдига сватба с бивш футболист и съвсем скоро ще стане госпожа, научи HotArena.net.

 

Мъжът до нея се казва Иво, а двойката планира съвсем скоро официално да се венчае. Церемонията е през пролетта на следващата година, а новината разтърсила Годжи, когато разбрал.

 

Хубавата Станислава, която е с 20 години по-млада от музиканта, така и не успя да го отведе до олтара. С Годжи се залюбиха преди години, но връзката им не продължи дълго.

 

Разликата в годините си каза думата и докато Станислава напира за съпруг и деца, а също и за купони по светски събития, то Годжи предпочита да си седи у дома.

 

„Виждала съм Станислава. Добро момиче е, но тя е млада. Иска и брак, и деца. Не мисля, че Годжи пак ще се ожени“, заяви преди време майката на музиканта.

 

Именно заради нежеланието на Годжи да отведе приятелката си пред олтара, Станислава го напуснала. Тя бързо го смени с футболиста Ивайло Стойков, който неотдавна прекрати спортната си кариера.

 

Въпреки че новото й гадже няма възможностите на Годжи Станислава не спира да го хвали. По думите й, той се грижел всеотдайно за нея, а и споделял плановете й за бъдещето.

 

Най-добрата приятелка на Станислава – Мартина открай време се опитва да я накара да се върне при Годжи, но балерината не искала и да чуе. Въпреки че изгората на Дългия я убеждава да се събере отново с музиканта, Лефтерова била категорична, че биологичния й часовник тиктака, пише „България днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени