Бившата на Лудия репортер на успокоителни след нервния срив, изписаха я от психиатрията

https://hotarena.net/laifstail/bivshata-na-ludiia-reporter-na-uspokoitelni-sled-nervniia-sriv-izpisaha-ia-ot-psihiatriiata HotArena.net
Бившата на Лудия репортер на успокоителни след нервния срив, изписаха я от психиатрията

Александра Богданска, която е публично унизена от бившето си гадже Даниел Петканов и хваната в изневяра, е на успокоителни медикаменти, научи HotArena.

Моделката е изписана от центъра по психично здраве след нервен срив, но продължава да пие хапчета за нервно разстройство и е на легло вкъщи.


Вече повече от седмица фейсбук общността нищи казуса за изневярата на Алекс, а от своя страна Даниел Петканов не спира с психоатаките. Той дори публикува видео, в което изхвърля куфарите на вече бившата си изгора на улицата. Клипчето е озаглавено \"Когато разбереш, че приятелката ти е ковра\", а съчувстващите на Петканов са хиляди, пише \"България днес\".


\"Александра никак не е добре, тя е изпаднала в отчаяние, не спира да плаче и няма желание за живот. Дано скоро се съвземе психически след публичната и медийна екзекуция, която й спретна Петканов. Постъпката му никак не е мъжка, издава комплекс за малоценност и злоба\", бранят я нейни близки.


Роднини и приятели на Богданска са й забранили да влиза в интернет и да чете писанията на злобарите, защото това само утежнява и без това влошеното й емоционално състояние. Редица публични личности се обявиха в нейна защита и я подкрепят въпреки изцепката, че се е возила в частен самолет и е имала интимни отношения с мъж, докато е гадже на репортера.


\"Действията на Петканов са подсъдими, никой няма право да петни името на човек по този начин. Станалото - станало, трябваше да се разберат на четири очи, а не целият сеир да бъде достояние на жадната за циркове аудитория\", дивят се в мрежата.

9 Коментара

ицо

преди 7 години

Никой не заслужава такова масово оплюване. Осъзнайте се бре, хора, вие безгрешни ли сте? И какво причинявате на горкото момиче!!!!! А Петканов, какъвто е лигльо, колко жени ще го издържат дълго хах

Коментирай

Dee

преди 7 години

Крайно време беше някой да извади доказателства и факти за "моделките", които постоянно заработват в Испания, Италия и Дубай. И понеже всички ги знаем какви ги вършат, но никой не смее да го изрече публично, дай да нападнем Даниел, че го е казал черно на бяло. Защо ли само жени го нападат че бил лигльо? А дано "горкото момиче" се научи да си изкарва парите като нормалните хора и да се спре да си отваря краката за парцали, за да не получава отново нервни сривове! Върнал й е десетократно всичко, което му е причинила!

Коментирай

Офф

преди 7 години

Хапчета .. нервни сривове , когато решиш , че искаш да изкарваш лесни пари и то по подобен начин трябва да можеш да носиш последствията . Когато си го е слагала наляво и надясно и са и бутали паричките не е била нервно разстроена или притеснена от факта , че е стигнала дъното на моралната стълбица...Време е момичета като нея да слязат на земята !

Коментирай

Българка

преди 7 години

За пореден път се убеждавам , че в България истинските мъже са привършили с поколението на бащите ни - набор 29-30 та година. Що за комплексар и псевдо-мъж би оплюл и атакувал по толкова долен начин жената, която твърди , че е обичал. И ако той беше хванат в крачка, така ли щяха да "лаят" злобните му поддръжници тук? ОСЪЗНАЙТЕ СЕ, НЕ СМЕ В ИСЛЯМСКИЯ СВЯТ

Коментирай

stefo

преди 7 години

това са лични отношения и е редно такива и да си останат, каквито и да са обстоятелствата.

Коментирай

Istina

преди 7 години

Gorkoto momiche deto i butat prusti v ustata i koi znae, kakvi drugi raboti po drugi mesta. Stiga i vie q sujalqvahte taq, da go beshe mislila kato se e snimala v takiva neprilichni pozi po samoletite . Da gi beshe iztrila tezi "skupocenni" spomeni pone, ako beshe malko po-umna. Sama si e vinovna, hem iska da qde i pie bezplatno i da ima pri koi da se gushka kato si doide v bg, ama da moje i po chastni samoleti da leti i na pochivki da hodi. Emi to taka ne moje, izbirash ili da imash ili da budesh. Tq e izbrala da ima i zatova ne e za sujalenie. Daniel nqma da go obsujdam, spored men si e prav, vse pak e mislil da se jeni za neq, a ne samo gadjeta da si sedqt.

Коментирай

Susan Mile

преди 2 години

СВЪРЖЕТЕ СЕ ДР. САКА ЗА МОЩЕН МАГАЗИН, ЗА ДА ВИ ПОМОГНЕТЕ ДА ВЪРНЕТЕ ВАШИЯТ ЛЮБОВНИК ВЪЗМОЖНОСТ КАК ДОЛГО СЕ РАЗКРИХТЕ ИЛИ КОЙТО МОЖЕ ДА БЪДЕ СЕГА, Д-Р САКА ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ ДА ВИ ВЪРНЕТЕ В рамките на 24 часа, ТОЙ КАТО МИ ПОМОГНЕ, ТОВА МЪЖЪТ Е ПРЕМНО МОЩЕН И ЧЕСТЕН КОНТАКТ Д-р SAKA на WhatsApp или Viber Chat: +27634201775 и имейл: [email protected]. Казвам се Сюзън Майл, споделям свидетелството си, този човек е истински и мощен.

Коментирай

Tommy

преди 1 година

МОЕТО ИМЕ Е ТОМИ ЛУКАС, ТОВА Е МОЯТ ОПИТ: Обикновено не вярвам в други сили преди. Но д-р Огунделе ми даде голяма надежда и причина да му вярвам. Съпругата ми и аз се разведохме за повече от 7 години и бях самотен и страдах с децата си, но имах нужда от нея отново в живота си, така че търсех помощ навсякъде, но само д-р Огунделе успя да ми помогне. Този човек е могъщ, д-р Огунделе върна жена ми за мен в рамките на 48 часа със силите си и магиите му са безвредни. Казах му, че ще свидетелствам на хората като благодарност от мен, затова споделям историята си, ако някой има нужда от неговата помощ, свържете се спешно с него в WhatsApp и Telegram: +27638836445. Той е честен и ефективен.

Коментирай

Samantha

преди 10 месеца

Добър ден съм Саманта Грей: Имате ли нужда от помощ, за да върнете бившия си приятел или приятелка, помощ, за да накарате съпруга или съпругата ви да ви обичат сами? Свържете се с д-р Огунделе. Този човек е честен магьосник, който върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа. Съпругът ми изневеряваше с друга жена и отношението му се промени, но д-р Огунделе го върна за мен. Свържете се с него в WhatsApp, Telegram или Viber Chat: +27638836445. В Instagram: dr.ogundele1. Той върна съпруга ми, както обеща и силите му са безвредни.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.