Бившата на Слави живее в ашрам

3484
27 Декември 2015, 16:17


Шоуменът Слави Трифонов е истински ад за своите любими и всички, откъснали се от него, се чувстват като преродени, разбра HotArena.

 

След като наскоро балерината Мартина усети вкуса на свободата и скъса оковите на Дългия, още една от бившите му търси начини да се избави от зловредното му влияние. Това е психоложката Магдалена Ангелова.

 

Русокосата варненка и Дългия бяха заедно близо 7 години. Говори се, че причината е нежеланието на Трифонов да създаде дом и да има деца. Двамата бивши любовници обаче си остават приятели на думи и днес дори продължават да се чуват по рождени дни. 

 

Покрай връзката си със Слави Маги обаче започва цялостна трансформация на живота си. Хубавицата заряза моделството, записа Психология и днес е уважаван терапевт със собствен кабинет, в който помага на жени в трудност.

 

Откакто е далеч от Трифонов, психоложката постига стремглаво всичко, което желае в живота си - има дом, съпруг и малка дъщеричка, която се казва Ангела. Въпреки това Маги продължава да се бори с някои от емоционалните си проблеми, натрупани докато е била с шоумен номер едно в България.

 

За да се избави от тях, тя често се изолира от света. Поне два пъти годишно Маги организира различни семинари за преодоляване на предишни травми и неудовлетвореност, които се провеждат най-вече на екзотични места.

 

Едни от най-успешните ѝ обучения пък са в Индия, където психоложката успява да уреди на своите клиенти да прекарат известно време в ашрам. Това е изолирано място, на което индуиси и търсачи на духовния баланс прекарват дните си в пълно смирение. То включва къртовски труд от сутрин до вечер, прекъсван от две медитации и няколко хранения.

 

Всичко луксозно и всякакви комуникации със света в тези учреждения са забранения, а посетителите се научават да комуникират помежду си с възможно най-малко думи и жестове. Сама Маги е преминавала през такива душевни и физически уединения няколко пъти в живота си.

 

Така например след раздялата със Слави преди толкова много време именно едно такова бягство от цивилизацията ѝ отговорило на куп наболели въпроси. Днес психоложката продължава да медитира, пише „Уикенд“

 

„Хората имат нужда да са роби и се борят за това си право всеки ден, малко са тези, които променят живота си”, споделя психоложката своите наблюдения след едно от поредните си пречистващи уединения. 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди 2 години
0
Какво ходите да търсите в тая примитивна страна Индия, след като имате православието, вие познавате ли философията му изобщо. Тази тяхна религия е направила Индия това, което е- бедност, огромни разлики в стандарта на живот, касти, примиренчество с нещастието и болестите(лоша карма), а редовното практикуване на медитация те учи да не мислиш. Вместо да се мобилизираш в труден момент, ти се изолираш и самоизключваш. Вие живот като в Индия ли искате?! Загубени психоложки.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени