Бившата на Слави показа новия си за първи път (Уникално фото)

https://hotarena.net/lubopitno/bivshata-na-slavi-pokaza-noviia-si-za-parvi-pat HotArena.net
Бившата на Слави показа новия си за първи път (Уникално фото)

Екс годеницата на Слави Трифонов–Мартина за първи път показа новото си гадже. Балерината се изфука с гаджето си, месеци след като се раздели с тв водещия, видя HotArena.

След като няколко години боксьорът и Мартина Огнянова упорито криеха връзката си, явно са решили да излязат на светло. Мартина за първи път рискува да се покаже с приятеля си, от когото вече има и дете.

Не ме интересува миналото ми със Слави. Имам ново семейство и не мога цял живот да се крия, за да не ядосвам човек, с когото отдавна съм приключила”, твърдяла балерината пред близките си.

Тя е категорична, че не бои от Дългия и дори рискува да се покаже с официалната си половинка.

Двамата го направиха заедно, като си пуснаха снимки в най-големия „клюкарник”–Фейсбук. Мартина дълго време не желаеше да излага личния си живот на показ, а след като заряза Трифонов заради млад мускуляга, се покри за дълго, пише \"България днес\".

По време на бременността си, тя почти не излизаше от дома си, за да не събуди гнева на наранения шоумен. Слави бе буквално съсипан, когато разбра, особено след като Мартина съобщи, че очаква и дете.

Мартина и Коко се запознават, когато блондинката започва да тренира бокс. По това време Огнянова е обвързана с Трифонов и шоуменът яко е хлътнал по нея. Той решил, че тя е жената на живота му, но сметките на Дългия се оказват криви, въпреки тлъстата банкова сметка.

Мартина и Коко се опитват да пазят личния си живот в тайна, но след като за връзката им се разбира, тя напуска Слави. С новия си мъж имат син на няколко месеца, който според техни приятели, расте обгрижван и от двамата.

Малко след раждането на детето, Колев обяви, че не иска семейството му да бъде изложено под прожекторите. Боксьорът дори изтри всичките си социални профили в мрежата, докато преди няколко седмици не си направи общ с Мартина.

С което двамата показаха, че Слави е вън от играта.

5 Коментара

*

преди 8 години

Егати криваците! Много грозна жена, а този е като питекантроп ...

Коментирай

джуджи

преди 8 години

А той пък Слави мноо убав щото.

Коментирай

Getsbi

преди 8 години

Slavi neznam dali e xubav maj sam ne razbiram ot maje.No mohe da osiguri jivot na vsqka dama koqto vsqka jena me4tae da nqma nikvi problemi pari vsi4ko da i e uredeno,taka 4e neznam koi krasiv koi gorozen .Az mu se 4udq na Slavi s vsi4ki ogromni vazmojnosti kak moje da xaresa tolkova nevzra4no momi4e...za noviqt i kvo da kaja vidja se edna vejda pove4e nqma nujda da govorq aide lek den

Коментирай

Getsbi

преди 8 години

Napravo se 4udq kak Slavi e xaresal takava jena .Skoro kaot nalegnat problemite 6te si kaje ex kakva sam glupa4ka da istarva 4ovek kato Slavi

Коментирай

Gospod vrashta

преди 8 години

''Goliam hubavets''!- ustata mu e na sredata na litseto,poneze bradata mu e goliama; nosat mu e kriv; vezdite-dosta buini i pleshiv otgore na vsichko! A tia- samata 'hubost'!- Zlia pogled i mnogo grozna! Iasno,che beshe sas Slavi,zaradi parite mu i varteshe paralelna seksualna vrazka,no Gospod ia nakaza! Tezko e da padnesh ''otgore''- ima da si broi stotinkite i da se samosazaliava hitrata lisitsa...Neka i!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.