Бившата на Слави продава щастие за 250 лева

3275
08 Октомври 2016, 13:25


250 лева! Срещу тази сума психоложката Маги Ангелова, която имаше емоционална връзка с тв водещия Слави Трифонов, ще обучава хора да бъдат щастливи, научи HotArena.

Това става ясно от неин анонс за предстоящ семинар в столицата, в който акценти ще бъдат преоткриването на партньора и отглеждането на уверени и щастливи деца. Семинарът ще продължи два дни - 22 и 23 октомври, като всеки ден обучението ще е около 8 часа. Мястото на провеждането му обаче се пази в тайна и само записалите се могат да научат точния адрес.

Безспорно интересни са цените за достъп до вдъхновяващите речи на Ангелова. Билет за двата дни от тренинга струва 250 лева. Пропуск само за един от дните пък се продава за 140 лева. Ако трима души се запишат наведнъж за двата дни, автоматично получават един безплатен пропуск. Задължително условие е билетите да бъдат купени до 20 октомври, като организаторите уточняват, че броят на участниците е ограничен, за да има ефект от семинара, пише "България днес".

"По време на това обучение ще научите как работят мозъците на мъжа и на жената и каква е физиката на взаимоотношенията, кое кара мъжете и жените да бягат един от друг - основни грешки и конфликти, доколко си пасвате с партньора, как да отработите различията, как да промените отношението и поведението си към партньора, за да можете да разрешавате кризи и конфликти", коментира психоложката.

"Към мен и моя екип се обръщат за помощ много родители, защото са изгубили връзката и разбирането с децата си. Много от симптомите, било то физически или поведенчески, са зов за помощ от страна на детето. Те са сигнал за нездрава семейна среда или психична неудовлетвореност на някой от родителите", заяви Ангелова по отношение на частта от семинара, която е посветена на децата.

Връзката между Ангелова и Слави Трифонов започва през далечната 1997 г., когато тя се класира на трето място в конкурса "Кралица на красотата". И приключва четири години по-късно.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени