Бившата съпруга на вафления бос Галин ДесиСлава сложи в малкия си джоб настоящата - Галена (ВИДЕО)

https://hotarena.net/az-jenata/bivshata-sapruga-na-vafleniia-bos-galin-desislava-sloji-v-malkiia-si-djob-nastoiashtata-galena HotArena.net
Бившата съпруга на вафления бос Галин ДесиСлава сложи в малкия си джоб настоящата - Галена (ВИДЕО)

Фолк певицата ДесиСлава и колежката й Галена – бившата и настоящата съпруга на бизнесмена Галин Атанасов, пуснаха клипа към дуетното си парче „В твоите очи“, видя HotArena!

 

Галка неотдавна призна, че идеята за съвместна песен между двете баджаначки е на техния общ мъж.

 

Всеизвестно е и признанието на вафления бос, че въпреки че отдавна се разведоха, Дес остава любимата му певица, макар сега да е с Галена.

 

Блондинката и брюнетката обаче вече са стоплили отношенията си. Русата пя на 30-ия рожден ден на колежката си.

 

Всъщност работата по „В твоите очи“ доста сближи настоящата и бившата.

 

Снощи дамите пуснаха видеото и песента. Парчето скорострелно се превърна в хит и спечели одобрението на чалга маниаците. Коментарите обаче са в полза на ДесиСлава и ощетяват Галена.

 

Въпреки че Галка е по-оборотната и добре пласирана звезда, феновете са категорични, че Дес я бие, що се отнася до истински певчески възможности.

 

Ето видеото, преценете и Вие коя е по-талантлива:

 


12 Коментара

ket

преди 8 години

Galka,nemoje da stapi na malkiqt prast na Desislava,Desi ima unikalen glas,zavarsheno obrazovanie za pevica.....Galena,kakvo.....stoiki,chupki i prevzemki! Da,ama mnogo hora slushat veche s ushite si,zapochna da otmira navika,da se slusha s ochite!

Коментирай

me

преди 8 години

Десислава има уникален глас, пее много добре. Тя се е издигнала с таланта си. А не с нечии пари.

Коментирай

ASQ

преди 8 години

Пишете пълни глупости! Никъде нито един фен на Деси или на друг не е казал лоша дума за Галена!!! Прочетете соментарите и в youtubw и в Signal.bg Съчинения по картинки май си правите!! И двете се справиха страхотно и песента ив е тотален хит!

Коментирай

..

преди 8 години

И двете са супер талантливи и феновете ги приеха еднакво добре.. Защо пишете лъжи?

Коментирай

kojh

преди 8 години

taka i ne mu nauchihte pravilno imeto na choveka...

Коментирай

Liza

преди 8 години

Галена си е талантлив певица и има страхотен глас! А по хитове няма равна от години насам! Така че ако беше "само стойки" нямаше да е толкова години на върха! Пишеш пълни глупости!

Коментирай

x i y

преди 8 години

десислава има глас и пее а галена увива като умряла кучка ..галена н е е никаква певица- тя проби с порноклипа а сега се величае със скъпи клипове финасирани от галио вафлата..галена без галио вафлата е едно нищо ,като певица е кръгла нула , бива я само в порното и въпреки че има син не се засрами д аси показва най-гнусно интимностите - галена я има вече във всички световни порносайтове и така е позор за бг музиката

Коментирай

LILA

преди 8 години

Срам си ти,който освен че си неграмотен; се правиш и на светец! Галена има любовта на хиляди фенове, а тях с пари не можеш да ги купиш!

Коментирай

Марая

преди 8 години

И двете са най-добрите,а за друга песен толкова положителни коментари не е имало! Пак се о*рахте със съчиненията, диктувани по поръчка!

Коментирай

Dee

преди 8 години

Гласът на Галена никога не ми е харесвал, докато Десислава е доказан талант- Песента е хубава, но без Галена щеше да е още по-хубава

Коментирай

Вальо

преди 8 години

Ти си много зле.. Точно Галена прави песента.. Всяка нейна песен е нотален хит! Без нея нямаше да е толкова яка!

Коментирай

Елизабет

преди 8 години

Галена ли е , Галина ли е - НЕ МОЖЕ ДА ПЕЕ!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.