Бившата съпруга на Зуека с първи думи след сватбата му! Вижте какво каза актрисата Нина Димитрова и дали е СЪКРУШЕНА!

https://hotarena.net/laifstail/bivshata-sapruga-na-zueka-s-parvi-dumi-sled-svatbata-mu-vijte-kakvo-kaza-aktrisata-nina-dimitrova-i-dali-e-sakrushena HotArena.net
Бившата съпруга на Зуека с първи думи след сватбата му! Вижте какво каза актрисата Нина Димитрова и дали е СЪКРУШЕНА!
Бившата жена на Зуека – Нина Димитрова, му направи неочакван подарък по случай сватбата с режисьорката Ани Вичева. Нина реши да зарови томахавката и пожела на актьора да бъде щастлив с по-младата си съпруга, научи HotArena.

Още по-изненадващо било, че след като дълго време не си говорили, Димитрова вдигнала телефона и поздравила младоженците, като дори побъбрила с новата булка Ани.
За да покаже, че е простила изневерите му, актрисата се отказала да настройва дъщеря им Девина срещу баща й и нямала нищо против момичето да живее от време на време при пресния младоженец.

Васил Василев вдигна сватба с Ани Вичева на 28 януари след 5-годишна връзка. Двамата влюбени събраха близки и приятели на празненство в резиденция „Тера“.

Актьорът се раздели драматично с по-възрастната от него Нина Димитрова след 20-годишен съвместен живот. Освен семейство, двамата бяха партньори и на сцената – те създадоха успешния Театър „Кредо“.

Всъщност това е втори брак за „господаря на ефира“. Той не се е женил за Нина, но пък преди нея се разписал в брачното с Румяна Узунова. Тя е негова колежка от ВИТИЗ, където учила кукловодство.

Васил Василев се запознава с бъдещата си любовница и настояща съпруга през 1999 г. по време на снимките на филма на Стефан Командарев „Пансион за кучета“. Зуека играе в лентата, а Вичева е асистент-режисьор. Двамата обаче стават гаджета едва през 2012 г., като отново ги събира работата – този път в телевизията, пише \"Таблоид\".

Нина Димитрова е бясна за изневярата, гони бившия си от съвместните им спектакли в Театър „Кредо“ и го заля с куп гневни обвинения. Като отмъщение замени Зуека в постановките „Шинел“ и „Каквото направи дядо, все е хубаво“ с доста по-млади от него актьори. Известно време червенокосата фурия не позволяваше на Василев дори да вижда дъщеря им.

В светските среди обаче коментират, че след като преодоляла раздялата си със Зуека, Нина направо разцъфнала. На сватбата на комика пък негови приятели останали доста учудени, че на фона на слабия актьор чисто новата булка изглежда повече от пищна. Дори се появиха слухове, че може пак да е бременна и всъщност това да е поводът за венчавката – за да може второто им дете да е родено по време на брак.

3 Коментара

xaxaaaaaaaa

преди 7 години

Защо няма сега никакви коментари,а преди за свадбата на ззауека с Ани,се надпреварвахте какви обиди да ръсите по повод на това,че Ани е пълничка! Имаше дори един твърде обиден и гнусен коментар по повод на моя! Къде са сега хейтърите,да напишат нещо обидно за Нина!Например,че и тя не е първа хубавица и не е с манекенски мерки! Зуека се разделил с Нина заради Ани,дори да е така,за една раздяла вината не е само на единия,поне аз така мисля! Айде съвземете се,чакам обиди и простотии,прочути са тук някои хора с това.......ахахахахаааааа!!!!

Коментирай

azz

преди 7 години

И двете са Д-Е-Б-Е-Л-И, не пълнички! Като гледам как ги защитаваш, вероятно и си също така Д-Е-Б-Е-Л-А, пардон - пълничка! ха-ха-ха! Внимавай да не се покапеш със сланина, докато четеш този коментар! :)))))))))))

Коментирай

Пъдня

преди 1 година

До azz: абе, дано ти пораснат и на теб шкембета, да поостарееш и като опиташ да размахаш пак крилете на тщеславието и самонадеяността си, да видиш, че шкембето те е в тежест на теб. А Нина, Зуека и Ани са постигнали нещо в живота си, за разлика!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.