Бившият на ДесиСлава се гаври с нея (ММА боецът продаде достойнството й за 30 000 лева)

https://hotarena.net/laifstail/bivshiiat-na-desislava-se-gavri-s-neia HotArena.net
Бившият на ДесиСлава се гаври с нея (ММА боецът продаде достойнството й за 30 000 лева)

Ексгаджето на ДесиСлава се подигра брутално с чувствата й пред цяла България, видя HotArena.

 

ММА боецът заживя под един покрив с нея, въпреки че е наясно, че така ще разбие сърцето й, а драмата ще стане достояние на всички.

 

На неин гръб той реши да се прави на мъж, а цялата работа е за единия хонорар. Както първи „Всеки ден“ писа – той ще получи 30 000 лева за участието си в „Биг Брадър Ол Старс“.

 

ДесиСлава не крие, че още е влюбена в Светлозар Савов, въпреки че от месеци са разделени. Продуцентите на „Биг Брадър“ не подминаха любовните й признания и в понеделник вкараха в шоуто бившия приятел на певицата.

 

Изниква обаче въпросът – как можа Зарко да се съгласи да излага на показ нещо толкова лично и съкровено като отношенията му с Деси?

 

Докато тя не можа място да си намери от смущение и вълнение, че е под един покрив с него, той се направи на мъж, хладнокръвно си поръча питие, тръгна да се ръкува със съквартирантите и някак между другото снизходително я прегърна, колкото да покаже, че все пак я е забелязал.

 

Най-възмутителното е, че е взел 30 000 лева, за да я подложи на изпитание – почти като трийсетте сребърника на Юда за предателството на Исус.

 

 

 

5 Коментара

кати

преди 8 години

Ами то и Деси,като го видя,за това така се шашна!Тя самата каза,че не може да е истина това,като го познава и знае какъв характер и инат е!Характер ,и колко да е характер..........помияр,абсолютен.Ако наистина е влязал за 30 000,и се е подиграл за пари с чувствата на обичаща го жена..............Още повече,че и той я познава,колко е мила,нежна ,всеотдайна и влюбена!Със сигурност знае,за не лекият и живот,не само в любовта,а като цяло..........ако това е истина..... ПФУ......МИЗЕРНИК!!!

Коментирай

ана

преди 8 години

Хонорарите са тайна.Отделно Зарко е много свястно момче.Не го изкарвайте кофти мъж.Проблемът в тази двойка е,че Десислава иска да пее и може би не иска му роди едно дете.И Червенкова я пита защо не му роди един наследник.Ако толкова пък се обичат ,а тя не иска да ражда може да ползват сурогатна майка-могат да си го позволят.Въпреки разликата в години на мен ми харесват като двойка,напомнят ми малко на Шакира и Пике-той вiсок,тя миньонче.

Коментирай

Ей смешници!

преди 8 години

Деси и Зарко се обичат и това е пределно ясно на всички. Ако й покаже чувства вие ще кажете, че й се мазни, ако я игнорира, че се подиграва с нея, ако бездейства пак се гаври с нея. Вие сте побъркани. А най-важното е, че Деси опроверга всички вашии помии, че я е зарязал заради друга жена, когато го помоли да признае, че не я е оставил заради друга, той отвърна "Достатъчно е, че ти го знаеш" с което първо че го потвърди и второ, че въобще не се вълнува от вас - жълти помияри.

Коментирай

Наивници

преди 8 години

Според мен има договорка между тях и продуцентите (както с Гъмов и Преслава). Зарко само се подсмихва, явно не му е в кръвта актьорското майсторство, докато на Дес определено й се получава, но не видях нито една сълза по време на целия театър! И през цялото време си криеше лицето и уж си бършеше сълзите, но нито гримът й се размаза, нито сълзи потекоха... Иначе са хубава двойка, дано се съберат отново :)

Коментирай

know

преди 8 години

Зарко никакъв интересчия не е.Ако беше такъв,нямаше да я остави тази Деса и щеше да си е на хранилка при нея.Плюс това той не й е поставял ултиматум да спре тотално да пее.Проблемът тук наистина е,че тъй като Деса не мисли за още деца,Зарко пък май не вижда развитие на тази връзка.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.