Бившият на Елен Колева: Не хапвам майонеза от 10 години, забравете за прякора ми!

2839
08 Юли 2016, 15:00


Майонезеният бос Александър Найденов не е ял от собствената си продукция в последните 10 години, научи HotArena. 

По информация на негови приятели през 2005 г. Сашо Майонезата си направил рутинни изследвания, които показали завишени нива на холестерола, и така се уплашил оттогава, че отказал консумацията на всякакви мазни храни, включително и на собствената си майонеза, макар в нея съдържанието на яйцата да е минимално.

Още по-куриозното в случая с Майонезата е, че той не просто не консумира своите продукти, но и съветвал всичките си приятели да не го правят. 
Антирекламата вървяла няколко години и сред приятелите на бившата му изгора – актрисата Елен Колева. На нея също забранявал да яде майонеза и кетчуп, за да поддържа форма.

Междувременно преди дни стана ясно, че Найденов вече официално и документално не фигурира в търговските регистри като собственик на „Олинеза“, като е продал всичките си активи на своя познат Христо Кръстев. По информация на "Всеки ден" обаче Майонезата продължава да движи част от бизнеса си в Костинброд по линия на сестринската компания, която основал с подобно име преди повече от 15 години. Пред приятели обаче молел да забравят прякора му, явно и като доказателство за факта, че не е консумирал майонеза от десетилетие. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
лъже
преди 2 години
0
яде не ми ушите му плющят
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени