Бившият на Яна с ПР стратегия тип „женчо“: Тя ме биеше! Танцьорката: Леле, как лъже! (Всичко за панаира)

2504
04 Юни 2015, 10:52


Бившият мъж на танцьорката Яна проговори как стоят нещата с правата над техния син, но версията му няма нищо общо с тази на блондинката. Ивайло Леков дори започва да говори затова как е ял бой от бившата адреналинка, което звучи несериозно, разбра HotArena!

 

Ивайло разказва, че не знае къде се намира детето му. Повече от всичко искал да го види и прегърне, а за да има тази възможност, щял да се бори със зъби и нокти за правата над него.

 

Според думите му, Яна криела сина им, за да не може малкият да се среща със своя татко. По този начин русокосата танцьорка нарушавала споразумение, което тя е подписала – че бащата има право да се вижда с рожбата си.

 

Били са уговорени дати и часове, в които тя да води наследника си при Ивайло, но до това не се стигало, тъй като Яна отказвала да вдига телефона си, за да се уточнят останалите подробности около срещите.

 

Мъжът представя документи пред „България Днес“, включително и свидетелство за съдимост. С това се опитва да докаже, че не е осъждан за психически и физически тормоз.

 

Той казва, че никога не й е посягал, докато тя се осмелявала да му посяга в моменти на ярост. Февруари месец дори си е извадил медицинско.

 

Ето как обаче Яна Димитрова отговаря на нападките му. Отрича да е оказвала физически тормоз върху Леков и заявява, че има извадени 3 медицински свидетелства.

 

„Все пак аз съм жена, как си представяте да го удрям?“, възмущава се блондинката. Не крие, че е разстроена и се срамува от целия панаир.

 

Няма капка истина в неговите думи. Давам му детето, виждат се, ходят по почивки заедно. Грижи се за него финансово, не мога да отрека. Но същевременно се старае да ме очерни пред обществото всячески. Отказвам да бъда част от този панаир, ако има някакви претенции, нека ги предяви пред съда.

 

Родителските права са присъдени на мен и очевидно това го дразни. Омръзна ми от неговата мания за величие да контролира всичко. Мъчно ми е, че детето е достатъчно голямо, скоро ще започне да чете за тези неща, категорична е Яна.

 

И все пак нейната версия е по-приемлива, тъй като тя успява да запази достойнството на бившия си спътник в живота, докато той не пести критики и хули към нея. Плюс това вместо да сипе змии и гущери по неин адрес в медиите, по-добре да съсредоточи силите си в доказване на своите твърдения пред съответните органи.

 

Оплакването и ролята на жертва в интервю, няма да отчете резултат, нито пък да му върне правата над детето.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени