Бившият на Ирена Милянкова остана на пътя (Взеха палата на Чолата)

4491
14 Октомври 2016, 09:53
Палатът на бившия съпруг на Ирена Милянкова Росен Чолов-Чолата вече не е негова собственост. Властите отнеха жилището на съдения за сводничество бизнесмен в Горна Баня и го оставиха на пътя, научи HotArena.

СГС уважи искането на Комисията за отнемането на незаконно придобито имущество, което те подадоха срещу Чолов и решиха да постановят отнемането на имот на стойност 537 507 лв. Те обаче са отхвърлили иска на моделката да откупи дела си за 1000 лв, пише „Телеграф”.

Както е известно, процедурите срещу Росен Чолов започнаха, след като той бе арестуван и задържан за сводничество. Процедурата срещу него е свързана с новия Закон за отнемане на незаконно придобито имущество в полза на държавата.

Срещу него е повдигнато обвинение от Специализирана прокуратура за организиране на престъпна група и за трафик на хора, с цел сексуална експлоатация.


Съдът не е признал възражението на Чолов и Милянкова, че жилището им не може да бъде отнето в полза на държавата, тъй като е купено с ипотечен кредит. И наложиха конфискация, слагайки ръка върху банковите му сметки, както и върху продажбата на собственост.

Сагата с имота на Чолата и Милянкова се точи цели 3 години. След като той стана обвиняем по делото за участие в организирана престъпна група за сводничество, комисията за незаконно придобито имущество започна да го проверява.

В крайна сметка бяха открити изключително сериозни несъответствия между приходите на Чолов и разходите за 6-членното му семейство. Според справките, за последните 10 години той е похарчил над 330 000 лева за семейството си, като най-сериозно перо на разходите са почивките извън страната.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени