Бившият шеф на МВР Румен Петков с нова дама! (Залюби жената на най-добрия си приятел)

4049
04 Март 2016, 14:19


На 54 години Румен Петков ще се окаже най-големия любовчия сред политиците, узна HotArena.

 

Бившият вътрешен министър е залюбил последната жена на покойния си най-добър приятел. Става въпрос за изкуствоведката Теодора Петева, която се омъжи за Николай Петев буквално няколко дни преди смъртта му през 2013 г. , пише „Уикенд“.

 

От повече от година дясната ръка на бившия президент Георги Първанов непрекъснато се срещал с красивата и доста по-млада от него брюнетка, като двамата дори си устроили любовно гнезденце, тайно от всички, в полите на Витоша.

 

Гаврата с паметта на покойния шеф на Съюза на писателите бе разкрита за „Уикенд” от двама независими източници. По тяхна информация по-големият син на Петев – Васил, също научил за новото похождение на Пикаещия във фонтани, както Петков стана известен, и бил толкова бесен, че се заканвал да пребие бившия червен депутат.

 

Всъщност семейната драма за Петеви започва със смъртта на професора, тъй като никой от фамилията не бил уведомен, че шармантната Теодора се канела да му се врече във вярност и използвала последните му дни приживе, за да вземе подписа му и да се омъжи за него. Така малко след кончината му Васил се заканил да потърси съда и да се опита да разтрогне незаконния и неморален според него брак.

 

А когато му подшушнали, че Румен Петков има взимане-даване с петата поред съпруга на баща му, бил твърдо решен да я разкара от фамилията. Въпреки че е любовница на бившия вътрешен министър, г-жа Петева навсякъде се представяла като голямата слабост на покойния писател и непрекъснато натяквала фамилното си име.

 

Освен със сина му Васил вдовицата била на нож и с предпоследната му мащеха – Красимира, с която и досега има съдебни спорове за имущество и пари, които допълнително подклаждали семейната война. Разбира се, съпругата на Румен Петков – Галина, нямала ни най-малка представа за аферата му, макар да била наясно, че не е единствената жена в живота му.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Петева
преди 2 години
0
Ще си правя каквото си искам! Взех ви всичко.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени