Бившият затворник Емил Недков: Миглена Ангелова ми се даде в затвора! (Всичко за перверзията)

12401
16 Октомври 2016, 15:00


Миглена Ангелова ще се окаже двойно по-извратена дори и от Деси Цонева, разбра HotArena.


Бившата водеща на "Искрено и лично" е правила секс дори и в затвора! Миглена се е отдала на ласки с лишен от свобода мъж на територията на Плевенския централен затвор. Това призна пред Уикенд господинът, който е бил задоволен физически, докато е бил лишен от свобода. 


Името му е Емил Недков и преди 14 години - през далечната 2002 г., има мимолетна афера с Миглена Ангелова. Тогава тя е на върха на популярността си и води предаването „Искрено и лично” в ефира на Би Ти Ви. Той пък е здрав мъж на 40 години, пандизчия със солиден стаж. Историята на Емил звучи направо шокиращо, но е напълно достоверна. 


„През 2000 г. започна изпълнението на последната ми присъда от 12 години в Плевенския затвор. Точно тогава Миглена Ангелова направи предаване на „Искрено и лично” за Централния софийски затвор". Останал изумен от видяното, той решил да пише на журналистката. След около 20 дни, в затвора в Плевен се получило писмо. Подателят бил… самата Миглена Ангелова!


"Отварям аз плика и гледам един разкривен почерк и пише: „Здравей, приятно ми е, вече знаеш коя съм". И ми пише тя: „Имам три развода и четири деца..." Аз се появявам всъщност, когато се бяха току-що развели с поредния си мъж - Калчо. Реших да не отговарям на това й писмо. Пристига обаче друго: „Защо мълчиш?" Реших да й отговорих на това писмо, защото тя ми пишеше: „Ти си единственият, който нищичко не поиска. Не изграждай стени около себе си, защото ще ми е нужна сила и болка, за да ги руша." 


След седмица водещата отишла на крака при пандизчията и го отрупала с всевъзможни продукти, които преди това сигурно не е и знаел, че съществуват. Миглена се поздравила с шефа на затвора. Тя е в компанията на Вихра Петрова и още една дама от екипа й. Водещата и Емил провели първия си разговор очи в очи, по време на който вс тя говорела, а той я гледал в захлас.


Втората среща е само след седем дни и се провежда в кабинета на зам-директора, което си е прецедент. „Там няма ключалка, няма райбер. В съседната стая са Вихра и още две дами от екипа й. Изведнъж тя ме грабва и след 30 секунди бях обект на френска любов, бутнат на дивана, разгащен... В един момент тя обаче прекъсва за секунда и казва: „За да не се обвинявам после вкъщи, че не съм го направила."  И продължи.


"След като приключихме, последва някакъв дълъг монолог за това как истинските мъже били само в затворите...”, спомня си Емил Недков. И уточнява, че тв легендата не е била нито дрогирана, нито пияна. „Представа си нямам защо го направи. Лично за мен това не беше секс, а някаква разновидност на контакт - драстичен. Имах чувството, че нея я привличаше точно забраненото. Мисля го, защото когато по-късно отивахме до Пловдив, чакахме на един светофар на червено. Тя караше, аз бях до нея и докато чакахме на светофара, повтори същото упражнение с френската любов”, казва Емил.


Намазалият с ласките на Миглена е рецидивист с близо 30 години "стаж по затворите". Признава, че единственото, което не е правил, е убийство, изнасилване и измама. Срещите на водещата с него зачестяват по 3-4 пъти седмично в порядъка на месец и половина.


„Затворът беше полудял. Тя обаче си беше вързала гащите с генерал-майор Петър Василев, шефа на Главна дирекция на затворите. Имаше от него специален документ и с него имаше карт бланш да идва едва ли не по всяко време”, спомня си пандизчията. 


Всичко приключва така внезапно, както и започва. След като Емил отхвърля налудничавото предложение на тв звездата да се оженят официално, тя внезапно се ожесточава. Спира д аму пише и да ходи на посещения. След като излиза от пандиза, той се опитва да я намери в телевизията, но охраната го изхвърля с думите, че си измисля.


„Имах доста страстна история с Миглена Ангелова. Мога да кажа, че това е жена, на която й липсва любов и внимание”, отсича бившия вече пандизчия.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
viki
Преди 1 година
-3
mnogo grozna i izmislena statia,i mezdu drugoto si promenih napqlno mnienieto za miglena,blagodarenie na vip bradar za momenta tia se predstavia nai dostoino.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
о
Преди 1 година
0
Че ти пък какво си очаквала изобщо, че ти се било "променило"? Ако за толкова години в национален ефир всеки ден за по час не си я опознала какъв човек е, надали и сега ще ти стане ясно.
zlatena
Преди 1 година
-4
Този които е написал статията е платен от краварката Урина Тенчева-Ирина да и лиже дебелия гъз и то навсякъде по форумите.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени