Бившият мъж на Глория се пропи (Дъщеря му Симона – най-голямата му подкрепа)

3656
14 Ноември 2014, 12:00


Бившият съпруг на Глория – Илия Загоров, се пропи. Музикантът от години всяка вечер посяга към чашката, но напоследък започва от сутринта, научи HotArena.net.

 

Той живееше в столицата на Швеция Стокхолм, но в последните месеци се подвизава в родния си град Кърджали. Фильо, както го наричат близките, е без работа и пари и разчита само на спестяванията си, пише в. „Всеки ден“.

 

„Направо се уплаших за него! Той е добър музикант, но вече никой не иска да работи с него. Бившата му жена Глория има голяма заслуга за това, но и той предпочита да мързелува“, издават колеги на пропадналия Илия.

 

Загоров в последно време се интересувал само от това как да се налива с алкохол и не обръщал внимание на нищо друго. Клетникът само си намирал оправдания, за да излезе и да се отдаде на порока си.

 

Всички приближени на Загоров са изключително притеснени за него и проблема му, който датира от години, но в последно време е повече от явен. Те смятат, че ако сам не си помогне, ще затъне още повече и ще закъса със здравето. Илия бил в преддиабетно състояние, но дори това не го притеснявало.

 

Единственото, което давало радост в сивия му живот, е дъщеря му Симона. 18-годишната девойка виждала проблемите на татко си със спиртните напитки и поради тази причина все по-често пътувала до Кърджали и оставала за няколко дни на гости на родителя си. Когато щерка му е покрай него, Загоров зарязвал чашката.

 

„Мони идва поне по два пъти в месеца. Най-често тя е придружавана от гаджето си Симеон, който се сприятели с Фильо. Имаше период, в който тя не общуваше с баща си, но сега е особено близка с него. Може би иска да му помогне“, коментират съседите им в Кърджали.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени