Бившият на Кали я държи с клип от спалнята с любовника й! (Певицата изнудвана)

7228
30 Юни 2013, 12:00


Редакторска плесница


Бившият мъж на Кали Антон Краус здраво си е вързал гащите след раздялата с певицата.

 

Синът на бившия транспортен министър Вилхем Краус разполага с видео компромати с Кали и любовника й Владо, заснети, докато певицата още била с Тони. С тях Краус я изнудва да му върне всички движими и недвижими подаръци, които й е правил, докато са били заедно, научи HotArena.net.


„Не ме мислете за някакъв наивник, който се е оставял да му слагат рога. да обичаш един човек означава да му гласуваш пълно доверие. Не смятах, че е необходимо да следя Галина (истинското име на певицата - б.р.). Ако е имало някакъв проблем между нас, можеше да дойде при мен и да го решим. Или пък, ако не се разберем, да се разделим приятелски. Не приемам начина й да действа зад гърба ми", изповядва се по-късно Антон Краус. Той не желае да коментира слуховете, че преди години е наранил по доста сходен начин своята любима.


Приятели на Кали са доста по-словоохотливи. Те твърдят, че тя е влязла в живота на Тони, точно когато се е радвал на малък бебок, кръстен на баща му. Младият бизнесмен дори планирал сватба, а срещите му с певицата били просто приятелски. В един момент темите им на разговор се изчерпали и те без замисляне преминали към далеч по-приятното телесно общуване.


Антон доста дълго бил принуден да води труден двоен живот, докато Кали не му съобщава, че е бременна. Идва моментът за взимане на тежко решение и в крайна сметка Краус-младши решава, че ще заживее с фолкзвездата. Той се грижи за сина си Марк и за Георги, пръкнал се на белия свят по време на тайната връзка на Кали с боса на ВИС Георги Илиев.

„Децата са най-голямото богатство на този свят. В тяхно име не исках да правя панаири, когато разбрах какво се е вършело зад гърба ми. Никога не съм посягал на Галина, както се писа в медиите. Тя е майка на моето дете и аз не мога да й навредя", изповядва се Антон.


Той разбира, че нещо не е наред, когато Кали започва да се отчуждава от него и търси повече уединение, за да осмисли бъдещето си. Точно тогава се намират услужливи приятели да разкажат на авера си са младия Владо, който уж случайно винаги е около Кали по време на нейните професионални командировки в страната. Антон решава да излезе от унеса и взима нещата в свои ръце. Той намира начин да инсталира необходимите записващи устройства в дома на Кали. Много скоро е събран достатъчно богат материал. Певицата не се притеснява да води любовника в дома си. Секс компроматите са причината за доста кротката раздяла на Антон с Галина. Той си иска всички подаръци, взима си и дори и джипа, който е дарил на бившата си любима. Кали не сме е гък да каже, тъй като знае, че прекалените й претенции могат да предизвикат гнева на бившия й секс клипчетата да попаднат в интернет, писа "Всеки ден".


„Готова съм да изгоря като Жана д'Арк на клада, да бъда блудница, каквото искате, но да преследвам щастието. Не търся вина в себе си, че се влюбих толкова силно. С Антон бяхме започнали да се отчуждаваме още преди да има нов мъж в живота ми. Аз бях по участия, той си имаше своите ангажименти. загубихме силната си емоционална връзка, а подобно нещо не може да бъде залепено като счупена чаша", категорична е певицата, макар всичките й близки да са категорични, че я тресат сериозни притеснения бившият й мъж да не й отмъсти.


Тя се кълне, че не въртяла двама мъже в продължение на цяла година. Влади й бил приятел отдавна, но изведнъж открили, че има нещо повече между тях. В този момент Галина започнала лека полека да се отчуждава от Антон.


„Не исках той да страда и затова му подсказах какви са чувствата ми. Съжалявам, че той не успя да разчете знаците по-рано. В името на детето решихме, че то трябва да расте с любовта и под грижите и на двама ни", категорична е Кали. Тя признава, че е получила предложение за брак от Тони, но тогава нещо й е подсказало да не бърза с решението.


„Пълна лъжа са слуховете, че роднините на Тони не са ме харесвали и са му забранили да се жени за мен. На 60-годишния си юбилей баща му каза, че има още едно дете и погледна към мен. Благодарна съм им, че помогнаха за отглеждането и възпитанието на Марк. Надявам се, че след цялата помия, която се изля по мой адрес, не са си променили мнението по мой адрес. Готова съм да изтърпя всичко. Имам право да бъда щастлива въпреки лошите погледи и подмятанията зад гърба ми", категорична е певицата. 


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бекъма
преди 4 години
0
Човекът е вложил пари в тази Мурва и е прав да търси отмъщение.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени