Бившият на Уитни прави зулуми в самолет

4179
06 Юни 2011, 20:24


Бившият мъж на Уитни Хюстън Боби Браун сътвори поредния грандиозен скандал, в който бе замесена семейната чест. Тъмнокожият ар енд би изпълнител бе засечен в безпаметно състояние по време на 3-часов полет от Аруба до Маями.

 

Свидетели на случката разкриват пред медиите, че Боби, който бил в компанията на новата си жена и двегодишният си син се появил толкова нафиркан, че било истинско чудо, че можел да се движи.

 

„Беше се наковал като талпа. Налагаше се неговите спътници да го понасят, за да влезе в самолета. Един от служителите пък го прекара по моста до корпуса на самолета”, обяснява очевидец на случката пред RadarOnline.com

 

По време на целия полет пък Боби изглежда нямал никакво напрежение, защото си похърквал на седалката. На няколко снимки правени от спътниците му в самолета ясно се вижда как бившият на Уитни е в ужасно състояние.

 

Същевременно Браун твърди, че от 6 години е чист като сълза и не употребява никакви наркотици. Дори ар енд би звездата стига по-далеч като обвинява Хюстън за зависимостта си към дрогата.

 

„Докато не срещнах Уитни, никога не бях пробвал кокаин. Да, бях опитвал различни наркотици, но определено предпочитах марихуаната”, написа преди две години Браун в книгата си "Боби Браун: Истината, само истината и цялата истина”

 

"В момент от живота си прибягвах до наркотиците напълно неудържимо. Използвах всичко, което можех да си доставя, от кокаин до хероин и марихуана. Сега обаче съм нов човек", твърди в едно от изказванията си Боби.

 

Е, изглежда просто е заменил едната зависимост с другата, както често се случва с холивудските знаменитости.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени