Бившият съпруг на Бритни Спиърс: Годежът й е пълен цирк

2083
21 Декември 2011, 14:25


Бившият съпруг на Бритни Спиърс — Джейсън Александър изглежда не може да преглътне новия годеж на експоловинката си. Двамата бяха женени за 55 часа през 2004 година, но въпреки че отдавна са разделени, той очевидно все още не може да приеме новия любим на звездата.

 

 

"Всички искат да се радвам за нея, но аз не мога. Смятам, че годежът й е фалшив, че всичко е една преструвка, но хората се страхуват да назоват нещата с истинските им имена", коментира Александър пред американските медии.

 

 

Според бившия съпруг на Спиърс, Бритни и Джейсън Травик просто разиграват цирк пред медиите и съвсем не изпитват чувства един към друг. "Ако погледнете снимките им непредубедено, ще видите, че помежду им няма химия. Изглеждат така, сякаш до преди малко са се карали и са решили да се сгодят в опит да оправят отношенията си.“, анализира снимките им Александър.

 

 

Дали певицата и мениджъра й наистина разиграват театър или се обичат, е трудно да се каже, но е факт, че двамата са заедно от доста време и очевидно добре се разбират. Освен това бившият съпруг на Спиърс вероятно просто ревнува и затова толкова критично да се отнася към годежа.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пенчо П.......ов
преди 6 години
-1
"Двамата бяха жени за 55 часа през 2004 година" - цитат от статията. Гледайте какво пишете, че се получават безмислици.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени