Бившият съпруг на ДесиСлава я спуквал от бой (Подробности)

4677
02 Ноември 2014, 17:00


Системен психически тормоз, придружен с физически схватки, е довел до скоротечния развод между Деси Слава и първия й съпруг от САЩ – Михаил, научи HotArena.net.

 

Българският емигрант редовно е пошляпвал майката на сина си Майки, а ужасен спомен от детството й я накарл да вземе трудното решение: да разбие семейството си, но да не става една от милионите жени по света, жертва на домашно насилие, пише в. „Уикенд“.

 

Деси Слава, която тази есен редува сцената с ролята си на жури в „България търси таланти”, винаги е била изключително пестелива за подробностите, довели до бързия крах на любовта й с Михаил, плод на която е синът им Майки. А хипотезата, че нашенецът бързо й се е наситил и я е заменил с друга, не отговаря на истината, твърди самата звезда.

 

Преди почти 15 години блондинката от Гълъбово получава покана за концерт пред изселниците ни в Чикаго. Домакинът на изядава е популярното в мегаполиса заведение „Мариус кафе”, любимо сборище на потърсилите щастието си отвъд океана българи. Между съдържателя на кафето, въпросния Михаил и звезднатата му гостенка припламват любовни флуиди.

 

Деси Слава е толкова впечатлена и заямана не само от чаровния млад мъж, а и от възможността да преследва американската мечта, открила се пред нея, че забременява без време. Родителите на младоженеца са емигрирали преди няколко десетилетия, управляват печеливш бизнес и затова държат сватбата да се състои в Чикаго.

 

Деси безропотно се съгласява с всичко, като за няколко години дори слиза от подиума, за да се посвети на съпруга си и на сина им.

 

Щастливата на пръв поглед фамилия обаче е далеч от представата за идеално семейство. Михаил се оказва с две лица, като другото, за което Деси Слава не е подозирала, е на домашен терорист и злодей. „Начинът, по който той ме нарани, трудно се забравя. Не говоря за изневяра, а за чисто физическо и емоционално нараняване. Докато си мислех, че съм открила мъжа на живота си, се оказа, че врагът спи в моето легло. Бащата на Майки ме смачка отвсякъде, душевно, емоционално, всякак... ”, отронва, и то пак пестеливо, певицата.

 

Макар синът й да е още пеленаче, Деси Слава решава да преобърне с хастара наопаки живота си, само и само да се спаси от доживотно психическо и физическо унижение. Подава молба за развод и с Майки се връщат в България. Избира да продължи да се бори като самотна майка, но не и синът й да расте до системно малтретирана жена.

 

„Още когато бях малка си казах, че някой ден, стана ли майка, няма да позволя детето ми да повтори моята съдба. През цялото си детство съм ставала свидетел на грозни неща в моите семейства – аз имам две майки и двама бащи. Скандалите, насилието бяха нещо нормално в истинското ми семейство, после майка ми имаше същите проблеми и с втория ми баща. Тя, милата, все на такива мъже попадаше”, казва Деси.

 

Биологичните й родители се развеждат, когато тя е само на 6 годинки. Майка й Жени се омъжва втори път в Гълъбово. Баща й също си намира друга жена и русолявата хлапачка е периодично размятана ту в едната къща, ту в другата, ту при баба си и дядо си. „Беше ми адски трудно да свикна, че имам две семейства.

 

Към втория ми баща, Бог да го прости, първо се обръщах с чичо Краси, не можех с „татко”. Майка ме накара на сила, бях 2 или 3 клас. От детството си помня и това, че непрекъснато се местех. Девет пъти се е налагало да сменям училището си”, припомня си откривателка на таланти.

 

По нещастно стечение на обстоятелствата, и пастрокът, и родният баща на Деси са покойници. С татко си Иван певицата не успява да се сбогува, дори той си заминава в момент, в който са жестоко скарани. Пресилено е да се каже, че е алкохолик, но си попийва, и когато го прави, цапнатият му език не цепи басмата никому, а най-много хули щерката.

 

„От татко имам един спомен, който сигурно ще ми тежи цял живот. Когато пиеше, изпадаше в състояние, в което адски ме критикуваше. Каквито и успехи да имах и в личен, и в професионален план, той все ми намираше кусури, никога не ме похвали... Това много ми тежеше. Преди две години, пак след една почерпка, ми наговори някои неща и се счепкахме за пореден път. После почина. И така са разделихме – скарани”, разкриха фолк дивата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени