Бившите мъже на Миглена Ангелова не могат да я понасят! Последната й жертва: Тя не ме интересува!

10977
12 Октомври 2016, 11:59


Всички бивши мъже на Миглена Ангелова не щат да я гледат във ВИП Брадър, научи HotArena.

Последният й екс съпруг Живко Чакръкчиев сподели, че Меги не го интересува и изобщо не гледа шоуто. Затворникът Емил Недков беше по-лаконичен: „Защо да я гледам що за стока е? С нищо не може да ме изненада! Не поддържаме добри отношения“, сподели той.

Ангелин Мавров, Калчо Петков и Андрей Андреев също не били горди, че с госпожа „Искрено и лично“ са имали вземане-даване в миналото.

"Каквото било, било. Отдавна не сме заедно, всеки е поел своя път, а нейният изобщо не ме интересува“, коментира Петър Петров, първи съпруг на журналистката. Освен, че не може да разчита на приятелки, защото няма такива, четиримата бивши на Ангелова категорично са отказали да защитят играта й в шоуто.

Малко преди да излезе поредният участник в играта, негови близки са в студиото да го подкрепят. Бранители за Миглена така и не се намерили. Според нея обаче всеки един от бившите й я обича, пише „България днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
МИГЛЕНА-ПОБЕДИТЕЛ
Преди 1 година
-4
Малцина са жените, и като цяло хората като Миглена Ангелова, които имат този железен характер, силен дух, интелект, уравновесеност и хармония със себе си! Жената не се интересува дали ще бъде харесана или не. Има си мнение, позиция - отстоява си ги твърдо! Жена с мнение и гледна точка! Поздравления! Искат да я унижат като я поставят в роля на кученце??? Удариха на камък. Другите няма да ги коментирам дори, Миглена се държи най-VIP!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Елица
Преди 1 година
-4
Какви са отношенията с бившите й съпрузи е без значение. Тази жена показа интелект, сила и уравновесеност. Впечатлена съм и промених мнението си за г-жа Ангелов. Но що се отнася до "най- добрата майка", не мога да кажа добра дума. Подла, лицемерна, агресивна личност. А само да попитам, кой от бившите съпрузи е потърсил развод? Де факто тя или те са слагали край на отношенията? Това е съществено.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
katia
Преди 1 година
-4
А любовниците на Тенчева могат ли да я понасят? И Иванчо дали ще я защити на лайфа? Защото Миглена не я мислете, тя се спаси. Оная флегма кой ще се излъже да я защитава?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ренета
Преди 1 година
-6
Миглена може да има много мъже но в Биг Брадър се държи достойно всички други се излагат я с характер или простотии .Жена на място не понася унижение.Браво Миглена желязна си дама
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени