Бизнес дама! Алисия отвори дискотека във Вакарел

https://hotarena.net/laifstail/biznes-dama-alisiia-otvori-diskoteka-vav-vakarel HotArena.net
Бизнес дама! Алисия отвори дискотека във Вакарел
Освен талантлива певица Алисия се оказва дама с добър бизнес нюх. Певицата е отворила дискотека в родния си Вакарел, която за кратко време стана хит сред съселяните й, узна HotArena.

Алисия е инвестирала сериозна сума в това начинание и заведението е най-вървежното в района, твърдят запознати. Купонът в дискотеката не спира. На специално изградена сцена постоянно гостуват оркестри и различни изпълнители, които се грижат за доброто настроение на гостите.

Всяка минута, когато е свободна от участия, лично бизнес дамата Алисия навестява кръчмата и персонала, което допълнително вдига рейтинга на заведението. Много често с певицата идва и малкият Валери, за да види дядо си и баба си.

Докато беше по-малък Валерко често бе оставян на грижите на родителите на Ася, заради натоварения график на певицата, припомнят запознати. По-късно Валерко бе като осиновен от Ники Михайлов, който, докато беше с Алисия се грижеше за него като за собствен син.

28 Коментара

fpnj

преди 7 години

Way to go, Alisia <3

Коментирай

Йоана

преди 7 години

Прекрасна Алисия! Истинска дама, самостоятелна жена и красива майка!

Коментирай

Малеее! :)

преди 7 години

Тука съвсем нищо вярно няма! :D :D :D

Коментирай

Недоебана

преди 7 години

Ужасна Лисиция! Истинска к...a, ограничена жена и грозна майка!

Коментирай

x i y

преди 7 години

олееее на тази снимка алисия е по-грозна и от смъртта ..прилича на травестит.....та коя беше алисия ..вакарелка или ихтиманка беше... мина през леглата на божинов и михайлов и още куп футболисти..сега прави курвалък и с бирмата..

Коментирай

до тъпата драскачка от сайта

преди 7 години

Родена в Харманли 1983 г на Алисия семейството ( майката и бащата) са излезли мнооооого отдавна от Вакарел и живеят в София. Там си имат собствен апартамент , а Алисия е учила и завършила от ден първи в София. Завършва престижната испанска гимназия и след това СУ, Климент Охридски". Къща, каквото са имали по него край всичко е продадено и нямат нищо там освен , ако имат роднини и близки нейните родители. И детето , ако майката е гледала то е било в София. Свери си часовника, простакесо- драскачке! И , ако това го знаеше проскубаната сврака, дето грачи и драска в този сайт, нямаше да изпада в тези неловки ситуации с изсмуканите си от двете леви ръце и тъп мозък съчинения по картинки и без такива. Кой теб те сложи в този сайт да плашиш гаргите и да ставаш за посмешище?! То, бива простотия бива, ама твоята не се носи! Не е истина просто , колко ти тъпа!

Коментирай

do x i y - селска шушумига

преди 7 години

Грозна, дърта и дебела си ти и курва от околовръстното. Можеш само да мечтаеш да изглеждаш , като нея. Остави снимката. твоите снимки всичките са на ТОПМОДЕЛ. Защо не се покажеш? Алисия сме я виждали не един и два пъти в действителност и е като 18 годишно момиченце. А ти се замисли къде си покрай нея. Ихууууууу оФцата е яхнала метлата и тази вечер

Коментирай

до недоебана

преди 7 години

Имаш ли идея, какво тъпо и неграмотно селско парче си??? ха ха ха не е честно , да си толкова застреляно!

Коментирай

beautiful

преди 7 години

Най-красивата, най-талантливата, най-образованата, най-интелигентната певица в попфолка - Алисия! Жена, любима и майка мечта!

Коментирай

DRAN DRAN

преди 7 години

ЛЕЛЕЕЕ ЗНАЕМ Я ГОЛЯМАТА КРАСАВИЦА АЛИСИЯ ДЕТО СЕ СЕ ПРОДАВАШЕ НА ДЕБЕЛИ, МАЗНИ И ТЛЪСТИ ДЕБЕЛИ ЧИЧИКОВЦИ З АТЕЛЕФОНЧЕ С КАПАЧЕ АЛИСИЯ ОТ МАГИСТРАЛНА КУРВА СЕ ПРЕВЪРНА В ЪВ ФУТБУЛНА КУРВА ХА ХА ХА

Коментирай

Я се .....

преди 7 години

Я се ..... .. ......... Смотана дрисла. Ти и Клозета сте курвите тука.

Коментирай

Баба Ася от Вакарел

преди 7 години

Моляяя, грозната мастия пак се излага, ще открива дискотека на село хахаххахаха

Коментирай

:)))))))

преди 7 години

Аааа, не така!!! Как не ти писна да грешиш, мис хаххахаха Тук смотаната дрисла си ти и никой друг, "мила"!

Коментирай

Проститутката Николета от Караджово

преди 7 години

Ох, кой хуууууй да лапна сега за едно чанте?

Коментирай

Ай

преди 7 години

Статията не е вярна, но какъвто и бизнес да започне Алисия, ще има успех, защото е ТРУДОЛЮБИВА. Работете, бъдете лоялни към колеги и работодатели, и от време на време прочитайте по някоя книжка.

Коментирай

maia ryseva

преди 7 години

ot zloba li ste iztiposali tazi snimka....krasiwa e alisia....istinska dama....kakwoto i da re6i....postiga go....raboti....a ne kato onowa izymeno razgoleno cinge....samo goli gaz....i kak e re6ila...4e wsi4ki iskat da sa kato....ni lo....idiotka admiracii za a;lisia

Коментирай

Моля?

преди 7 години

Ти видя ли дискотеката? Знаеш ли изобщо съществува ли подобно нещо? Докато не подплатиш с факти глупостите, които пелтечиш от край време, ще си останеш един злобен и ограничен пелтек, който само и единствено плюе..... и пелтечи. До тогава си по-лека от въздуха, а мнението ти остава хвърлено в пространството, никому нужно. Като гледам как отчаяно се хващаш за поредната жълта малоумщина, която запълва тоя посредствен сайт, ми става мъчно за теб.

Коментирай

:)

преди 7 години

Алисия е умна, интелигентна и работлива жена. Работи над модната си линия и със сигурност няма време за излишни инвестиции като "дискотека във Вакарел". На нормалните хора им е ясно, че отново се спекулира със "родното й място". Чакам с нетърпение модната линия, която ако съдим по външния вид на Алисия ще е уникална! Рядко фолкпевица да изгелжда толков аелегантно по нощни участия! Между другото на последната снимка, която качи, където пие чайче с ягоди е просто уникална - нежна като дете.

Коментирай

Смешна работа !!! xa xa xa xa xa xa xa

преди 7 години

ХАХАХАХАХАХХА обзалагам се, че си виждала Алисия само на едно участие и вече и преписа цяло минало, мършоооо. Само не се прави, че много знаеш, щото точно тия най-неориентираните най-приказвате. Оххххх, да се посмея ли, да те съжаля ли не знам, тези прословути телефони с капачета не ви ли омръзнаха да ги дъвете с години? Фантасмагории от 1001 нощ, само не прехвърляйте репутацията на Николета върху Алисия, че освен смешно звучи и неуместно. Алисия е единствената жена, която е имала връзка с двама футболиста за 10 години, можете да наречете "футболна курва" всяка една друга девойка в България, не знам защо на най-свястната сте се спряли. ПУСТА ЗЛОБА!!! Крайно време е да научите други думички освен "БАБА","ВАКАРЕЛ","АСИЕ" но не можете, защото тя е ИЗТЪКАНА ОТ КАЧЕСТВА!

Коментирай

xaxa

преди 7 години

Izviniavai, kakvo znachi "dran dran" imash predvid "drun drun" li? Mislia, che plazmodii s kolichestvo mozuk svedeno do minumum, ne biva da im se dava da komentirat, a kamo li da izraziavat mnenie!

Коментирай

Браво!

преди 7 години

Искренно се радвам, когато виждам, че феновете на Алисия са интелигентни хора с правилна реч, трезва мисъл и най-вече когато винаги говорят с факти. И аз не разбирам защо се спекулира с това Вакарел? В крайна сметка, ние не си избираме къде да се раждаме, но си избираме как да се стече живота ни, и Алисия е изградила само неща, с които да се гордее. Какво като е попфолк певица? Не виждам нищо вулгарно, нито в поведението й, нито в текстовете на песните й, нито във външния й вид. Да му мислят боклуци като Емануела, Николета и т.н. АЛИСИЯ, ОБИЧАМЕ ТЕ!

Коментирай

До хаха и "компания"....Чупка, гнидо!

преди 7 години

А хаха какво значи, малоумна овцо??? Нистина ли си тооолкова куха или просто се правиш на ощипана??? Не намери за какво да се хванеш и почна с тъпизмите, а???? И пак два коментара от едно и също IP Ахахахахахахахаххах Поне си изчакала да мине една минута преди да публикуваш втория ахахаххаа Просто същество дебилно, пише на лайняница ама дава акъл на останалите ахаххахаххах ШУТ

Коментирай

До Браво

преди 7 години

На кое браво??? На злобните писания на една куха, комплексирана женичка, за която чалга проститутките са идоли??????? Аххахахахаххахахахахаха Щом за вас това е пример за "правилна реч" и "интелигентни хора":))))))))) Офцооо Офцоо аххахахаххахахахха вече ставаш адски смешна :))))))) IP-то не забравяй, то те дъни всеки път ;))))))

Коментирай

СКОЧУБРОО, ДНЕС СИ МОЯТА МУЗА АХАХХАХАХАХАХАХАХХА

преди 7 години

"Ихуууу" :))))))) АМА ТИ НАИСТИНА ЛИ??? ЯЖ ТЕЗИ МИНУСИ, МИС ТЪПА ОФЦА:))))КАК ТИ СЕ СМЕЯ В ТОЗИ МИГ АУУУУУ АХАХХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХААХА КЛОУН АХАХХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХА ЩЕ СЕ ПРЪСНА КАКВА СИ МИ ГРОТЕСКА ЛЕЛЕЕЕ

Коментирай

В е л и к и я

преди 7 години

На оня капут в дискотеката се друсат , а в на тая направо ще се чу.ат.....

Коментирай

мг

преди 7 години

Ниска топка е Асето. Те затова и колежките и не я ебават. Няма нещо, в което да е много добра, ни глас има(пр.ДесиСлава,Преслава,Глория, Нелина,Бони,Софи), ни визия(Лияна,Райна, Анелия), ни интелект (Есил Дюран, Ивана, Малина, Камелия).Посредствена женица, която скоро съвсем ще изветрее...

Коментирай

Митьо

преди 7 години

Асето- новата Донатела Версаче..обаче от село Вакарел..пахаххааа...Скрии се бе лелче..детето се плаши..

Коментирай

преди 7 години

Dete na 35 ahhahahhahahahahahhaha IA SE RAZKARAI

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.