Бизнесмен разкри: Преслава ми поиска 7 бона за една вечер, а се ИЗЛОЖИ! (Целият разказ)

8476
25 Август 2014, 19:16


Читателски сигнал

 

Скандална история стигна до ушите на HotArena.net. Фолк певицата Преслава се оказа доста по-различна от представите на феновете си.

 

За обратната страна на монетата разказа в сигнал до Горещата арена бизнесмен, имал вземане-даване с певицата.

 

Той е собственик на заведение, което по думите му се е отказало завинаги от услугите на Преслава. И не само защото Гърло номер 1 взима рекорден хонорар от 7 бона, а защото не си ги заслужава.

 

 „Имаше едно участие досега и го отложихме поради причината, че не я харесахме. Просто не можа да вдигне хората, не можа да ги забавлява, хитова изпълнителка, красива жена много, но просто вече не прави купон. Аз я отложих лично. Имаме други изпълнители, които правят купон и забавляват хората. Софи Маринова заради това я поканих.

 

Цената й е 7 хиляди лева. За два часа пеене. Излиза два пъти по 45 минути. Затова не я искам повече в заведението ми. Тя е студена, не се отпуска и не вдига хората, не заради друго. За да избия парите от нея, трябва да влязат поне 700 души в заведението ми, а последния път имаше едва 200“, разкрива кръчмарят.

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пайнер
преди 3 години
-7
Тази публикация, която циркулира от няколко дни вече беше заклееймена като клеветническа и неверна. Не знам защо непрекъснато се размножава. Eто и официалната позиция на Пайнер по въпроса: Преди няколко дни в регионален бургаски сайт се появи публикация относно отменено участие на Преслава. На следващия ден публикацията бе преразказана в столичен всекидневник, а ден по-късно и столичен сайт се “развихри” по случая. Ако първите две публикации представят по-скоро търговски конфликт между две заведения със сходни имена, то третата публикация тенденциозно и злонамерено използва името на Преслава. Музикална компания “Пайнер” няма да остави без отговор опитите да се очернят името и професионалните качества на една от водещите певици на компанията. За да изясним каква е истината за този случай, се свързахме с господин Георги Найденов, който е реален собственик на “Каручкатъ” в Слънчев бряг, а не митичен руснак, както се посочва в първите публикации. Оказа се, че никой до този момент не е..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
лъжи и пак лъжи
преди 3 години
-1
Как като е имала едно участие и го е отложил, знае , че не прави купон?? Май някой си поръчва статии... Как не пишат за Цветелина Янева никога??Май нейния не дава да се пише нищо за нея... Относно другия коментар, като не искаш да четеш за курви, или прочети някоя книга,или си пусни новините...не да четеш клюкарски сайтове! Смешко.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
НИКИ
преди 3 години
-9
сЛУШАЙ КАКВО ВИ КАЗВАМ , ТУК НЕ ПИШЕТЕ ЗА КУРВИ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени