Black Friday в mymall.bg

1383
26 Ноември 2015, 17:16


В морето от предложения с огромни намаления за Black Friday, човек трудно може да се ориентира, за да намери правилния за него продукт. Как да разпознавате качествените стоки и какви рискове крие пазаруването онлайн?

 

http://mymall.bg е платформа, която предлага на потребителите най – голямото разнообразие от различни и качествени стоки в България. Всички стоки в магазина се предлагат с възможност за плащане при доставка. http://sports.mymall.bg/pages/Доставка.html. Това дава на клиентите необходимото удобство и възможност да поръчат стоката без нужда от предварително заплащане или капаро. Различните артикули в магазина имат и различен срок за доставка – между 2 и 11 работни дни.

 

Black Friday e ден, в който голяма част от търговците намаляват драстично цените на продаваните от тях стоки. Денят се счита за начало на коледното пазаруване и през годините се е превърнал в празник на големите намаления. В mymall.bg хората ще могат да се възползват от отстъпки до 90%.

 

В специално направена категория можете да намерите най – изгодните за вас предложения.

 

http://sports.mymall.bg/categories/BLACK-FRIDAY/

 

При пазаруването онлайн понякога е трудно да преценим точния размер, особено когато пазаруваме за първи път. Тук може да намерите подробна информация за размерите.

Пазаруването на обувки онлайн винаги е било трудно, защото дори човек да знае номера си трябва да има предвид разминаването в номерацията на различните фирми. В разделението с обувки е показана разликата между най - популярните марки.

 

Срокът за доставка на останалите артикули е до 11 работни дни. Доставка до адрес за поръчки над 50 лева е безплатна, а за поръчки на по - ниска стойност – 2 лв.

 

Когато стоката не отговаря на желанията или очакванията , вие винаги може да се свържете с mymall, да върнете артикула и да получите обратно своите пари. За да върнете стоката си обаче, тя трябва да бъде в търговски вид. Това значи да не се премахват етикетите и лепенките съпътстващи конкретния артикул. Той не трябва да бъде изпиран или употребяван и трябва да бъде със запазена опаковка. За да върнете стока, закупена от mymall.bg трябва само да се обадите на тел. 0700 10 998 и ще получите любезни инструкции, как да направите връщането.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени