Black Friday в mymall.bg

847
25 Ноември 2016, 12:20


Black Friday в mymall.bg 

Денят на Благодарността е към края си. Но какво от това? В нощта на четвъртък (24.11.2016) срещу петък (25.11.2016) започна най-голямата треска за пазаруване, известна като Black Friday. Смайващи намаления, огромно разнообразие от продукти и само 24 часа, за да купите оригинални стоки на неприлично ниски цени. Къде можете да усетите най-пълно тръпката от Black Friday? В mymall.bg, разбира се.  


Този истински празник за клиентите води началото си от 30-те години на миналия век, когато най-големите вериги магазини в САЩ решили да поставят началото на Коледното пазаруване с ден на огромни намаления. През 60-те години изразът Black Friday се появява във Филаделфия, за да опише невероятното задръстване, причинено от огромните опашки от пазаруващи, които блокирали основни булеварди. Както знаете, в любимия български онлайн мол – mymall.bg, опашки няма. Влизате, разглеждате и пазарувате от комфорта на вашия дом.  


Обувки, дрехи, спортни стоки, аксесоари и какво ли още не с намаления, достигащи 80% от реалната цена на стоките. 


Така че ако срещнете черната пантера, докато сърфирате из онлайн пространството, не се колебайте да я последвате до невероятните намаления за Black Friday в mymall.bg 


Black Friday в
mymall.bg започва точно 00:00 часа в четвъртък срещу петък и ще продължи само 24 часа. Обратното броене вече започна, така че не губете и секунда, защото намаленията важат до изчерпване на количествата. 

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени