Благо бил виновникът, заради когото Куини си изтрила Фейсбука (Забранил й да контактува с други мъже)

3664
02 Декември 2014, 16:01


Футболистът Благой Георгиев заробил своята мъничка Куини-Алис и й поставил куп правила, които тя трябва чинно да спазва, ако иска да си запази позицията на негово гадже, узна HotArena.net.

 

Джизъса бил обсебен от мисълта, че приятелката му може да общува с друг и затова я принудил да закрие своя профил в социалната мрежа.  Напомняме Ви, че само след няколко дни, след като стана ясно, че ученичката и спортиста са двойка, Николова изчезна от Фейсбук.

 

Докато  Куини изпълнявала заръките на гаджето си и не сгазвала поставените от него забрани, той пък се занимавал с това да увеличи списъка от имена с бройки за една нощ.

 

Бляскавото списание, което поднася тази пикантна клюка, добавя, че „близки до Христина Витанова“ споделят, че Благо се държал по същия начин и с нея – нямала право да излиза с компания, в която има мъже. И все пак ако това се случвало, то бившата гимнастичка и Георгиев стигали до скандал, породен от ревността му.

 

С нетърпение очакваме какво ще сътвори още ще сътворят хората на Хриси от бляскавото издание в следващия си брой за Благой. Нищо чудно да го изкарат и насилник?!

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
4
преди 3 години
0
Pulni gluposti
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Маца
преди 3 години
-14
Благо е много готин,но Христина неможа да го задържи,тя си е виновна,а Куини и Благо са много сладка двойка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кет
преди 3 години
0
Тази малка....няма да бъде нищо различно от Витанова,и всички други,прелетели през Благой.Той просто си е такъв,мъж за много жени,и нищо сериозно.Дано успее момичето, да се отърве без последици,и да продължи и изгради ценностно живота си.Някои ще осъдят родителите и,да и те имат от части вина,но момичето е адски младо и неразумно....това ще е една от многото и обеци в живота...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 3 години
-15
Hristina vsichko shte sutvori za da moje da skara Blago i Quini zashtoto nemeje da se primeri ,che Blago ia izostavi
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени