Благо Георгиев се оказа заврян зет! Заживя в къщата на Куини, вози я с колата на Христина (СНИМКИ)

3163
09 Февруари 2015, 15:30


Въпреки солидното финансово състояние, която Благой Георгиев притежава, футболистът предпочита да бъде заврян зет и да се възползва от имуществото на любимата си Куини-Алис, видя HotArena!

 

Двойката бе обект на папарашко разследване, осъществено от екипа на предаването на Николета. Влюбените бяха засечени в столичен ресторант, където обядваха с бащата на ученичката и още едно неизвестно за медиите лице.

 

Малката Николова бе седнала до баща си и срещу гаджето. Докато девойката не изпитваше никакво неудобство, то Благо бе леко изнервен, което пролича от жестовете му.

 

Той пипа ту носа си, ту брадата или правеше дръпки от наргилето, което футболягата така обича.

 

На излизане от заведението Куини и Благой се качват в колата, която преди време шофираше бившата му жена Христина Витанова. Таткото на моделката ги изпраща до тяхното возило безчувствено и се отправя към своя автомобил.

 

Папарашкият екип тръгва по следите на младите и открива, че крайната дестинация от маршрута им е фамилната къща на Куини в кв. „Бояна“. Гласът зад кадър оповести, че когато Георгиев се прибира в България, обитава именно този дом – на гаджето си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени