Благо и Есмер с парти за 10 бона за ЧРД на Елай

https://hotarena.net/lubopitno/blago-i-esmer-s-parti-za-10-bona-za-chrd-na-elai HotArena.net
Благо и Есмер с парти за 10 бона за ЧРД на Елай

За първия рожден ден на малкия Елай Благой Георгиев не пожали средства. Футболистът вдигна баровско парти за сина си, но не покани другите си две деца на събитието, научи HotArena.

Бебето, което е родено на 14 юли, посрещна първия си рожден ден с лукс и блясък. Благой и Есмер не щадиха средства, за да му организират паметно парти.

Най-малкото дете на Благо получи куп подаръци, а партито му се подготвя със седмици. За малкия бе подготвена огромна торта, а Есмер не го изпускаше от ръце, поне на снимките.

Специално наета бавачка се грижеше за бебока, след официалната част, но на празника не присъстваха Йоана и Давид — другите две деца на спортиста.

След раждането на бебето те почти не са го виждал, а Благо не е водил сина си в България. Есмер пък е категорична, че не иска да гледа децата на Христина, а само своя син.

Затова двамата не ги взеха по време на семейната ваканция в Дубай. И пак по тази причина Благой отказа да види Давид за рождения му ден на 25 юни.

Заради жена си футболистът пропусна празника. На същия ден е родена и Есмер, а Благо предпочете да празнува с нея в Москва, отчитайки се пред сина си само с обаждане по телефона.

За сметка на това Христина Витанова положи огромни усилия, за да зарадва децата си. Тя организира парти в столичен мол, събирайки приятелите на Давид, сред които и Валери Божинов — младши, който дойде с майка си Алисия.

6 Коментара

muaaa

преди 6 години

Kolko e groznaaaa veshtica mangasarka

Коментирай

Санди

преди 6 години

Само тези имат дете. Другите нямат!

Коментирай

Валентин

преди 6 години

Приятел съм на Благо и искам да ви кажа,че на рождения ден на големия му син той беше на лагар в Сърбия,а на рождения ден на малкия син също не е присъствал защото имаше мач,така че Благо за съжаление поради професионални задължения не е бил на нито един рожден ден и моля ви престанете да пишете свободни съчинения

Коментирай

Истина

преди 6 години

Малкият сладък Менелай за пръв път не е с тигеова глава на лицето.

Коментирай

smeshnici

преди 6 години

aaa vie im svetihte ta znaete kolko bona struva RD

Коментирай

Smeshna i kraino nepodhodiashta tema za mocheshki rojden den

преди 6 години

da, ama e s torta podhodiashta za malko momichentse ili gay. Mnogo po- udachno bi bilo da e torta na tema ferma, jungla (podhodiashto i za momichentsa i momchentsa), sport, dinozavri ili avtomobili.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.