Благо изръси 25 бона, за да може Есмер да роди в супер лукс (Снимки от мега съпарската клиника)

https://hotarena.net/laifstail/blago-izrasi-25-bona-za-da-moje-esmer-da-rodi-v-super-luks HotArena.net
Благо изръси 25 бона, за да може Есмер да роди в супер лукс (Снимки от мега съпарската клиника)
Благо Георгиев – Джизъса дава 930 000 рубли, което е 25073 лева, за да роди жена му Есмер в най-луксозната възможна обстановка, научи HotArena.

За раждането ще се грижи най-модерната и скъпа клиника в Москва. Раждането е планирано да бъде с цезарово сечение. Това трябва да стане до края на юни и за него в запазен ВИП апартамент. Тази услуга се нарича домашно раждане.

Тристайният апартамент е оборудван по най-високите хотелски стандарти. В стаята на бебето има две креватчета, в стаята на майката още едно. Третата стая е за гости. Апартаментът разполага с две тоалетни и бани, разполага и с джакузи. За хапване се предлага европейска и световна кухня, както и гурме.

Още не е ясно дали таткото ще присъства на раждането, но ако реши, има екип, който ще заснеме раждането, за което се заплащат още около 1880 лева.

5 Коментара

бдг

преди 7 години

не е бременна тази Есмер! Друга жена износва детето им. не може да обикаля света в последния месец от бременноста, да ходи на високи токчета и грам да не е качила килограми.

Коментирай

Жорката

преди 7 години

Аз съм им личен приятел и ви казвам на 100%,че е бременна Есмер и престанете да си измисляте глупости

Коментирай

0111

преди 7 години

Хайде стига вече с тия двамата.Тоя курвар вместо да се скрие и да го е срам, че ръси деца и после ги зарязва, тръгнал да се показва.Смешна история.А вие само правите реклама на такива кухи позьори, дето живеят за да се показват.

Коментирай

Ppp

преди 7 години

Tazi kakvo mu haresa na toq ne znam

Коментирай

barovtsi v Orienta

преди 7 години

offf. jorka, hodi im se radvai, che ot tia dosadnitsi mi se povrashta. Az rodih v USA i takava obstanovka si e savsem normalna. Daje tatkoto preriazva papnata vrav ako iska. Predlaga se dori i praznochna vecheria na sledvashtiat den, v koito mojesh da pokanish do 8 choveka v staiata i da hapnete "gourmet"-izbrano ot menuto. Struvashe okolo 100 000$, koito zastrahovkata zadaljitelno pokriva i az platih okolo 2-3 000. Nishto barovsko., Taka e v tsivilizovanite darjavi.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.