Благо Колизеума обвинява Есмер за грешките си, а Куини празнува позора му! (+Излъгал треньора си, че отива на лечение в Германия)

https://hotarena.net/pod-pricel/blago-kolizeuma-obviniava-esmer-za-greshkite-si-a-kuini-praznuva-pozora-mu HotArena.net
Благо Колизеума обвинява Есмер за грешките си, а Куини празнува позора му! (+Излъгал треньора си, че отива на лечение в Германия)

Благой Георгиев периодично се превръща в медийна сензация, като винаги това става заради неподправената му простотия, и никога заради постиженията му във футбола. След последния идиотизъм и покрай него, Джизъса свърши поне още няколко такива, узна HotArena!

 

Нека започнем с това, че бъдещата му съпруга Есмер е отнесла целият му яд от собствените му подбуди към правене на гафове. Благо я направил на нищо и вместо да се чувства засрамен от себе си и виновен за делата си, той прехвърлил отговорността на нежната си половинка.

 

Покрай нея и прищевките й той се бил превърнал в тотална кифла и случилото се в Рим е логичен завършек на серийните му простотии.

 

Запознати разказват, че Омерова винаги е разполагала с финансовите средства на родителите си и затова не била много взискателна в това отношение към интимните си партньори. Именно Георгиев бил този, който на своя воля непрекъснато искал да се изтъкне пред нея колко е „велик“ и колко дебел е джобът му.

 

Сега всъщност най-добре пролича какъв е големец...

 

Треньорът на Рубин (Казан), за който играе Джизъса, за съжаление научи вестта за вандалството на своя футболист от руски ТВ журналист и то по друг повод – загуба при мач с ЦСКА (Москва). Запитан какво знае за ареста на Благо, Ринат Билялетдинов отсякъл, че за първи път чува, че това се е случило.

 

Георгиев му бил казал, че заминава за Германия на лечение, заради контузията, но че е сменил посоката и е отпрашил към Италия, било неизвестно за наставника му.

 

Докато ПР-ът Наско Лазаров твърдеше, че Георгиев пък е в Москва, ритнитопковецът се обясни пред италианска медия, че е ходил в Колизеума и е мислил да си издълбае инициалите, защото върху колоната имало и други надписи.

 

Вече никой не си спомня за Благой Георгиев, че е футболист. 99% от хората дори не знаят за кой отбор играе в момента. Дори и ученици да питате, кой стои зад това име, те вероятно няма да се сетят. Но ако попитате кой е Джизъса, ще се сетят поне за една от най-големите му глупости, свързани с любовници, купони в заведения и вече – случката в Рим.

 

Снимката, която Благо качи в Instagram, когато всички чакаха да чуят обясненията за Байганьовщината му, вече е изтрита. На нея той се беше ухилил до уши, гол до кръста. Предполагаме, че е премахнал фотото, тъй като последствията от собствената му лошотия са станали по-сериозни и едва ли му е вече до усмивки...

 

Плюс това засрами децата си с поредния лош пример, станал публично достояние, който им даде. Посрами три държави. Най-интересното е, че една девойка в момента ликува. Само преди месец – два тя плачеше, че Джизъса й сложи рога с Есмер, докато й се кълнеше в любов.

 

Вместо да защити достойнството й, Благо се фукаше колко му е добре с „новата му най-голяма любов“. Е, сега Куини-Алис празнува, наслаждавайки се на позора на бившия си, който ще му държи горчив вкус в устата още дълго време.

21 Коментара

лъжи

преди 8 години

пълни лъжи е статията,явно че хотарена няма да престанете с вашите глупости

Коментирай

Molq da utochnish...

преди 8 години

Ako moje da obqsnish koe e luja tochno? Tova che Blagoi e tupanar i smotanqk ili che naistina e iskal da si izdulbae imeto i e lugal i mazal v poslednata sedmica za mestopolojenieto si, zdravoslovnoto si sustoqnie ili kakvo? Nqma go nikakuv po socialnite mreji toq mishok, veche sedmica ne e kachval edna snimka na maznata si fizionomiq, dokato predi imashe po 3-4 na den. Koe oshte moje da e luja po inache bojestveniqt mu obraz?

Коментирай

Есмер е единствената успяла жена до Благой досега в живота му

преди 8 години

Аз не виждам за какво Есмер му е виновна. Тя си е професионалист, танцьорка със супер много отличия. С Димитрий постоянно печелят титли. Самата тя явно е заблудена и езиковата бариера и пречи да осъзнае какъв е Благой, а лъскавият живот често е фасада. Истината е ,че Есмер е единствената успяла жена, с която Благой е бил. Всичко друго е плеймейт и манекенки без име.

Коментирай

Рони

преди 8 години

Благо е глупав млад мъж с развинтена глава - горна и долна. Те и двете заедно с курволяците, които му се вързват, ще му съсипят живота и кариерата.

Коментирай

emilio

преди 8 години

И тази безименната Куини, и тя 'зе да си плаща за статии. Толкова няма кой да се развълнува...Тия всичките са, да 'фанеш единия и да удариш с него другия.... Пълна паплач-неграмотна и развратна.

Коментирай

а това

преди 8 години

blagoi si e chis pederas, a taq bivshata mu ne q li e sram ot 18-godishna che se e operirala i prilicha na ebalnik

Коментирай

Лилана

преди 8 години

Поне едно положително нещо имаше като поука от цялата история, да видим как хората си пазят историческите паметници, как са готови да вкарат за едни драскотини по камъните хора в затвора, а ние тук рушим всичко, до което се докопаме, иманяри ли не бяха, монети, артефакти, златни и сребърни съдове ли не крадоха, къде ли не ги изнесоха, а реставрация е мръсна дума.

Коментирай

Приятел на Благо и то истински

преди 8 години

Аз съм близък приятел на Благо и затова ти казвам,че много работи от статията са лъжи,първата лъжа е за Есмер каквото пишете,втората е за треньора му ,че е мислил че е в Германия,да Благо беше в Германия и след като си свърши работата отиде до Рим,третото е че децата му не са толкова големи че чак пък и дасе засрамват от него а между другото никой не е застрахован да не направи грешка,защото всеки може да сгреши,но нали в момента неси ти давай да плюеме,защото по плюенето сме силни т.н.

Коментирай

хаха

преди 8 години

хахах-Благойчо се е сдобил с нов прякор-Колизеума-хаха:))))))))))))))))

Коментирай

89

преди 8 години

Kato horata si pazqt tolkova mnogo istoricheskite pametnici zashto e tolkova nadraskano i na gurba na Georgiev ot pet dena si pravqt novinite za da prikriqt mrusnite zadnici na drugiteqne che zastavam na negova strana,no mediqta se ulq napulno

Коментирай

отговорче на ха ха

преди 8 години

Да ха ха ха харесва ли ти новия му прякор пука му на него той нали си живее своя живот а вие се видя колко злоба и ма у вас,защото момчето е направило грешка,но колко пъти е дарявал пари на болни деца и е посещавал домове за сираци и ги е спонсорирал,тогава нищо непишете,смотаняци такива

Коментирай

.

преди 8 години

Хаахха Докога ще ми триете коментарите относно лъжите и кражбите на Андриа???? Докога няма да публикувате истината за Тодолка в новината,която ви пратих??? Докога ще се продавате за жълти стотинки??<br /><br />(Първо, &nbsp;никой не ви трие коментарите и второ сигнала ви за Андреа е публикуван)&nbsp;

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

i kwo praznywa ...kyini.....prosto e edna...ot wsi4kite......koi ia poznawa...dobre 4e be6e za malko s blago.......4oweka 6te si giwee...kakto si iska....ne se barka w wa6ia giwot....za6to se mesite w negowia....

Коментирай

отговор за отговорче

преди 8 години

точно в този коментар няма никаква злоба,нито обвинение за някакво деяние.Потребителят коментира новата притурка към името на Благой Георгиев

Коментирай

АЗ

преди 8 години

Мен лично ме е ксрам от тази постъпка и не съм очаквала от това момче такива неща .Аиде да не замесваме други хора и да не обиждаме без причина -кой грамотен кой не е --- то се вижда .Надявам се всеки да си е взел поука и да не се повтаря и много моля да не намесвате трети лица в коментарите си -всеки си има име и си го носи с нужното достойнство и лични заслуги !!!!

Коментирай

Иванова

преди 8 години

щом я коментираш явно те интересува , а и човека толко познаваш виждам

Коментирай

uchudena

преди 8 години

eeee Hotarena,mnogo shtqh da buda iznenadana,ako dnes ne bqhte pisali za Blagoi Georgiev,no uvi otnovo go zahapvate,ne vi li pisna zlobata mili moi

Коментирай

Анна

преди 8 години

Тази Есмерик е като крастава жаба в сравнение с Куини. Не познавам никой от тях, мнението ми е от това, което виждам на снимките!

Коментирай

A?

преди 8 години

А къде тогава отиват толкова коментари. На мен лично, поне 2/3 от коментарите ми липсват? Ако не ги триете, значи сами си изчезват.

Коментирай

DIANA

преди 8 години

pravilno ja nare4e Kuini jaba po grozno sazdanie na prirodata ne sam vijdala

Коментирай

DIANA

преди 8 години

gre6ka moje bi plasti4nata hirurgija e dovar6ila majmuna

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.