Благо, намери си майстора! След като го хванаха на калъп, Есмер показа любовника си - ФОТО

10059
02 Септември 2016, 09:54


Освен че успя да го прецака да се ожени, Есмер доказа, че е единствената жена, която не е останала длъжна на неверния Благо Георгиев, научи HotArena.


Само месец след раждането на сина им Елай, в семейство Георгиеви настъпи раздор, който най-вероятно ще прерасне в развод. Преди дни Джийзъса бе хванат в крачка на родното Черноморие с хостесата Асиана, което бе съпроводено с поредица от събития.


Омерова, без да учудва никого, изтри снимките си с Георгиев от социалните мрежи, което се е превърнало с нейна запазена марка, индикираща проблем в отношенията. Тя явно е разбрала за изневярата преди медиите, защото този неин ход изпревари разпространението на новината. След като се разчу обаче, Благо даже си изтри профила в инстаграм и остави в него една самотна набожна картинка.


Есмер изненада с друга своя активност. Оказва се, че щом разбрала какви ги върши нейният съпруг, тя предпочела да не изпада в депресивни състояние и да се самосъжалява, а да му го върне тъпкано. Зарязала сина си Елай на грижите на майка си и на детегледачки и хукнала да живее по момински. А всяко излизане прилежно документираше, за да се знае, че не само Георгиев може да си живее живота.


Най-подлият, но и заслужен ход на Омерова е фотос на тайнствен господин, който и гушнал Елай. Действието се развива в луксозен ресторант, а младата майка жестоко удря под кръста Джийзъса с коментара си към снимката, че това е "най-романтичната вечеря в живота й".


Имайки предвид как Благой винаги го е раздавал романтичен, със сигурност го е жегнало! Но пък няма никакво право да се оплаква, защото сам си е заслужил това отношение. Уж се прави на любящ съпруг и баща, татуира си името на сина си, а междувременно все го влече към дискотеките и леките жени.


Поне Есмер му показа, че така не става, за което бившите на футболиста вероятно са много щастливи. Сега той е подвил опашка след неочаквания удар от съпругата му и е решил да се отдаде на кариерата си в новия си отбор и междувременно да се надява на Омерова да й мине и през това време да не го замени напълно, пише "Телеграф".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
222
Преди 1 година
-4
ha !!!ЖАЛЪК ЦИГАНИН,СИ МОЖЕ БИ ТИ,А ЕСМЕР Е СВЕТОВНА ШАМПИОНКА,ОТ БОГАТО СЕМЕЙСТВО,-ХАЙЛАЙФА НО МОСКВА !!! А ЗА ТЪПИТЕ ЖУРНАЛИСТИ-НЯМАМ ДУМИ-МЪЖЪТ ГУШНАЛ БЕБЧЕТО Е БРАТ НА ЕСМЕР!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хвалебствено!
Преди 1 година
0
Ода за Осмер, О, гордост Световна и Свята, цяла Бг сме тъпаци и не разбираме от такива изтънчени Личности
ha
Преди 1 година
0
тъпи, смешни статии за жалки цигани
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
f
Преди 1 година
0
Нали уж оставила детето при майка си и и хукнала да живее по момински, пък накрая мъкне бебето със себе си по срещи. Няма как да не е това "най-романтичната вечеря".. С малко бебe присъстващо на масата, тя с друг човек, който даже не е и баща му, въпреки че и бащата да беше, пак нямаше как вечеря с бебе, в такъв напреднал вече стадий на отношенията да ви е "най-романтичната", пък камоли в такава ситуация.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени