Благо не успя да напише „Есмер“ върху Колизеума, но върху бутонките му се получи (Хлопа ли му дъската?)

https://hotarena.net/laifstail/blago-ne-uspia-da-napishe-esmer-varhu-kolizeuma-no-varhu-butonkite-mu-se-poluchi HotArena.net
Благо не успя да напише „Есмер“ върху Колизеума, но върху бутонките му се получи (Хлопа ли му дъската?)

Очевидно Благо и съпругата му Есмер страдат от мания да си пишат имената, където им падне, подозира HotArena.

 

След като младоженката си татуира „Blago” върху тялото и след като опитаха да дълбаят по Колизеума инициалите си, Георгиев най-накрая взе най-разумното решение върху каква друга плоскост да „пише“.

 

Върху бутонките му, над ченгелчето – емблемата на популярен спортен бранд, му пришиха буквите E, S, M, E, R.


\"\"

 

Омерова побърза да похвали жеста на любимия си, от който несъмнено се е трогнала.

 

Историята помни и други подбни случаиръкавиците на вратаря Ники Михайлов също бяха украсени от името на бившата му изгора Алисия.

 

Очевидно футболистите обичат да изненадват половинките си като им пишат псевдонимите и имената, където им падне, но на нормалните хора им се струва, че по-скоро не са добре с главите.

 

6 Коментара

......

преди 8 години

tazi esmer kato jaba

Коментирай

приятел

преди 8 години

Имате грешка,и адски много ви се иска!!Алисия не е БИВША,на Николай!Не парадират и вече просто не искат да им спрягат имената,това е! А за Благой и Есмер,какво да каже човек,и двамата нарциса........търкулнало се гърнето и си намерило.......Есмерик.......хахахахааа!!

Коментирай

Х-йо

преди 8 години

Тази грозница ще му ебе майката на нашия гьон.

Коментирай

hio

преди 8 години

tazi groznica izobshto ne e groznica a e mnogo gotino i krasivo momiche zlobarki mrusni nai mnogo se otnasq za Murzelankata Hristina=

Коментирай

???

преди 8 години

Какво общо има тук Христина с тази статия? Явно много го "вълнува" някой! И на много места чета мързеланката , мързелива Христина. Някой да не е живял с нея, че да знае дали е мързелива или не? Простотия и злоба!

Коментирай

Dani

преди 8 години

Аз където вляза, която и статия да отворя , независимо за кой се пише и навсякъде се спряга името на Алисия и Ники Михайлов. Толкова ли ви вълнува тази двойка или както искате ги наречете?!? Много ми е странно, ако пуснете статия за папата и там ли ще вмъкнете техните имена?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.