Благо подарява чалготека в София на Куини? (Малката се набута в бизнеса му, за да натрие носа на Витанова)

5481
01 Февруари 2015, 16:00


Футболистът Благой Георгиев търси да наеме подходящо помещение в София, за да го превърне в актуална чалготека, узна HotArena!

 

Преценил е, че трябва да подсигури бъдещето на жените и децата си, след приключването на спортната му кариера. Обмислял да отвори фолк клуб в столицата и в момента търси място, информира „Уикенд“.

 

Благой смятал да повери част от управлението на чалгаджийницата в ръцете на сегашната си приятелка – ученичката Куини-Алис Николова, която сама изявила желание да му помогне в новото начинание. А и по този начин ще натрие носа на бившата му жена – Христина Витанова, която все се надявала на готово изкараните пари на бащата на децата й.

 

Сега обаче Куини пресметнала, че от гордост Хриси нямала да посмее да вземе и лев от приходите от новия бизнес на Благо, докато вътрешно се разкъсва от завист.

 

Брюнетката щяла да се занимава с фолк певиците които ще извиват глас, както и с интериора, подбора на маси и сепарета. Джизъса щял да се занимава с финансовата част на клуба. Той преценил, че със заведението дори щяло да му излезе по-изгодно, защото няма да хвърля луди пари по чужди дискотеки.

 

Най-набожният футболист е известен със слабостта си към нощния живот, лъскавите фолк клубове и красивите и лесни жени.

 

Благой вече е направил първата крачка към новия бизнес. Неотдавна той отвори ресторант в Москва, който е едно от най-посещаваните заведения в руската столица. През денят мястото работи като ресторант, а вечер се превръща в музикален клуб.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 3 години
0
Na taq snimka Hristina sigurno e bez korekcii i e mnogo grozna,Blagoi e hvurlil dosta pari da e ochovechi.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени