Благо се оженил за Есмер заради бебето? Омерова била бременна на сватбата (Виж в кой месец е)

4713
15 Февруари 2016, 14:00


Не толкова по любов, колкото заради бебе е бракът на Благо и Есмер Омерова.

 

Татарката е била бременна на сватбата и това била причината футболистът да я вземе за жена.

 

Както HotArena писа, тези дни Есмер се похвали със снимка с наедряло коремче.

 

От пръв поглед се вижда, че Есмер вече е в шестия месец, ако не и в по-напреднала бременност, защото формите й са толкова окръглени, че бебето най-вероятно вече тежи поне около килограм, пише в. „Всеки ден“.

 

Двамата с Благой се ожениха в края на септември. Простата математика показва, че когато са се разписвали и вричали във вечна вярност, булката е била бременна поне от месец, ако не и от по-дълго време.

 

В светлината на тези нови данни е лесно да се предположи защо Джизъса преди около месец беше изгонен от жена си, която го хвана в изневяра. Най-вероятно бъдещата майка не се е чувствала добре и не го е допуснала до леглото си доста време.

 

Както е известно, ангелът на футболиста не е от силните и той набързо е намерил къде да излее насъбралото се в него напрежение вследствие на липсата на секс. Така или иначе сега двамата пак са заедно и уж всичко между тях е наред.

 

Вече се знае полът на бебето. То ще бъде момченце, както HotArena първа съобщи. Есмер посещавала най-добрите доктори в Русия и те били казали, че всички с детето е наред.

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 2 години
0
gl u p o s t i
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени