Благо сияе от щастие с новата си любов Есмер (Тя ли е най-яката от всичките му жени? Вижте мнения!)

https://hotarena.net/laifstail/blago-siiae-ot-shtastie-s-novata-si-liubov-esmer HotArena.net
Благо сияе от щастие с новата си любов Есмер (Тя ли е най-яката от всичките му жени? Вижте мнения!)

Благой Георгиев изглежда така, все едно е намерил жената на живота си. Форумци от мъжки пол са категорични, че Есмер е най-готиното му гадже до този момент, а потребителките от нежния пол го линчуваха виртуално, че е зарязал по кофти начин Куини, узна HotArena!

 

Джизъса вече започна открито да демонстрира, че до танцьорката Омерова се чувства доста щастлив. Това показват и последните им общи фотоси.

 

Откакто бе разкрита връзката им, представителите на силния пол не спират да засипват Благо с похвали за поредния му избор, който бил най-добрият му за всички времена.

 

Очевидно сред мачовците визия като на Есмер повече се харесва отколкото невинното, отчасти детинско излъчване, на бившата му – Куини-Алис.

 

Жените в интернет пък действат обратното – линчуват и обиждат футболиста непрекъснато. Не му правило чест да подлъгва малки ученички, да им дава надежди за съвместно бъдеще, а после да ги предава и изхвърля от живота си.

 

Критичните дами са на мнение, че Благо е трябвало да изчака да мине малко време, Николова да се отърси от раните си, и тогава да демонстрира новите си пориви с Есмер. Така щял да запази достойнството на 18-годишната лейди, която тепърва вкусвала от истинския живот и любовта.

17 Коментара

bahti zubatata ciganka

преди 8 години

na nikoleta sestra i hahahaha gnusna i ne4istoplutna mi se vijda taq mangalka s konskite zubi

Коментирай

Бозичка

преди 8 години

На Благой като му порасте дъщерята друга песен ще пее относно свалките ежедневно с различни парцали!

Коментирай

baj hoy

преди 8 години

..като и чувам заглавието на таз мома ,явно е от етнос където при подобни заигравки се режат глави -няма значение кои....Грешка от негова страна...ще гризне дървото този път ми се струва...

Коментирай

haha

преди 8 години

haha ,има нещо джипси в нея

Коментирай

xaxaxaxa

преди 8 години

Vse edno deteto si e gushnal xaxaxaxaxaxax

Коментирай

Мария

преди 8 години

ЧИСТА ЦИГАНКА

Коментирай

Esmer..........

преди 8 години

Kakvo e tova ime,ne e rusko,a e ot nqkoq bivsha republika,ili nedai BOJE,ot nqkoi etnos!Prilichala na ANGELINA.....xaxa,i beglo kopie ne e ! Tazi Esmer,iama ujasno,konsko,cigansko i nechistoplatno izlachvane.....potres! Kuini moje da e malka,no e klasi nad tazi tvar!Dobre che Kuini se otarva!Ste poreve i shte i mine! A na Blagoi,teparva shte mu rasnat roga..........ama,napalno zaslujeno!

Коментирай

edin dol drenki

преди 8 години

viarno e, che Esmer e napravo strashna- razgledaite drugite snimki v instagrama i. Tuk publikuvat samo hubavite. Ogromni zabi, otvratitelna pateshka usta (plod na palstichnata hirurgia), i narisuvani vejdi. Mislia, che i nosat i e delnat. A tialoto i e po- koshamrno i ot na Nikoleta- nesarazmerno, slabo, i vaobshte ne e proportsionalno i krasivo. Ama da mi govorite, che Queenie bila klasi nad neia- sashtata selska prachka e. Prosto oshte e po- mlada. Ne namiram nishto hubavo s Queenie, osven ochite i, koito gledat dosta prazno...

Коментирай

Bravo Blago!

преди 8 години

Super gadje,mnogo gotina,krasivo momiche.Evala Blago!Cheta po dolnite komentari i useshtam golqma zloba v tqhqstruva mi se,che se pishat ot edin chovek.

Коментирай

Lili

преди 8 години

Куини беше доста грозничка за него ,това момиче ми се струва,че е най-хубаво от всичките му завоевания,дано се задържи по-дълго време.

Коментирай

елиф

преди 8 години

Забелязвам,че Благой има определен тип жени.Те са различни,но всички(тези поне,които са известни публично) са с тела на гимнастички,с много дълги коси.Едни такива леко екзотични са,но не и много красиви-Христина,Лияна,дори Куини,сега и тази....

Коментирай

1

преди 8 години

Нещо?!Това "нещо" е всичко.Та това си е чистокръвно ромче, ама руско ромче!хохохо

Коментирай

Женкар

преди 8 години

Колкото и с Куини беше щаслив толкова и с тази. Ще я натакова няколко пъти и ще започне да изневерява

Коментирай

Аз

преди 8 години

А на мен Есмерик много ми харесва. Има приятно излъчване и страхотно тяло, нещо което не може да се отрече. Не съм съгласна, че тук публикуват само хубавите и снимки, разгледах и другите и, там също е хубава. А и като цяло тя подхожда много повече на Благо отколкото Куини.

Коментирай

Да се учи от малка Куинито

преди 8 години

няма как да не знаете-благо георгиев е пълен женкар,коцкар и курвар! е добре де,ако тази куини е била тооолкова добричка и миличка защо се забърква с такъв като благо..а после реве ,че са я предали?! под вола овца ли очаква да открие?! според мен всички жени с които е този са еднакво евтини,ниско интелигентни и с една дума казано - боклуци! Затова да не се изявява като жертва малката ученичка ми да се озърта за следваща бройка,ясно ми е ,че изообщо не е света вода ненапита!!!... :D

Коментирай

GALA

преди 8 години

to4no

Коментирай

Mangal Blago

преди 7 години

HAYDE STIGA S TEZU MANGALI BE.. Ako Hitler beshe jiv, shtjaha da sa stanali na sapun. Aman ot tziganii...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.