Благо спечели повече пари от сватбата си, отколкото вложи! С Есмер лапнаха $1 млн. от бляскавата венчавка! (Мюсюлманите позлатиха младоженците, пълни подробности)

https://hotarena.net/pod-pricel/blago-specheli-poveche-pari-ot-svatbata-si-otkolkoto-vloji-s-esmer-lapnaha-1-mln-ot-bliaskavata-venchavka HotArena.net
Благо спечели повече пари от сватбата си, отколкото вложи! С Есмер лапнаха $1 млн. от бляскавата венчавка! (Мюсюлманите позлатиха младоженците, пълни подробности)

На фона на спечеленото, разходите на Благо Георгиев и вече официалната му съпруга Есмер Омерова около сватбата се оказаха нищожни. Младото семейство се нагуши с около 1 млн. долара, узна HotArena.

 

На такава сума възлизат всички подаръци, които младоженците получиха, след като се врекоха във вярност и вечна любов, информира „Всеки ден“.

 

Бляскавата венчавка се състоя през уикенда в петзвездния хотел „Радисън Роял“ в Москва. Като играч на татарстанския тим „Рубин Казан“ и като бивш футболист от чеченския „Терек“ Благо и любимата му са били обсипани със супер луксозни дарове, пратени от политици, спортисти и техни приятели от двете руски републики – Татарстан и Чечня, разказват присъствали на сватбата пред изданието.

 

Съотборниците му от „Терек“, както и спортното ръководство изненадали младоженците с армагани, характерни за Татарстан – кадифени възглавници със златни и сребърни нишки и обсипани със скъпоценни камъни, златен часовник. Новото семейство получило и прескъп сервиз за чай от фин порцелан с изображение на най-красивата и пищна джамия в Казан „Кул-Шариф“.

 

Есмер пък била дарена с бял сватбен чадър, направен със сребърни конци и диаманти, даван според източните традиции.

 

По информация на „Всеки денлидерът на Чечня Рамзан Кадиров, който е почетен президент и благодетел на бившия клуб на Благо „Терек“ също проявил щедрост и изпратил на футболиста сабя от чисто злато и сребро. Подобен подарък според кавказките традиции се дава на особено близки приятели или високо уважавани хора.

 

Щастливата булка пък вече има гривна от чисто злато и уникална огърлица с диаманти на стойност 100 000 долара. Влюбените се радвали и на музикалните поздрави на естрадната звезда Йосиф Кобзон, отново специален комплимент от Кадиров. Той дори впрегнал домашния си тигър за предсватбената фотосесия на булката.

Церемонията на Джизъса и европейската шампионка по аржентинско танго е била като в приказките, като за всеки детайл от тържеството се е погрижил сватбеният агент на руските олигарси Юлия Шакирова. Невероятната атмосфера, създадена от украса от живи цветя, 3-метрови шоколадови фонтани и прочее впечатляващи лукс детайли, струвала на футболиста около 50 000 долара.

 

Малко по-евтино му излязло моминското парти на Есмер. Останалите разходи възлизали над 200 000, като гостите били гощавани с петстепенно меню в различни варианти. На фона на спечеленото обаче разходите са направо нищожни.

 

На пищното тържеството в баровския хотел присъствали и двете деца на Благо от 10-годишната му връзка с гимнастичката Христина Витанова. Малчуганите били и шафери на татко си, като по време на престоя си в Москва бяха обгрижвани от самата Есмер. По-рано днес ви писахме как е реагирала на цялата ситуация майката на малчуганите, може да си припомнете ТУК.

9 Коментара

sisi

преди 8 години

Men teq dvamata ne me valnuvat,samo se pritesnqvam Perkoleta sled taq statiq da ne zeme da napravi nekoq glupost, 4e 4ovek v ZLOBATA Si ponqkoga ne znae kakvo pravi.Ama I vie HotArena, trqbva6e Li da izbroqvate vsi4ki podaratci.

Коментирай

московская

преди 8 години

Тука само гладни въшки, а там е намерил жена от сой с класно обкръжение. Като беше с Христина на празниците му пееше чалгарката Ася, а като е с Есмер му пее руската легенда Йосиф Кобзон. Започнал е нов живот. Желая му щастие с Есмер и по-добре да си вземе децата от онзи миндил.

Коментирай

ааа

преди 8 години

Абе не знам колко си е уредил живота - на много места пише, че татарите са го принудили да се ожени, при тях няма ще се позабавлявам с щерката на някой пък после към следващата.А въпросния Кобзон с свързан с мафията.Така че по-полека с изказванията- човек дето не се ожени за майката на децата си, а след 3 месечна връзка се жени спонтанно за друга... има нещо гнило.

Коментирай

под вола теле

преди 8 години

Нищо гнило няма.Нарича се любов.Гнили сте вие и всичко ви се вижда съмнително.Има толкова хора,които живеят с някой по 5-6 години,разделят се ,намират си друга половинка и има няма за година вдигат сватба.Това е до усещане.

Коментирай

Heheheiii

преди 8 години

Oieee, grivna ot chisto zlatooo :O lelee, kakuv luks, kakvo neshto? Nie smotanite ne mojem da si pozvolim chisto zlato, razbirash li? Samo tiq "bogatashi" mogat i to za 100 000 dolara. Samo kak izchislihte karatite na diamantite i vednaga gi oburnahte v dolari. Tova se kazva profesionalizum, bez da si vidql neshto, veche znaesh cenata mu ;) golemi ste profesionalisti.

Коментирай

jana

преди 8 години

sam ato ku4e ot bylgarska sreda dyrvo bez koren

Коментирай

до "aaa"

преди 8 години

абсолютно вярно, няма как този да стигне до такава стъпка просто така. даже може и да има някакво заболяване, защото не е нормално поведението му от психологична гледна точка. а относно версията с любовта и влюбването - хахаха

Коментирай

до

преди 8 години

хахах, много точно

Коментирай

Майничката 1

преди 8 години

дано има стабилен предбрачен договор...щото той ще се сдобива с нови неща по време на брак, но се съмнявам тая никаквица да се сдобие с друго освен нови джуки примерно...които при евентуален развод няма как да се разделят...хахахха...иначе честито на младоженците!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.