Благо строи палат за Куини, ще са комшии на Христина! (Вижте колко планира да задели)

2836
05 Февруари 2015, 10:40


Благо Георгиев строи палат на своята изгора Куини Алис, узна HotArena.

 

Макар да имат връзка едва от няколко месеца, футболистът е достатъчно луд по нея, за да планира изграждането на нов общ дом за принцесата си.

 

Джизъса вече е заделил безбожните 3 милиона лева, които да вложи в бъдещия палат, който ще е последен писък на лукса.

 

Междувременно къщата му в Бояна вече е официално предоставена на бившата му жена и двете им деца. Огромната постройка с десет стаи е трудна за поддържане, но Христина няма право да я продава, според договора.

 

След като се раздели със своя палат, плейбоят е започнал да крои планове за нова къща. На Благо му писнало да води по хотели новата си любов Куини, а пък му било неудобно да преспива с нея и в бащината му къща в кв. „Суходол”.

 

От Казан набожният футболяга проучвал пазара на недвижимости в два от най-луксозни квартала на София – „Драгалевци” и „Симеоновото”. Умишлено отписал като съседния „Бояна” за местоположение на новия си дом, за да избегне квартални засечки между Христина и Куини, пише Уикенд.

 

Актриси двойнички на двете жени пък издирват топрежисьора Георги Костов и продуцента Наско Лазаров, които стоят зад игрално-биографичния филм по действителни истории и събития от живота на Благой.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени