Благо учи Есмер да мята мръсни кючеци! Вижте ВИДЕО как се справя

https://hotarena.net/laifstail/blago-uchi-esmer-da-miata-mrasni-kiucheci-vijte-video-kak-se-spravia HotArena.net
Благо учи Есмер да мята мръсни кючеци! Вижте ВИДЕО как се справя

„Гуци, гуци, яли са те вуци“ – на тази яка песен с умопомрачително смислен текст Благо Георгиев учи Есмер Омерова.

 

Футболистът публикува клипче как бъдещата му жена си тананика чалга, видя HotArena.

 

Парчето на Влади Марков е азбучен пример за мръсен кючек – от тези, дето почти никой вече не слуша.

 

Благо обаче явно е решил, че бъдещата му съпруга трябва да е наясно с родния „фолклор“ и усилено я обучава.

 

„Моята жена учи български“, е написал Георгиев под видеото, което сподели в социалната мрежа.

 

Клипчето започва със страстна целувка между него и Омерова – дежурната показност на светската двойка.

 

След това Есмер запява „Гуци, гуци“, като през цялото време се залива от смях.

 

Заради избора на парче, Благо отнесе доста критики в нета.

 

„Пусни й някаква хубава българска песен, не тия пиянски чалгии“, възмущават се фенове.

 

„Забавляват се хората! Благой е патриотично настроен, сигурен съм, че е пуснал след това нещо от традиционния български фолклор“, защитават го други.

13 Коментара

силвия

преди 8 години

ако е циганин ще я научи на гуци-гуци

Коментирай

Edun sluchaen

преди 8 години

Ne mi haresva tazi,ama sutrinta sluchaino gledah Kuinito po Nova tv.Nishto obshto sus snimkite.Fufleshe,ogromni izdadeni zubi,kriv nos.Mnogo sa malki i ochite i,samo cveta im e hubav.Potresen sum ot magiyata na fotoshopa.Inache mi hvashtasshe okoto malkata.No sega sum napulno razocharovan!

Коментирай

ani

преди 8 години

Po koe predavane da davali kuini?

Коментирай

Istina

преди 8 години

I az q gledah sega, namerih videoto po nova , napishete v google samo kiuni alis nova tv i shte vi izleze. Mnogo protivna, naistina. Tiq zubi, ujas. Dobre, che ne plue, kogato govori, qvno tova e edinstveniqt i plius s tiq zubki gigantski. Nepriqtno momiche, ima nqkakvo nesimpatichno izluchvane. Opredeleno e mnogo daleche ot krasiviqt, chist i mladejki stil, ima izlichvane pone na 25 godishno momiche, durjanieto i sushto e na okolo 25-6 godishna jena, a ne na mlado sladko momiche na 18 godini. Az ako bqh na neino mqsto shtqh da otkaja komentari za bivshi, koito sa se podigrali s men i sa me izlojili po tozi nachin. Tova e balut i, edin moment, koito shte pomni cql jivot, a tq reshila da razkazva pak za bivshiqt, koito q zarqza. Slavata, dori i kato bivsha iztrivalka na gei e mnogo opasno neshto, samozabravqt za samouvajenieto si malkite pikli. Gledai si jivota i produljavai napred, kakvo go duvchesh toq blago oshte, toi te zarqza shtql da se jeni za druga, a ti oshte si spomnqsh kak te zabursal i uhajval. Tova momiche ima problem s glavata, oshte kato trugna s chicho si blago i mi stana qsno, che neshto ne i e nared. Gladna i jadna za slava, ama samo podigravki otnese.

Коментирай

Istina

преди 8 години

spomnqsh kak te zabursal i uhajval. Tova momiche ima problem s glavata, oshte kato trugna s chicho si blago i mi stana qsno, che neshto ne i e nared. Gladna i jadna za slava, ama samo podigravki otnese.

Коментирай

Ева

преди 8 години

Мисля,че беше на сутрешния блок по нова,а утре ще е продължението от 15.00 в предаването "комбина" по нова тв

Коментирай

gggg

преди 8 години

UJASNA E TAQ I AZ GO GLEDAH, N[KAKVA KRIVA GRUBA NADMENNA I IZGLEJDA MNOGO PO VUZRASTNA, I OT KAKVA FAIDA RAZPRAVQSH ZA TOZI DETO TAKA BRUTALNO TE ZARQZA

Коментирай

ujassss

преди 8 години

Maliii tova neshto Alis e mnooogo groznooo ujasss.Chak princesa se e narekla.Jiv vulkodav.Ot taz nishto ne staa.Prosto sum potresennn.Tva sichko det go gledah po snimkite bace beshe savsem drugo mome.Tui e naprao mamata si traka..mnoo grozno be.

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Таа е редко празна откъм съдържание, съдейки по кравешкия поглед. Сигурно става само за шибане, ма на Джизъса не му требват такива, къде умеат да приказват. Чак толко високо еволюционно стъпало - нема нужда ;) Да мучи там, да прай духови оркестрови интерпретации на кавал и да се шиба като за междугалактическо състезание с другото извънемно – нашенското НЛО, и стига! Апа щом и грозните гюбеци на чалгата усвоява, тамън–тамън като за Гръмовержеца а.к.а. Джизъса. :D

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Напротив, с такова непукистко и усмихнато поведение демонстрира само колко много не ѝ пука за бившия. Що да се свива като мишка, че некъв комплексиран псевдоплейбой ѝ е бил шута? Тва си е за радост и доказва на другите, че не си от пасмината на празноглавите чалгари и златотърсачки, най–малкото! След такава усмивка за мене стои върпоса, дали пък не е обратното? Дали пък тва момиче не е теглило един на Джизъса, а? И нищо чудно, след кат оня толко бърже зе да се прегръща с кукулатата Крава и ни заливат ката ден със снимки на блудкавата им помия.

Коментирай

Loca

преди 8 години

Esmer e golqma krasavica!!!!! Abe, tq i QA ne mi se stryvashe chaaaak tolkova zle, dokato ne q chyh kak fufli i kolko e visokomerna!Nikoi ne moje da me ubedi, che tova momiche e umno i krasivo! Durji se sqkash e nad 30 i poslednoto neshto, koeto q e interesyvalo i q interesyva, ne sa urocite i obrazovanieto , a Blagoi predi i sled razdqlata... Na vsichki ni e qsno kolko oshte e vlubena v nego i po-dobre, zashtoto ako naistina ne beshe , shteshe da izglejda sqkash ne e lubov po detski nevinna, a mrusnishko povedenie na obigrana jena. Predi bqha sladkata dvoika za mnoogo hora, ama kato q zarqza i stana bokluk... Tq Esmer, ako e tupa, che e s nego, znachi i Konq-Alis e sus sushtiq umstven kapacitet... Ne e tolkova malka- da e mislila! Na Esmer i Blagoi ♡ lubov

Коментирай

кой е за шиб*не?

преди 8 години

С Есмер , колко ще изкара времето ще покаже, ама до момента Куинитууу и тя беше само за е*ане :)) и за" духови оркестрови интерпретации" и т.н. твои изказвания. Ако погледнем месец-два назад и ще видим същата "блудкава помия" да се излива и от профилите Куини и Благо(тениски , сърца и букети) , така чеее 'айде да не сме толкова извисени. Аз като бях на 17 нямах приятел изобщо, а да не говорим 30+...Не бъди толкова критичен към Есмер, че току виж надянала пръстена на "Гръмовержеца" , нещо което и Куинито искаше, но НЕ успя! .

Коментирай

Пфууууууууууууууууу

преди 8 години

Хайде стига ни навирахте тези отрепти.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.