Благо загуби връзка с реалността: Няма да се женя в България, обиден съм! (Феновете си го преместиха в другия крачол)

https://hotarena.net/laifstail/blago-zagubi-vrazka-s-realnostta-niama-da-se-jenia-v-balgariia-obiden-sam HotArena.net
Благо загуби връзка с реалността: Няма да се женя в България, обиден съм! (Феновете си го преместиха в другия крачол)

Благо Георгиев тотално загуби връзка с реалността, видя HotArena.

 

Вместо да се извини на цялата публичност заради вандалската си проява на Колизеума, футболистът се изкара дълбоко обиден и огорчен от сънародниците си.

 

Заради раздухването на случая в медиите и подигравките, Благо и Есмер Омерова изместили сватбата за 4 септември в Москва, а не в България, пише „Телеграф“.

 

Георгиев смятал, че родните медии не заслужават неговата сватба и смятал да ги накаже, като не им даде възможност да я отразят, измествайки я в Русия.

 

Той дори анатемоса всички злословници, като публикува снимка с кръст и написа: „Господ гледа“.

 

Грандоманията явно съвсем е размътила мозъка на Джизъса, за да си мисли, че някой ще се трогне от решението му. Феновете направо си го преместиха в другия крачол!

 

Вместо да прояви интелигентност и да се извини, затова че изложи България пред света, Благо за пореден път се показа като Бай Ганьо.

 

Дано, докато така обидено се жени в Москва, не одраска с тебешир Червения площад: „Булгар, булгар“…

8 Коментара

Блажка

преди 8 години

Благой е толкова много компрометиран във всяка отношение, че въобще да изчезне никой няма да го заболи фара за него.

Коментирай

Миро

преди 8 години

Благо си живее живота и мнго му дреме вие какво мислите,прав е да се обиди защото го искарахте най големия престъпник,на всеки се случва да сгреши и чак пък толкова да е посрамил България, вие се уляхте отвсякъде Хотарена,а къде ще бъде сватбата му е лично негова работа.

Коментирай

отговор

преди 8 години

От къде на къде ще е компроментиран тъпачке такава/обиждам те без да те познавам защото ти също говориш за момчето без да го познаваш/

Коментирай

Doni

преди 8 години

Sto li ne se uchudih ot statiqta vi edin den go nqmashe Blago i nikoi ne vi chete prostotiite pishete kakvi li ne gluposti za nego kakvoto vi padne a sled tova bil vi obiden ako sum na negovo m,qsto vi teglq po edna..................

Коментирай

Лил

преди 8 години

Разбира се, че е компрометиран, пълен нещастник. Може да си живее живота, да си кара колите и тн, но това изобщо не променя факта, че е пълно парвеню. И не става дума само за Колизеума, това е капка в морето. Хората го намразиха заради показната му простащина, елементарното поведение, вдигането на шум около всяка кифла, която се завърти около него, съответно тя също обира негативи, не сключи брак с майката на децата си и да поеме отговорност като мъж, заряза приятелката си бременна заради фолкпевица, но сега ще се жени за млада, но много богата рускиня, много удобно. И за да се изфука с нея и парите и прави циркове по медиите. Ще си живее в Русия, а децата му кучета ги яли, майка им да се главоболи с тях. Бахти тъпака долен.

Коментирай

ХА

преди 8 години

НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ТЕ ТЕБЕ БЕ КЛОУН СМЕШЕН

Коментирай

Ники

преди 8 години

Лил лично познавам момчето и мога да ти кажа че не си е зарязал децата,защото ако не е той наистина кучета ги яли барабар с майката,която я знае цяла България на 33-34 г няма ден трудов стаж,а закоято иска ще се жени това си е негова работа Христина ако иска да му ражда и десет деца щом не е човек защо трябва дя се жени за нея,така че Лилче необиждай човека а гледай себеси

Коментирай

jenn

преди 8 години

Не била човек?! Като не е била човек да не ѝ е правил деца. „Момчето“ я заряза бременна и хукна по к*рви, ти си тръгнал да го защитаваш. Ако ще да ти е най-добър приятел, брат, какъвто и да е, не си криви душата и не го оправдавай, при все, че е всеизвестен к*рвар. Само мога да си представя какво е да бъдеш с такъв мъж.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.