Благой Георгиев се превръща в кифла (Футболистът се оля с корекции по лицето си)

4728
30 Октомври 2016, 15:00


Благой Георгиев е на път да задмине по корекции жена си Есмер, видя HotArena.


Футболистът буквално се е превърнал в двойник на Фики Стораро, забеляза репортер на „Уикенд”. Неясно дали заради промените в лицето му, дължащи се на ЕГН-то, или поради намеси на пластични хирурзи във визията му, напоследък футболистът все повече и повече заприличва на секс символа на фолка. 


Прическите и брадите им са едно към едно. Отделно от това устните на Благо, вероятно под въздействието на пристрастената към обемите негова съпруга Есмер, стават все по-големи. Пред вида, който са достигнали в момента, даже Мара Отварачката може само да се изчерви от срам. Почти по същия начин изглежда и устата на Фики, само дето при него, дори и да има добавка на хиалурон, е минимална, докато Джизъса е надул устни като на порно звезда. От пръв поглед се вижда, че овалът на лицето, линията на веждите и носът на Благой Геогиев са едно към едно с тези на Фики. Дори мимиките и изражението им са еднакви, особено когато Благо позира до жена си и новороденото си бебе, а Фики се вживее в някоя кахърна балада. Интересното е, че благодарение на страстта си към солариума футболистът напоследък си е докарал и тен като на ромския изпълнител. 


В същото време благоверната му съпруга Есмер Омерова не остава по-назад с промените във външния си вид. Откакто роди, тя като че още повече се пристрасти към идеята да изглежда неотразима. За целта все по-често и по-често се подлага на естетични корекции, като най-потърпевши са нейните устни. Напоследък те са станали толкова големи, че всеки момент може да избухнат. Не е ясно колко хиалурон има в тях, но е очевидно, че който го е слагал, е прекалил с количеството. Този обем се подчертава още повече от подчертано слабото телосложение на танцьорката. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Донка
преди 2 години
0
Ще повърна,като ги гледам тия маймуняци.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени