Благородно! Дъщерята на Азис отряза косите си, за да ги дари за направата на перука, на онкоболни!

3573
06 Март 2015, 18:36


Благороден по детски чист жест умили социалната мрежа Фейсбук само за няколко часа. Дъщерята на Азис и ГалкаРая, е отрязала косата си без да се замисли, за да я дари, узна HotArena!

 

Гордият татко сам съобщи за безкрайно милата постъпка на своята малка наследница, поставяйки името на Асоциацията за превенция на рака „Промени живота си сега!“ в публикацията с разказа си.

 

Със сигурност оповестяването за доброто дело на Рая е с една единствена цел - да трогне и достигне до максимално голям брой хора, които могат също да помогнат и да се включат в инициативата.

 

Фактът, че дете е сторило подобно храбро нещо, би трябвало още повече да мотивира и да оказва въздействие върху обществото, за да събере кураж да направи същото или поне да съдейства по един или друг начин.

 

„Беше оставила русите си коси почти до кръста, но се раздели с плитката си без да се замисли!“, гласи част от статуса на Азис.

 

Плитката ще бъде дарена за направата на перука за раково болни хора. Има нужда и от още добри сърца, които са склонни да сторят същия жест. Желаещите могат да открият Фейсбук страницата на Асоциацията за превенция на рака „Промени живота си сега!“ и да се свържат с неин представител.

 

Публикацията в официалната страница на Азис в социалната мрежа продължава да бъде споделяна с пълна сила и да събира лайкове, което също допринася до популяризирането на каузата. Така, че кликването на бутоните „сподели“ и „харесай“ също са от помощ.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До Жоро
преди 3 години
-2
Е, съвсем друго си е Азис да покаже във Фейса дъщеря му в кое елитно частно училище учи, какви маркови и скъпи дрехи и обувки носи и кои са и приятелчетата от богаташки семейства...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Жоро
преди 3 години
-3
Азьо се чуди какъв ПИАР да измисли вече............ Изгаври се с детето като се роди отсурогатна майка и с двама бащи, а сега ще му реже косите.......
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени