Благо,ти добре ли си? Вижте как застрашава живота на нероденото си дете!

https://hotarena.net/laifstail/blagoti-dobre-li-si-vijte-kak-zastrashava-jivota-na-nerodenoto-si-dete HotArena.net
Благо,ти добре ли си? Вижте как застрашава живота на нероденото си дете!
Благой Георгиев сериозно застрашава живота на Есмер и нероденото им дете. Футболистът влачи съпругата си по кръчмите, без изобщо да се съобразява, че тя вече е в напреднала бременност, научи HotArena.


Нашенецът продължава да задоволява всичките си прищевки и хич не му дреме, че жена му е вече в деветия месец. Вместо да лежи и да си почива, Есмер е принудена да обикаля кръчми и заведения с шавливия си мъж. 


В момента двойката „ваканцува“ в Дубай и много от приятелите на семейството се притесняват, че детето им като нищо ще се роди в някоя кръчма или даже в самолета.


Като помъкна жена си на пътешествие със самолет, Джизъса рискува живота й, както и този на бъдещия си наследник, тъй като полетите на жени в напреднала бременност са строго забранени от лекарите. „Не му стига, че я помъкна по летищата, сега я влачи и по кръчмите! Дано поне с алкохол не я налива!“, коментират приятелки на Есмер, предава Всеки ден.

9 Коментара

Лора

преди 7 години

В инстаграма си момичето написа,че е влязла в седмия месец,а вие продължавате да си пишете глупости в деветия,че в деветия просто хората трябва да спрат да четат сайта ви защото пишете само лъжи поедно време бяхте писали,че е родилалПрестанете вече че ставате смешни

Коментирай

Ani

преди 7 години

Тази снимка е направена от тържеството по случай рождения ден на майката на Есмер, така че по-скоро Есмер го е " завлякла по кръчмите". ПС: НАЙ-ШИБАНИЯ САЙТ

Коментирай

Без думи

преди 7 години

Бременност не е болест и не виждам как пътуването със самолет или ходенето по кръчми ще застраши живота на бебето ( освен, ако майката няма сериозни здравословни проблеми и трябва да лежи или почива). При здрава жена и нормална бременност, няма как да навредят тези две неща. Точно обратното, залежаването е причина за тежки и трудни раждания, така че спрете да пишете глупости. ( Аз до последно преди да родя ходех по ресторанти и дискотеки, пътувах на няколко континента и имам здраво и жизнено бебе, след леко и бързо раждане). Между другото, зависи от компанията с която се пътува след кой месец на бременността е ограничението, също така и трябва документ от лекар, че жената е здрава и няма причини да не пътува. Информирайте се малко и тогава драскайте.

Коментирай

преди 7 години

Точно така - закачил я е на каишка и я влачи насам натам, все едно тя няма собствено мнение и усещане за това как се чувства. Хахаааа. Не зависи по никакъв начин от него и ако тя не реши да ходи, няма как да я накара. Не ги долюбвам особено и двамата, но хайде да ги оставим да си живеят живота както на тях им е кеф!

Коментирай

777

преди 7 години

АБЕ ЗАСТРАШАВА...ГЛУПОСТИ НИЩО МУ НЯМА НА БЕБЕТО КАКВО ТОЛКО СТЕ СЕ ЗАТРЕСЛИ

Коментирай

suglasna

преди 7 години

Napalno sum saglasna s vashia komentar.Hotarena si pishat vseki den porachkovi statii za tova semeistvo useshta se s pisaneto im za tiah za niakakvo nedolubvane

Коментирай

Габриела

преди 7 години

Писна ми от тези жълтини. .така меко да го кажа. .Преди няколко дни попаднах на статия,която гласеше, че Есмер е родила. .преждевременно. .имаше и приложени снимки на бебче в ръцете й. ..Аман бе. .

Коментирай

Марто

преди 7 години

Благо си е много добре,но вие сте много зле.ѝбе няма ден да не плюете по тия хора,айдееееееееееееее стига вече.

Коментирай

Maribeth

преди 7 години

Thanks for cotiuibrntng. It's helped me understand the issues.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.