Блатечки бесен, синът му нарича „татко“ любовника на Диляна Попова

7837
26 Август 2016, 12:00


Синът на Асен Блатечки е започнал да нарича „тате“ новия мъж на майка си Диляна Попова, твърдят познати на моделката. Детето чувствало фризьора Финчи по-близък от истинския си баща, тъй като прекарвало повече време с него, научи HotArena.

Малкият Борил скоро ще стане на 2 годинки и вече е започнал да проговаря. За огромно разочарование на баща си обаче той свързвал думата „татко“ не само с Блатечки, но и с коафьора Парашкев Тодоров, който, съдейки по името му, неслучайно си е измислил артистичен псевдоним. Така или иначе човекът в момента отглежда момченцето на любимата си като истински родител. Не само че се грижел за него, но и се бил привързал като към свое дете.

Въпреки всичко нито Финчи, нито Диляна държали Борил да казва на фризьора „тате“. Даже напротив – майката искала детето да е наясно точно кой е баща му, за да не обърква допълнително и без това пообърканата му детска главица. Самото момче обаче се привързало към новия мъж на майка си като към истински баща, затова и започнало да го нарича така, пише "Всеки ден".

Диляна отначало се опитала да го убеждава да не използва това обръщение, но след това се отказала. Когато обаче Асен го чул, буквално му причерняло. Въпреки че връзката му с красавицата от Гулянци отдавна е в историята, той не си бил и помислял, че един ден ще трябва да дели сина си не само с нея, но и с друг мъж. Сега бясно ревнувал детето от фризьора и му ставало зле само като си помислел как то прекарва много повече време с Финчи, отколкото със самия него.

„Асен се опитва да не го показва, но никак не му е приятно, че друг мъж се грижи за детето му. Диляна може да раздели, но Борил – не. В същото време няма как да й забрани да си търси партньор. Тя е млада, красива, ясно е, че няма да остане сама цял живот“, коментират в актьорската гилдия.

Въпреки всичко моделката държала Борил да прекарва възможно най-много време с истинския си татко. Тя не му отказвала никакви срещи и се стараела да не настройва детето срещу Блатечки, както биха направили доста други разочаровани от връзката си жени.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Aleks
Преди 1 година
-1
Сладурана е Диляна ,детенцето също !Живи и здрави да са !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
персенк
Преди 1 година
-1
...и вие цървули, как разбрахте че детенце говори вече, че и "тате " казвало на този и онзи. я марш в кочината дебили смотани !!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Poobyrkanata mu detska glavica?
Преди 1 година
-1
Abe vie laina izobshto v red li ste? Goveda s goveda...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени